BuzzerBeater Forums

BB Ukraina > U21 Euro '70

U21 Euro '70

Set priority
Show messages by
From: Tiger
This Post:
00
328564.33 in reply to 328564.32
Date: 12/1/2025 1:02:29 PM
Kharkov Tigers
II.1
Overall Posts Rated:
19571957
Second Team:
Utopia Tigers
мля... а такої подлянки від двигуна, що він поставить кушніра в старт на ЛФ я не очікував...

From: MeloDream

This Post:
11
328564.34 in reply to 328564.33
Date: 12/1/2025 2:39:30 PM
The Hot Gases
II.3
Overall Posts Rated:
9595
А по факту в загалі фігня вийшла
Кушнір грає менше, а Чернов з Лукашовом взагалі 0 по грі. Через них в основному й закидували нам...

From: GM-Armin

This Post:
00
328564.35 in reply to 328564.33
Date: 12/1/2025 3:38:19 PM
Mafia
II.2
Overall Posts Rated:
107107
3-2 бо ти очікував зовнішню?
я якби питаю, бо ми в захисті лише 3-2 і граємо, і трохи дивно очікувати, що всі будуть проти нього лізти на периметр, думаєш при персоналці було б краще?

This Post:
11
328564.36 in reply to 328564.34
Date: 12/1/2025 3:40:28 PM
Kharkov Tigers
II.1
Overall Posts Rated:
19571957
Second Team:
Utopia Tigers
(81735)

повний балаган і суцільна непруха... це не перший раз в цьому сезоні як ми граємо пусту на АЗ/ЛФ. і до цього все було гарно. а сьогодні... чомусь двигун поставив кушніра в старт на ЛФ при каруселі. він там сумарно відіграв дуже небагато (5 хвилин), але все-таки відіграв і триочковий пропустив. весь інший час там грали лукашов з хіхловським. я розраховував що там будуть грати в основному жабінський/зубов/марущак. ну може надуду також будуть ставити. але двигун вирішив інакше. попередні рази двигун ставив прітуляка. і якщо порівнювати навички гравців, то марущак і надуда ближче до прітуляка ніж лукашов з хіхловським... далі, дві хвилини у грі - травмували копжуха. а він все-таки найсильніший з точку зору захисту. таким чином багато грав чєрнов, а багато грати без замін для нього не дуже гарно. 3-2 не зіграло. дууууууже багато випадків коли малі захищались під кільцем, великі на дистанції. також здається що просто наші гравці недостатньо гарні в захисті проти основи ізраїлю. принаймні сьогодні, враховуючі усі обставини. блоків майже не було, чистий захист так собі. в атаці... жабінський добре. єдиний кого можна виділити зі знаком плюс. всі інші виявились недостатньо сильними. я сподівався що зубав зможе влучати триочкові, але можна сказати що це перша гра де ми смогли таки це затестити. результат плачевний, лише 1/7. лукашов 1/10, вакареску 4/14. дуже не вистачало марущака... чєрнов 14 спроб кидку... чому??? аскончук 5/14... він кидав багато з дистанції і при персоналці ізраїлю вони могли б і покраще залітати...
як ітог - захист не спрацював, атака не спрацювала. можливо, якби не травма копжуха, було б краще. ну і звісно якби нам не запороли прітуляка. мені написав його менеджер, сказав, що він не навмисно... на фоні всієї гри навіть не дуже

словенія програла в клатчі. рівний настрій лоу пост/персоналка від англії, лоу пост/4+1 внутрішня від словенії. але словенія грала і 3 малих. тобто один великий був +1, і таким чином хтось з малих захищався зонно під кошиком. +1 не закрив рея та і взагалі словенія нікого не закрила. почалось все дуже погано для словенців з 0:7, але в них було +14 перед останньою чвертю. за 4 хвилини чверті ривком 12:2 англія скоротили до -4. потім словенія вирівняла гру і навіть відірвалась назад до +9 за 3:30. це було 91:82. кунцевий рахунок 94:97, 3:15... за цей час в словенців 4 втрати, рівно стільки ж було за перші 45 хвилин гри. за 20 секунд до кінця рахунок рівний, атака англійців, триочкова спроба, влучна. якби був двоочковий то був би деякий шанс на ОТ, але триочкові у відповідь були мимо. взагалі англійці забили 3/4 триочкових в останній чверті. в перші 3 було 1/9. нажаль, словенія не виграла
вірменія виграла в ірландії на меньшому настрої щитом, македонія на більшому настрої обіграла юксембург

звісно ми сподівались на перемогу словенії, сподівались можливо виграти в ізраїлю, але реальні очікування були що англія не виграє багато, і ми не програємо багато. але ми програли забагато. таким чином в нас +86, в англії +70 різниці. усього +16. не знаю що це було по настрою в англії зі словенією, чи то був мотс-мотс, чи то словенці нормалили... в ізраїлю +156, тут все зрозумило. ми граємо з люксембургом, англія з вірменіє. потенціально в нас слабший суперник...

This Post:
00
328564.37 in reply to 328564.36
Date: 12/1/2025 3:40:38 PM
Kharkov Tigers
II.1
Overall Posts Rated:
19571957
Second Team:
Utopia Tigers
в інших групах. іспанія обіграла хорватію і тепер може набити різницю на молдові і обійти хорватів навіть якщо вони обіграють угорців, яким можна програвати навіть -70. боснія обіграла туреччину +8, словаччина обіграла португалію +7, все на рівному настрою, і таким чином у зустрічі між собою вони вирішать хто перший у групі, а франція їде до СТ. польща знов програла, -14 швеції, литва та бельгія формально забеспечили собі перше та друге місце. фіни нажаль програли русні. теперь їм потрібно обігрувати італійців і сподіватись на нідерланди чи на різницю. але в італіц4йців хоч різниця і краща, але не супер висока, не угорці... німці у дивній грі все-таки обіграли естонію, греки винесли пік на мотс румунів. тепер німці на румунах наб'ють різницю і вийдуть далі разом із грецією

This Post:
00
328564.38 in reply to 328564.36
Date: 12/1/2025 6:05:16 PM
Lviv Lions
Superleague
Overall Posts Rated:
906906
Second Team:
Ukrainian Lions
Ізраїль мотсив нас?

From: AlexUnder

This Post:
00
328564.39 in reply to 328564.37
Date: 12/1/2025 6:09:14 PM
SUMY DEVILS
II.1
Overall Posts Rated:
14011401
з такою компанією страшніше буде в утішалку попасти

This Post:
00
328564.40 in reply to 328564.38
Date: 12/1/2025 6:16:43 PM
Kharkov Tigers
II.1
Overall Posts Rated:
19571957
Second Team:
Utopia Tigers
відповів в лічку

ps: відчуваю себе якимось продажніком які постійно так пишуть на запитання ціни на форумах ))))

This Post:
00
328564.41 in reply to 328564.39
Date: 12/1/2025 6:28:13 PM
Kharkov Tigers
II.1
Overall Posts Rated:
19571957
Second Team:
Utopia Tigers
з такою компанією страшніше буде в утішалку попасти

ну ми все ще хочемо потрапити на ЧМ ))) і поки що не вилетіли. для виходу у другий раунд нам всього то потрібно обіграти люксембург краще, ніж англія обіграє вірменію. навіть можна на 15 очок гірше різницю набити. це не є нереальним.

а на СТ так, компанія збирається. хоча не думаю, що поляки будуть грати наступного сезону краще ніж цей чи минулий. французи так, вони будуть йти на перемогу. хоча я так розумію, господарями ЧЄ вони не стануть, бо минулого сезону були у півфіналі ЧМ...

This Post:
33
328564.42 in reply to 328564.41
Date: 12/8/2025 12:52:55 PM
Kharkov Tigers
II.1
Overall Posts Rated:
19571957
Second Team:
Utopia Tigers
люксембург. використали лише 6 різних гравців в старті. є два великих 32к та 30к, але вони завжди грають один під іншим на Ц. 32к грає в старті, він у кращій формі цього тижня (8). 19річний. цей сезон тренується на МФ. 3й гравець за зряплатнею, 16к, грає на МФ, форма 8 зараз. 19річний, тренування отримував лише на ЛФ-МФ. 2,5 сезони 1-на-1 форварди? виглядає так, оосбливо якщо подивитись на статистику - він перша опція в атаці своєї команди і кожен 4й кидок - триочковий. 44% реалізації, 45% реалізації триочкових. на ЛФ грає маньяно, 14к, форма 9. також 19річний, тренування на РЗ 1,5 сезони і сезон на ЛФ, МФ та трошки на Ц... кидає також багато, але лише 35%. найкращий асистент. на АЗ грає дек. лише 9к зряплатні і форма 7 сьогодні. може і не буде грати. кидає також багато з похожою результативністю на маньяно. в них також десь кожен 4й кидок триочковий. він 19річний і зараз усього 20 років. тренування виключно на РЗ. 2й асистен. на РЗ грав понте, а в останніх двох іграх - пейдж. перший 13к форма 8, другий 16к форма 8. можливо, вони удвох зіграють на РЗ-АЗ. пейдж також 19річний і 2,5 сезони тренування на ЛФ. понте 18річний. сезон тренування на РЗ, потім 1,5 на ЛФ, майже сезон на АЗ. всі матчі грали персоналку в захисті. в атаці починали з щита перші 3 гри, потім зовнішня ізо, прінстон та карусель. не знаю чого очікувати від них. але в них в усіх висоский драйвінг і не маленький ближній кидок. окрім дека та понте, з яких скоріш за ввсе буде грати лише один. плюс я зовсім не розумію, чого вони хочуть досяги в грі. хоча, можливо проти вірменії, ірландії та македонії були нормали і дві останні їх мотсили...

в нас з формою майже добре, лише лужний тільки дропнів на 7 чомусь. навіть прітуляк повернув назад форму 8, тому я повернув його в склад. багато 9к. логічно було б зіграти проти них щось внутрішнє. але, і лужний з формою 7, і, що важливіше, щит здебільшого меньш результативна тактика, а лоу пост ще й повільна. а нам потрібно набивати різницю. ізо можливо... але мені здається рнг чи раннє все ж будуть краще з точки зору набраних нами очок. інше питання: як я писав після гри з македонією, кушнір не багато дає в атаці цього сезону, особливо при зовнішній тактиці. і питання в тому чи поставити кєрєкєшу з горілко, чи блокера. перші мають покращити атакувальний потенціал, другі - захисний. і я схилявся до атакувального напрямку, до розбору гравців люксембургу.  після розбору, побачивши що вони всі дуже багато тренувались на 1-на-1 форварди, вирішив зупинитись на блокерах. 

This Post:
00
328564.43 in reply to 328564.42
Date: 12/8/2025 2:51:54 PM
Lviv Lions
Superleague
Overall Posts Rated:
906906
Second Team:
Ukrainian Lions
Вітаю з виходом)

Питань нуль по матчу, але є одне інше питання:
Чому Кушнір, власник якого українець, який тренує потенційного майбутнього збірника старшої команди, у формі 9, не грає навіть у резерві і не набирає досвіду?
Невже якийсь Керекеша, пот 9, ще й гравець грека, вартує більше цінності ніж Кушнір?

Advertisement