BuzzerBeater Forums

Srbija - I.1 > 3 za 3

3 za 3

Set priority
Show messages by
From: prosiri

To: Ozzy
This Post:
00
37388.33 in reply to 37388.30
Date: 6/29/2008 5:39:47 PM
Overall Posts Rated:
11

Pazi...mnogo si naivan. Rekao bih ti nesto da se toliko ne nerviras, ali necu jer bih tim postupkom otkrio moje takticke zamisli neprijateljima kojih ima mnogo :)

Reci mi preko PM-a, obecavam da necu iznositi u javnost.

Jos uvek cekam da mi odgovoris na post!
(37388.26)

This Post:
00
37388.34 in reply to 37388.31
Date: 6/29/2008 5:48:12 PM
Overall Posts Rated:
11
vama je ljudi ovde vreme da upisete jednu banju na jedno 7-10 dana.

ha, ha! :)))))

Ja prakticno zivim u banji ali mi ona izgleda ne pomaze kad je nepravda u pitanju! Pravi sam Robin Ud u hulahopkama! :))

This Post:
00
37388.35 in reply to 37388.34
Date: 6/29/2008 6:29:18 PM
Overall Posts Rated:
5757
Dakle, na ledja da prsnes.

Raspravljate se, a i jedni i drugi su u neku ruku upravu. Tako da nema potrebe da dalje to radite, jer ako ovako nastavite bice svasta.

Ko god bude hteo da zna da li cu da odigram TIE, normal ili crunch, nema potrebe da me za to pita na BBmail, neka pita ovde na forumu javno, a ja cu isto tako i da mu odgovorim.

From: Ozzy

This Post:
00
37388.36 in reply to 37388.26
Date: 6/29/2008 8:16:36 PM
Overall Posts Rated:
2424
Odgovor na prosiri-jev post:
HT je super igrica i ja je jako volim (sto se vidi iz rezultata koje postiziem :)) i uopste mi nije jasno koje su dobre strane prikazivanja pristupa utakmici u reportu. TOga kao sto znas u HT nema i ja nikad u zivotu nisam dobio mail sa ponudom da igram PIC.
Neznam, evo reci mi ti cemu zapravo sluzi to prikazivanje u reportu?

Ovako, ti mozes meni jednom ponutiti da igramo TIE. Ja cu prihvatiti, naravno ispaliti te i ti me vise neces sa tim maltretirati. Ali ce zato bili i ostatak ekipe veoma rado da prihvate takav nacin igre i to znaci da cete vi do kraja svog zivota sve medjusobne utakmice u ligaskom delu prvenstva igrati TIE. Ako mi to opravdas validnim i logicnim argumentima zacutacu zauvek!

Prikazivanje u reportu sluzi da bi ti sam imao uvid u to sta si odigrao (slozices se da vec 5 meceva u nazad ne znas da li je bio TIE ili Normal ili CT:)

P.S.
izuzeo sam ekstremne primere kada neko cele sezone igra Normal :)

A ako ti ponudim da igramo TIE i ti me ispalis, a obecas suprotno...to ce samo znaciti da ces biti stavljen na crnu listu (a oni...zna se kako su zavrsili;)

From: Ozzy

This Post:
00
37388.37 in reply to 37388.1
Date: 6/29/2008 8:27:30 PM
Overall Posts Rated:
2424
HAHAHAHAHAHAHA...evo zanimljivog podatka za tebe. Mecevi izmedju ova 3 tima su uvek bili "with the same effort" :)))))

(4493614)
(4493622)
(4493600)

This Post:
00
37388.38 in reply to 37388.32
Date: 6/30/2008 12:53:34 AM
Overall Posts Rated:
178178
@ Prosiri: Sta hoces ti od mene? Da kupis neke jeftine poene na moj racun prosipajuci nam ovde jeftinu filozofiju? Rekao si sta si imao, ja sam uradio isto i smatrao sam da smo se razumeli! Video si kakav je moj stav u slucaju bilo kakvog epiloga po pitanju problema entuzijazma! Vidim da me i dalje prozivas? Sta jos hoces? Da ti ja dam neku konkretnu podrsku u tvom "krstaskom pohodu"? Ako to nije u pitanju, skini mi se sa one stvari jer i ja tebe ne prozivam po bilo kom osnovu a
iz glave bih mogao da nabrojim 3-4 ozbiljnija "prekrsaja" od onih za koje ti mene prozivas!

1. Bili, nemoj da se ljutis. Kontam da smo imali lepu konverzaciju. Ja sam u poslednjem postu spomenuo samo suvu istinu. Ako ne mozes da podneses da se o tebi prica istina, sta ces onda raditi kad neko pocne da izmislja stvari o tebi?? Ako ti smetaju sopstveni postupci, probaj da ih neupraznjavas!

Znas zasto se ljutim? Zato sto si od SVIH koji koriste "exploit" ti nasao mene da prozivas? To je dokaz tvog animoziteta i zle namere! A tvoji kriterijumi istine su ocigledno razliciti od mojih (nasih)! A svojih postupaka nemam razloga da se stidim posebno pred "Robin Udom" premda meni vise licih na "Super Hika"!

2. Ako si se jednom s nekim dogovorio da odigras uzajamni TIE i taj te nije ispalio, koji bi bio razlog da to ne uradis i svaki sledeci put? Ako ces to raditi svaki put, onda cemo stvarno otvoriti topik, posto to sve vise nije tajna, pa mozemo stvarno da se na njemu svi dogovaramo i uzivamo u neizvesnosti koju nam igrica donosi.

Ovo smo raspravili. Treba li da ponavljam po 100-ti put?

3.
iz glave bih mogao da nabrojim 3-4 ozbiljnija "prekrsaja" od onih za koje ti mene prozivas!

Dajem ti blagoslov da ih sve objavis i obecavam ti da neces zavrsiti na mojoj onoj stvari. I'm all ears?!

Sta ce meni tvoj blagoslov? Kao da ti trazis neciji dok euforicno propagiras svoj "krstaski pohod" prozivajuci ljude okolo samo zato sto se ne slazu sa tobom!
Dacu ti jedan primer po kojem ces (u)videti svoju slicnost sa jos jednim biserom ovde. Radi se o reprezentaciji! Da li si ikada ponudio bilo kakvu vrstu pomoci za NAS nacionalni tim, o presvJetli Robine? Neko bi rekao da selektor treba da budes imajuci u vidu filozofske tirade koje nam ovde prosipas!

4.
Prosiri: Sta hoces ti od mene? Da kupis neke jeftine poene na moj racun prosipajuci nam ovde jeftinu filozofiju?

kako se kupuju ti poeni i za cega oni sluze?

Ej, svi mi ovde znamo da identifikujemo licemera (tebe) koji se zalaze za "nasu stvar" i "interese svih" a u stvari gleda samo sebe...

Last edited by Laimbeer40 at 6/30/2008 12:54:41 AM

"Da ste vi bolji narod i ja bi` bio bolji vladar!" - Knjaz Milos
From: Laimbeer40

To: Ozzy
This Post:
00
37388.39 in reply to 37388.30
Date: 6/30/2008 1:01:51 AM
Overall Posts Rated:
178178
A sto se tice kampanje hehe...rekao sam ti da ces odgovor dobiti jednog lepog dana, kada mi se budes obratio uz postovanje i bez omalozavanja. A do tada razbijaj glavu razmisljajuci kako je Junnior bio tako blizu tebe i sta je zapravo bio moj motiv!

Znamo mi svi sta je bio tvoj motiv ali cu ti ovo pitanje postavljati dok javno ne priznas!

Znaci, radi se o kampanji za selektora koju si vodio u ime Junniora sa ciljem da on postane selektor! Jos uvek nam nisi PRIZNAO sa kojim si to motivom radio? Da li ti je mrznja prema meni vaznija od reprezentacije? Ili bi je kroz Junniora ucinio tvojom privatnom - suprotno od onoga sto ja radim sada?

"Da ste vi bolji narod i ja bi` bio bolji vladar!" - Knjaz Milos
This Post:
00
37388.40 in reply to 37388.38
Date: 6/30/2008 3:01:39 AM
Overall Posts Rated:
11
Zato sto si od SVIH koji koriste "exploit" ti nasao mene da prozivas? To je dokaz tvog animoziteta i zle namere!

Za tebe i Ozzija imam dokaze pa o vama i pricam. Kad uhvatim ostale, i njih cu spomenuti. Nikakva mrznja prema tebi licno jer te nepoznajem.

i? i? i?

Prosiri: Sta hoces ti od mene? Da kupis neke jeftine poene na moj racun prosipajuci nam ovde jeftinu filozofiju?

da bih skupljao poene potreban mi je motiv da ih negde potrosim. posto sam nisam u stanju da ukapiram gde bi ja to mogao da potrosim poene koje ovde skupljam, pitao sam te da mi ti to kazes? Za cega ja to skupljam poene?

This Post:
00
37388.41 in reply to 37388.35
Date: 6/30/2008 3:03:19 AM
Overall Posts Rated:
11
Ko god bude hteo da zna da li cu da odigram TIE, normal ili crunch, nema potrebe da me za to pita na BBmail, neka pita ovde na forumu javno, a ja cu isto tako i da mu odgovorim.

PA to covece. Ja kontam da je to najbolja stvar..otvorimo post i svi se lepo dogovaramo.

From: no Frks
This Post:
00
37388.42 in reply to 37388.41
Date: 6/30/2008 3:09:42 AM
Overall Posts Rated:
88
Imam resenje !

To je :
Trey Hardin
Doctor: 10
Weekly salary: $ 22 883

Pozurite sa kupovinom jer je danas staff update pa mozda ovaj doktor 10 ode, a mislim da u ovoj situaciji doktor ispod desetke vam nece pomoci :):)

This Post:
00
37388.43 in reply to 37388.42
Date: 6/30/2008 3:21:37 AM
Overall Posts Rated:
11
:))))

Ja ga vec imam...ali izgleda da nije dovoljno. Ima neki od 20?

Advertisement