A šta ako je i Caramazov magičniMora Ozzy da otkrije ko su članovi magične družineBill,Bata Rajko,Ja...Ko bi još mogao biti...))
A šta ako je i Caramazov magični :)Mora Ozzy da otkrije ko su članovi magične družine :)Bill,Bata Rajko,Ja...Ko bi još mogao biti... :))):)))))Pa da zove (poslednjeg) Samuraja da nas posece! :)))))
A šta ako je i Caramazov magični :)Mora Ozzy da otkrije ko su članovi magične družine :)Bill,Bata Rajko,Ja...Ko bi još mogao biti... :)))
A šta ako je i Caramazov magičniMora Ozzy da otkrije ko su članovi magične družineBill,Bata Rajko,Ja...Ko bi još mogao biti...)):)))))Pa da zove (poslednjeg) Samuraja da nas posece!))))Pa ako nastavis da upropastavas reprezentaciju Srbije, ima stvarno da dodjem:)
A šta ako je i Caramazov magičniMora Ozzy da otkrije ko su članovi magične družineBill,Bata Rajko,Ja...Ko bi još mogao biti...)):)))))Pa da zove (poslednjeg) Samuraja da nas posece!))))
A šta ako je i Caramazov magični :)Mora Ozzy da otkrije ko su članovi magične družine :)Bill,Bata Rajko,Ja...Ko bi još mogao biti... :))):)))))Pa da zove (poslednjeg) Samuraja da nas posece! :)))))Pa ako nastavis da upropastavas reprezentaciju Srbije, ima stvarno da dodjem:)Nema mi druge nego da se povucem da nas TI izvadis! ;)
A šta ako je i Caramazov magični :)Mora Ozzy da otkrije ko su članovi magične družine :)Bill,Bata Rajko,Ja...Ko bi još mogao biti... :))):)))))Pa da zove (poslednjeg) Samuraja da nas posece! :)))))Pa ako nastavis da upropastavas reprezentaciju Srbije, ima stvarno da dodjem:)