BuzzerBeater Forums

BB Srbija > Reprezentacija U21

Reprezentacija U21 (thread closed)

Set priority
Show messages by
From: Ozzy

This Post:
00
44283.33 in reply to 44283.31
Date: 8/14/2008 7:43:03 AM
Overall Posts Rated:
2424
E sa ovakvim stavom si definitivno izgubio moj glas,cak se razmisljam da se i sam kandidujem,mada ne veruem da me vecina aktivnih na forumu zna - za tebe sam ubedjen da znas moje selektorske sposobnosti i posvecenost (BS - LA-Jungle :P)
Sta ocekujes da kazem? "Ne ja nisam dobar, zelim samo da imam besplatan supporter 2 meseca...ima boljih ali nema veze ja cu se kandidovati..." ...???
Zamisli jedan razgovor za posao na kome se kandidat pojavi a da nema poverenje u sebe?

A sto se tvog glasa tice to je tvoje misljenje, i sam imas pravo da ga das onome ko mislis da ga zasluzuje zalaganjem, iskustvom, rezultatima ili nekim drugim kriterijumom.

Naravno da znam tvoje sposobnosti...

Sto se tice mog skautinga reprezentacije rekao sam da ne znam kakva je trenutno situacija (ja licno znam za 5 igraca) a sada da vrsim detaljan pregled svih liga za posao koji mozda necu biti izabran...neka sacekacu jos malo! ;)

Sto se skilova tice...mislim stvarnooooo deluje mi kao ironicno pitanje. Ali ajde ako si bio ozbiljan evo ti moje misljenje:

Boldovano su primarni!

PG: HD, PS, OD, DV (a jos us dosta vazni JS, IS, JR)
SG: JS, JR, HD, PS (a vazni su i DV, IS i za mene vrlo vazan OD)
SF: JS, JR, OD (sekundarni bi bili HD, PS, DV, IS...a bitni su takodje dosta i ID i RB...sada postoje 2 vrste SF-ova, visoki i niski, i shodno tome su bitniji drugi skilovi ali dobro;)
PF: IS, ID, R (SB opet mislim da nije vazan, DV, PS, HD...i iz mog iskustva vrlo vazan skil za PF je JS koji mu mnogo povecava procenat suta!)
C: IS, ID, R (SB se naglasava kao sekundarni skil, ali mislim da je beskorisan, a jos su "vazni" HD i PS)

Jesi li zadovoljan?

A sam skauting mislim da odradim u dogovoru sa strucnim stabom (par ljudi koji mi budu voljni da pomazu skautirace svoje lige i druge potrebne).

P.S. vidi koliko se ponizavam i pisem ti ove nooby stavke samo da ne odustanes od mene ... trep trep ;)

This Post:
00
44283.34 in reply to 44283.33
Date: 8/14/2008 9:08:29 AM
BG Samuraj
III.13
Overall Posts Rated:
142142
Koji smor ovi izbori za selektora.
Svi nesto pametuju, ja cu ovo ja ono, pa onda kad pocnem da pobedjujem, pa kad napavimo igrace za selektora(poznatog po porazu od BIH).
Bar su ove igrice transparentne vidis kako kandidat igra, kakve rezultate pravi, ali dobro sve je to PR i Advertising.
Ja i ovako nevazim za ozbiljnog kandidata, imam samo 2 sampionata (III i II ligu) i trenutno sam clan Prve lige, imam drugog igraca u Srbiji po kvalitetu koji igra za repku.
Zato necu ni da objasnjavam na forumu koji su primarni a koji sekundarni skilovi, ali vam obecavam da na Push the Ball sigurno necu staviti 2-3 Zone (patentirano na utakmici SRBIJA - BIH, presudna za prolazak u drugo kolo).

P.S.
Pozdrav za selektora NT Srbije, koji se ovde nalazi prozvan.
3,2,1,.....buuuummm

Last edited by BG Samuraj at 8/14/2008 9:22:26 AM

From: kotoor

To: Ozzy
This Post:
00
44283.35 in reply to 44283.30
Date: 8/14/2008 9:22:50 AM
Overall Posts Rated:
500500
Apsolutno mislim da sam ja ubedljivo najbolji izbor za nasu reprezentaciju!

ovo neću da komentarišem!

Jer tada i ranijih sezona (jao da pa ti tada jos nisi ni imao svoj tim) je postojala magicna druzina na ovoj igri koja je mislila da je najpametnija i sve ostale je gledala sa uzdignutim glavama!

kao prvo, ta magična družina ti je mnogo pomogla i odgovorila na 19 000 pitanja i mogao si pokazati malo više poštovanja prema njima!

kao drugo, kakve veze ima koliko ja imam klub??? za jednu sezonu se može ući u sve stvari vezane za ovu igru, posebno ako imaš iskustvo sa ht! zar treba selektor da bude onaj ko najduže igra???

A Junnior...ne znam zasto ga toliko omalovazavas? Sta poznajes ga samo jednu sezonu? ...pa da znas da je on bio clan prve lige vec dosta sezona zaredom (oces li ti to nekad uspeti? ...ako i udjes ispasces odmah sledece;)
I mozes makar postovati to sto on ima iza sebe!

ja nikoga ne omalovažavam, već samo mislim da je bil bio mnogo bolje rešenje od juniora! o svima nama govore naši rezultati, a to što je junior bio 2 sezone član I lige mislim da treba da zahvali tome što je među prvima počeo da igra bb u srbiji! da li ću ja igrati I ligu videćemo, ali je glupo da imaš tako potcenjivački stav!

A sto se tice njegovog ispadanja iz prve lige, da znas da mu zavidim...i da ozbiljno razmisljam da i ja ispadnem na jednu sezonu u 2. ligu!

prestani više da kukaš za taj 1 mil $!!! pravi menadžeri se prilagođavaju i nalaze rešenja, a ne kukaju i ne spremaju unapred opravdanja!

MOJI IGRACI SU U REPREZENTACIJI JER ONI TO ZASLUZUJU IAKO JE BIL SELEKTOR! A od ove sezone ce ih biti dvojica!
Koliko ih ti imas?​

naravno da su oni tamo jer to zaslužuju, ali nisi morao da smaraš selektore zašto neko igra ili ne! ja nemam ni jednog, jer sam počeo da treniram centre, a onda shvatio da je naša repka najjača na centrima! mada je jedan na širem spisku, pa ko zna možda ih bude u bližoj budućnosti...

I samo da dodam da sam upravo odlucivao da prodam 1 od moja 3 najbolja igraca...za dvojicu Srbina bi verovatno dobio 3 puta vise nego za ovog Kineza, ali sam stavio ipak kineza i odlucio da se borim sa ivicom bankrota ove sezone! Zasto?

ovo je za pohvalu, ali bi dodao da bi većina nas isto uradila ili tako nešto već radi!!!

Mislim da si se malo previse naduvao protiv mene ali dobro... Evo ti ekspresnih odgovora... toliko o mojoj ozbiljnosti.

nisam se "naduvao" protiv tebe, nego smatram da si svoju borbu za poštovanje trebao da vodiš na mnogo lepši način, a ne na uštrb repke! šta si mislio da ćeš dobiti pobedom juniora??? da li bi te tada više poštovala magična družina ili misliš da je junior bolji izbor od bila???

poštovanje si mogao da dobiješ dobrim rezultatima, pomaganjem početnicima, saradnjom sa selektorima, a ne napadima, svađama i sl.

Last edited by kotoor at 8/14/2008 9:23:44 AM

From: Dzungla

This Post:
00
44283.36 in reply to 44283.33
Date: 8/14/2008 9:46:07 AM
Overall Posts Rated:
22
Sta ocekujes da kazem? "Ne ja nisam dobar, zelim samo da imam besplatan supporter 2 meseca...ima boljih ali nema veze ja cu se kandidovati..." ...???

Axaxaxaxa - pa nisam na to mislio,da treba da se omalovazavas,ali i da je moglo da se drugacije kaze - moglo je :P

"Najbolji sam medju jednakima ......." xaxaa lol :)

A za ove boldovane skilove ,iskreno,malo sam istripovao da citam "rules" ;)

Malo sam i ja lose postavio pitanje,al' ajde da probam ovako:
Ako imas dva igraca na na istoj poziciji - i da je jedan za dva skila bolji u promarnim ,da li ovaj drugi ima sanse kod tebe,i ako ima zasto,tj. cime raspolaze za razliku od ovog drugog ? :D
Znam tesko je pitanje al' .......

I btw - opustite se malo,nema razloga da se ujedamo ovuda ;)

This Post:
00
44283.37 in reply to 44283.36
Date: 8/14/2008 9:53:30 AM
Overall Posts Rated:
3030
I btw - opustite se malo,nema razloga da se ujedamo ovuda ;)

Mala bara puna krokodila :)))

This Post:
00
44283.38 in reply to 44283.36
Date: 8/14/2008 9:54:21 AM
Overall Posts Rated:
2424
Da li je to neko trik pitanje? :)))))

Heh...opet to je daleko ispod mog renomea...ili bar onim cime sebe smatram...trep trep ;)

Ako imas dva igraca na na istoj poziciji - i da je jedan za dva skila bolji u promarnim ,da li ovaj drugi ima sanse kod tebe,i ako ima zasto,tj. cime raspolaze za razliku od ovog drugog ? :D
Ovako...moze tu MNOGO kriterijuma da odlucuje. Jedan od najvaznijih je FORMA. Znaci ako taj sto ima i 4 skila primarna vise ima najgoru formu, dzaba mu da igra ;)
A druga stvar koja je najvaznija to je taktika koju igram... ako igram pod kosem, naravno da ce prednost imati plej (ako se npr. radi o njemu) koji ima dobar IS... Kapiras?
I treca stvar bi bila ISKUSTVO, ali trenutno su svi igraci mladi tako da to nema mnogo efekta kod nas :P

Da li sam polozio? :)

This Post:
00
44283.39 in reply to 44283.35
Date: 8/14/2008 10:27:48 AM
Overall Posts Rated:
2424
U na ovo sam zaboravio da odgovorim...naljutice mi se kotoor ;)

nisam se "naduvao" protiv tebe, nego smatram da si svoju borbu za poštovanje trebao da vodiš na mnogo lepši način, a ne na uštrb repke! šta si mislio da ćeš dobiti pobedom juniora??? da li bi te tada više poštovala magična družina ili misliš da je junior bolji izbor od bila???

poštovanje si mogao da dobiješ dobrim rezultatima, pomaganjem početnicima, saradnjom sa selektorima, a ne napadima, svađama i sl.
Ne razumes situaciju u kojoj sam se nalazio i moja saradnja sa selektorom je bila apsolutno nepozeljna! Ja sam za njih bio noob koji samo postavlja pitanja i koji je vecno ispod njih... Cak ni to sto vise nisam bio 2 lige ispod njih nije pomoglo, cak ni to sto trenirao reprezentativca (heh kad se setim...prvi put kada sam pokazao igraca selektoru smejao se i ironicno ga iskulirao...a sada je ako se ne varam 3. centar Srbije), i sto sam imao ubedljivo najgori tim sa samo 2 dobra igraca...pa sve utakmice sto sam dobio sam dobio na entuzijazam, formu i taktiku!
Ali to nista nije bilo dovoljno! Cak sam se trudio i pravio banner za reprezentaciju...koji su iskulirali i odlucili da je bolje da ne stoji nikakav! Tako je vec sezonu i kusur!

I evo ti sada moj najtezi zadatak -> sve pare sam ulozio u arenu....znaci nema pojacanja! I ako sa takvim timom uspem da izborim opstanak u ovako jakoj mojoj konferenciji...mislim da ce srazmerno onim cime raspolazem biti jednako kao da npr. da Vracar stigne u 1/2 finale BBB...srazmerno onoga cime on raspolaze!

This Post:
00
44283.40 in reply to 44283.34
Date: 8/14/2008 11:05:54 AM
Overall Posts Rated:
178178
Koji smor ovi izbori za selektora.
Svi nesto pametuju, ja cu ovo ja ono, pa onda kad pocnem da pobedjujem, pa kad napavimo igrace za selektora(poznatog po porazu od BIH).
Bar su ove igrice transparentne vidis kako kandidat igra, kakve rezultate pravi, ali dobro sve je to PR i Advertising.
Ja i ovako nevazim za ozbiljnog kandidata, imam samo 2 sampionata (III i II ligu) i trenutno sam clan Prve lige, imam drugog igraca u Srbiji po kvalitetu koji igra za repku.
Zato necu ni da objasnjavam na forumu koji su primarni a koji sekundarni skilovi, ali vam obecavam da na Push the Ball sigurno necu staviti 2-3 Zone (patentirano na utakmici SRBIJA - BIH, presudna za prolazak u drugo kolo).

P.S.
Pozdrav za selektora NT Srbije, koji se ovde nalazi prozvan.
3,2,1,.....buuuummm

Evo ga opet ovaj - "pametnjakovic posle utakmice".

Druze ajde pitaj Matorog da ti objasni da se taktike vide posle utakmice a ne pre!

Jbte, kandidujes se za selektora "mlade" a imas problema sa logickim rasudjivanjem!?!

Ja mu prvi pozelim dobrodoslicu u I ligu a on pokusava da pokupi poene na meni...pa gde nadje bas te najskuplje?

Sto rece moj dobar ortak - ne smes bre da pustis indijance da pomisle da su ti ravni jer se odmah okuraze...

Imam jedan predlog za tebe...u klasi je tvojih komentara:
Povuci kandidaturu i glasaj za ozija - nista se nece izgubiti na kvalitetu buduceg selektora U21-ce!))

P.S.
Pozdrav za samozvanu legendu! (no sound effects...) ;)

"Da ste vi bolji narod i ja bi` bio bolji vladar!" - Knjaz Milos
From: kotoor

This Post:
00
44283.41 in reply to 44283.39
Date: 8/14/2008 11:16:36 AM
Overall Posts Rated:
500500
U na ovo sam zaboravio da odgovorim...naljutice mi se kotoor ;)

na tebe da se naljutim??? ma nema šanse :))) ti si mi omiljeni lik na konferencijama :)) i samo da znaš da cenim to kod tebe što stalno pokušavaš da izvršiš neke analize i uvek ću ti pomoći oko njih!!!

Ne razumes situaciju u kojoj sam se nalazio i moja saradnja sa selektorom je bila apsolutno nepozeljna!

razumem ja tvoju sitaciju (pročitao sam sve postove od početka bb u srbiji) i mogu da te donekle i razumem, ali ti mogu reći da si ti u najvećoj meri kriv za takav odnos bb vrha prema tebi! isto kao što si ti meni rekao da poštujem juniora, tako si i ti trebao da poštuješ njih! to ne znači da je trebalo da im se šlihtaš, ali ne i da ih napadaš! mogao si na lep način da im ukažeš na greške (kao što sam ja rekao bilu da je dužan da objasni svoju ideju meča protiv BIH i on je to učinio)! većina menadžera nije imala problema u saradnji sa selektorima!!! možda je problem u tvom odnosu prema njima???

I evo ti sada moj najtezi zadatak -> sve pare sam ulozio u arenu....znaci nema pojacanja! I ako sa takvim timom uspem da izborim opstanak u ovako jakoj mojoj konferenciji...mislim da ce srazmerno onim cime raspolazem biti jednako kao da npr. da Vracar stigne u 1/2 finale BBB...srazmerno onoga cime on raspolaze!

ni jednog trenutka nisam osporavao tvoje sposobnosti vođenja ekipe (iako ti moje jesi), nego sam samo želeo da ti ukažem na tvoje greške u ratu sa magičnom družinom!

nadam se da smo se razumeli i drago mi je što sve ovo nije otišlo u drugom pravcu! srećno na izborima i neka najbolji pobedi...

This Post:
00
44283.42 in reply to 44283.41
Date: 8/14/2008 11:35:26 AM
Overall Posts Rated:
178178
Imajuci u vidu prethodne izbore za selektora NT Srbije gde je malo falilo da se ostvari jedan egoistican i suludi plan apelovao bih na sve uvazene kolege - glasace da na izborima za buduceg selektora U-21 BB reprezentacije Srbije podrze najkompletnijeg kandidata kolegu CARAMAZOVA - menadzera ekipe Crni Psi.

Vise-sezonski prvoligas sa prebogatim iskustvom i bez tajni u ovom sportu sigurno je pravi izbor za odgovornu poziciju! Od pocetka BB Srbija je clan najuzeg strucnog staba reprezentacije, sa nemerljivim doprinosom u skautovanju domacih igraca i protivnickih reprezentacija, u odredjivanju taktika za reprezentativne utakmice (osim za kvalifikacionu utakmicu protiv FBiH) itd...

Dodao bih jos i to da je svoje znanje uvek stavljao na raspolaganje pocetnicima u ovoj igri, da je aktivan na forumu, da je jedan od retkih za koje niko nema ruznu rec i koji je zaduzen za dobru atmosferu na forumu.

Sto rekose "jedni" - od nas zavisi!

Vas Bill (Selektor BB Seniorske Reprezentacije Srbije)

Last edited by Laimbeer40 at 8/14/2008 11:36:09 AM

"Da ste vi bolji narod i ja bi` bio bolji vladar!" - Knjaz Milos

This Post:
00
44283.43 in reply to 44283.40
Date: 8/14/2008 11:49:13 AM
Overall Posts Rated:
2424
...Jbte, kandidujes se za selektora "mlade" a imas problema sa logickim rasudjivanjem!?!

Ja mu prvi pozelim dobrodoslicu u I ligu a on pokusava da pokupi poene na meni...pa gde nadje bas te najskuplje? :)
Sto rece moj dobar ortak - ne smes bre da pustis indijance da pomisle da su ti ravni jer se odmah okuraze...
To ti je bila najveca greska i ne mozes se saprati od toga :)
Jednostavno ti se sreca nije osmehnula na tom mecu bile i jbg... ali to ne mora da znaci da su sve indijanci oko tebe, jer svako od nas ima ako ne 50% sanse da ubode taktiku, onda bar 33% :P

Imam jedan predlog za tebe...u klasi je tvojih komentara:
Povuci kandidaturu i glasaj za ozija - nista se nece izgubiti na kvalitetu buduceg selektora U21-ce! :)))

Negde izmedju redova sam ubedjen da i ti mislis da bi ja bio najbolji za selektora mlade reprezentacije, ali ponos, godine i sve sto je bilo ti nedozvoljavaju tako da glasas :)
U svakom slucaju APSOLUTNO PODRZAVAM TVOJU IDEJU! A Catana bi dobio posebno mesto u strucnom stabu Skauta protivnickih taktika :)

Pozdrav za samozvanu legendu! (no sound effects...) ;)

..............

@kotoor:
većina menadžera nije imala problema u saradnji sa selektorima!!! možda je problem u tvom odnosu prema njima???
Pa moj "problem" sa njima je bio bas u tome sto i nisu zeleli da saradjuju!!! Tu i nije bilo nikakve saradnje! Svaki pokusaj sa moje saradnje bi se zavrsio "ciri bu ciri ba nestani žabo" :P

nadam se da smo se razumeli i drago mi je što sve ovo nije otišlo u drugom pravcu! srećno na izborima i neka najbolji pobedi...
Pa naravno da nije krenulo u pogresnom pravcu zato sto ti nisi magican ;)

Advertisement