siaip cia apie Aukseli tema.
bet jei jau mane cia paliete (na is pagarbos ir smalsumo paskaitau ka cia apie aukseli sneka :) ).
taigi ernestasss, savo anksciau parasytuose postose, rasiau, kad nera pas mane anksciau nustatytos komandos, patareju ir pan.
del Vyckos, taip istikruju dabartineje padetyje manau nesutarimai tarp Vyckos ir aukselio pridarys daugiau zalos nei naudos. sakykim taip, kitaip butu jei as buciau NT treneriu o Aukselis N-21, nors mes kaip ir dabar konkurentai bet tarp musu nera nesutarimu, konfliktu, ir pagarbiai elgemes vienu kitu atzvilgiu.
taip , gal Vyckai parankiau, kad as tapciau N-21 treneriu, bet nuo to man nebutu lengviau valdyti N-21, nes as buciau atsakingas uz savos komandos rezultatus. Bet kompromisa pasiekti su Vycka butu paprasciau nei Aukseliui.
tad ".o jei tu nedirbtum su juo tada dar galeciau isivaizduoti ji treneriu" - visiskai nevietoje, jei man reikes pagalbos ir prasysiu juos, tai bus tik tada kai reikes man patarimo ar as busiu aklaveteje ar abejosiu savo sprendimu (tikiuos iki tuo nedaeitu)
Last edited by oras at 8/18/2008 3:41:42 AM