BuzzerBeater Forums

BB Israel > National Team Debate Thread

National Team Debate Thread (thread closed)

Set priority
Show messages by
From: Ehud

This Post:
00
47983.33 in reply to 47983.31
Date: 9/1/2008 4:03:21 PM
Overall Posts Rated:
274274
עידו,

ערכתי את ההודעה שהפריע לך.
חשוב לציין שעברתי כל החוקים ואין שם שום דבר שמונע ממני להגיד במי אני תומך. מדובר הרבה על סביבת בחירות טובה הוגנת ובריאה ונטולת העלבות.

בגלל זה החלטתי להתחשב במה שאתה אומר שהיה ניראה לך לא במקום ולשנות...

"Did you miss me??? - "With every bullet so far..." Al Bundy
From: idohaifa

To: Ehud
This Post:
00
47983.34 in reply to 47983.33
Date: 9/1/2008 4:53:11 PM
Overall Posts Rated:
99
האת היא ששום דבר לא הפריע לי בהודעה שלכם פשוט ראיתי שעומר תירגם את ההודעה של צארלס והיה שם משהו על זה וגם סיילנט קילר העיר לי על פחות מזה
אז חשבתי שאסור לשבח מועמדים ולהצהיר על בחירתם
אבל אם אתה אומר שקראת ואין שום דבר נגד זה אז אין לי שום בעיה אם זה..
חח היית יכול להגיד שאין שום דבר נגד זה,לא היית צריך למחוק את זה

From: idohaifa

To: Ehud
This Post:
00
47983.35 in reply to 47983.33
Date: 9/1/2008 4:53:22 PM
Overall Posts Rated:
99
האת היא ששום דבר לא הפריע לי בהודעה שלכם פשוט ראיתי שעומר תירגם את ההודעה של צארלס והיה שם משהו על זה וגם סיילנט קילר העיר לי על פחות מזה
אז חשבתי שאסור לשבח מועמדים ולהצהיר על בחירתם
אבל אם אתה אומר שקראת ואין שום דבר נגד זה אז אין לי שום בעיה אם זה..
חח היית יכול להגיד שאין שום דבר נגד זה,לא היית צריך למחוק את זה
אבל יפה שאכפת לך וכל הכבוד על היחס

From: Ehud

This Post:
00
47983.36 in reply to 47983.34
Date: 9/1/2008 5:08:02 PM
Overall Posts Rated:
274274
לא מחקתי, ערכתי.

החוקים כתובים בצורה דיי פשטנית בנושא הזה. לא רשום שאסור לעשות א, ב, ג. רשום שאסור לפגוע ולהעליב - סיילנט חשב שמה שאתה אומר מעליב את אוהד ובגלל זה הוא העיר אני חושב. כמובן שלא צריכים להיות סופר רגישים פה, אפשר להביע דעות (וטוב לעשות את זה) אבל חשוב לשמור על תרבות דיון סבירה.

בגלל שידוע שבחירות זה נושא שיכול להדרדר דיי מהר, מצפים מהמשתמשים לשמור על סגנון הדיבור שלהם יותר מהרגיל ויש לגיטימציה גבוהה יותר להעניש.

אלו הם רוח הדברים.

Last edited by Ehud at 9/1/2008 5:08:24 PM

"Did you miss me??? - "With every bullet so far..." Al Bundy
This Post:
00
47983.37 in reply to 47983.32
Date: 9/1/2008 5:33:17 PM
Overall Posts Rated:
1010
Also on that note, I almost always play normal with my team because it’s a stupid system which I don’t support. I believe in building the best team I can and with my players and play with the enthusiasm as little as possible. I do use it when necessary.

אני יודע שאתה לא עוקב אבל בקמפיין האחרון הדבר אולי החשוב ביותר שהחזיק אותנו הכי הרבה בטורניר ובמשחקים בין היתר זה בעיקר ההתלהבות .. ללא ההתלהבות אני בספק אם היינו מגיעים לחצי מהדרך .. ידוע שהתלהבות זה גורם מאוד מאוד חשוב במשחק הזה .. זה שאתה חושב שהמערכת טיפשית ואתה לא תומך בה זאת זכותך אבל אני לא חושב שתרכוש הרבה מצביעים בעזרת זה.. בכל זאת , בנבחרת צריך לפעול בצורה אסטרטגית וחכמה על מנת לראות איך מתקדמים הלאה ואיך משחקים ומשתפרים ממשחק למשחק וההתלהבות זה חלק מהדברים .. ומאמן שיעלה כל משחק נורמל גם במשחקים פחות קריטיים או פחות קשים כשאפשר לצבור עוד התלהבות , וביכלל אחד שלא התנסה הרבה עם המערכת של ההתלהבות ואין לו הרבה שיקול דעת בנושא.. אני בספק אם צריך לנהל את אחת הנבחרות..(אלא אם כן מדובר בנבחרות כמו איטליה או ספרד ששם גם בלי זה אפשר להצליח בשלבים הראשונים ואולי זה לא הכי מורגש ולא הכי משפיע בציונים ובצורת המשחק אבל זה עדיין קריטי בכל נבחרת ובטח שבנבחרת ברמתה של ישראל) אולי זה לא יישמע אובייקטיבי מהצד שלי כמתמודד אבל גם אם לא הייתי מתמודד ואני חושב שכל אחד אחר נייטרלי יכול להגיד את אותו הדבר.. זה אחד הדברים הבסיסיים והחשובים בקמפיין של נבחרת .

Last edited by Warrior at 9/1/2008 5:36:26 PM

This Post:
00
47983.38 in reply to 47983.37
Date: 9/1/2008 6:03:15 PM
Overall Posts Rated:
11
As i said i will use it when necessary

i'm not going to go into a long debate about it.

This SHOULD have nothing to do with the best person for the job.

I will have the national team play it its highest level and depending on the game depends on what strategy i will go with anf if i will play normal or anything else.

You got to know when to hold em, know when to fold em, Know when to walk away and know when to run. You never count your money when youre sittin at the table. Therell be time enough for countin when the dealins done.
From: gilad

This Post:
00
47983.39 in reply to 47983.38
Date: 9/2/2008 1:45:47 PM
Overall Posts Rated:
00
יש לי שאלה לקני
אתה חושב שהיה מגיע לאמן את הנבחרת, הבחירות היו נוגעות לעונה חמש, אחרי שעלית לליגת העל.
נכון להים לפי דעתי לפחות, עופר הרבה יותר מתאים.
אחרי המשחק שהפסדת(לא מאשים אותךך) אתה לא חושב שאתה צריל לפנות את הבמה?

From: GM-ksachs

This Post:
00
47983.40 in reply to 47983.39
Date: 9/2/2008 3:04:53 PM
Overall Posts Rated:
11
If you were paying attention to the forums you would know that i was only appointed as the coach on Sunday Morning. That is why there are elections now instead at the beginning of season 6. Yehuda the former coach and some of his supporters asked me to go with his game plan for the last game.

So the last years success in my opinion i cant take any credit for as i had nothing to do with. My goal is to take the national team to the next level during season 6.

You got to know when to hold em, know when to fold em, Know when to walk away and know when to run. You never count your money when youre sittin at the table. Therell be time enough for countin when the dealins done.
From: gilad

This Post:
00
47983.41 in reply to 47983.40
Date: 9/2/2008 11:19:55 PM
Overall Posts Rated:
00
אלף אני יודע שיהיו בחירות, ואני שואל שאלה בנוכע לבחירות, שאתה לא בשיאך, ולפי דעתי יש מתמודד יותר טוב, אז עם אתה לא חושב לפנות את הבמה בלי שום קשר למשחק

Message deleted
From: Idan
This Post:
00
47983.43 in reply to 47983.42
Date: 9/3/2008 12:17:26 AM
Overall Posts Rated:
2929
I think it's a pity that almost no managers from higher leagues offer themselves for the job.
I think we are left with little or no choices for choosing the NT manager and it's a shame that the community isn't interested in the NT.

sorry for the english as I'm abroad, will be back soon.

Advertisement