heh no to gratki zakupu ;)
faktycznie chyba najmocniejsza ta liga,a jeszcze ta moja konfa to juz zupelnie tragedia,w drugiej sa 2 zespoly odstajace duzo od reszty,a u mnie jednak wszyscy maja jakies wyzsze statystyki :/ no ale cos bede walczyl narazie picuje zeby zrobic entuzjazm i moze pozniej bedzie latwiej,ogolnie to bym byl zachwycony z 4lokaty,ale nie zdziwie sie jak beda baraze o utrzymanie heh no mysle jednak ze moze lepiej jak bym gral te baraze bo tam sa slabsze ekipy i powinno sie uda utrzymac a zawsze to cos za bilety wpadnie niz ta 5ta lokata mimo ze jednak komfort z utrzymania...
co do pucharu to bede pewnie staral sie cos powalczyc,w ostatnim sezonie bylem w 32najlepszych teamach ale tam tez troszke trzeba szczescia zeby nie wpasc na jakiegos 1ligowca wczesniej jak mial jesli dobrze pamietam Theon...
w czwartek sie przejade latwo,zobaczymy czy uda sie dzisiaj powalczyc,w sumie jak dzisiaj nie wygram to i nastepne 3 mecze pewnie tez w plecy bo to chyba najslabszy przeciwnik z tych ktorzy zostali mi z konferencji w pierwszej rundzie,ale zobaczymy...
pozdrawiam,powodzenia i bede Was czasem odwiedzal na forum ;)