ponpon Ramat-Ilan Pilots
באנקר. הטייסים ישמרו כוחות לגביע
saarteam BuzzKillers
האמנם סער מסוגל לתת פייט לעדו? סער עדיין לא מודע לפער בין הבתים, אבל הוא ילמד אותו בדרך הקשה, יחד עם זאת, אולי לא יהיה לעדו כל כך קל
**david-bc** MTA-Power
דוד מפתיע לפעמים ומול הפאואר, הקבוצה הכי לא יציבה בליגה, זה יכול להתפתח למשחק מעניין, אבל כנראה שבבית הפאואר עדיפים בכל מקרה
Hapoel Hof Hasharon Lidor B.C Club
חוף השרון הוכיחו במחזור הקודם שעוד לא ראינו מהם הכל, אבל צריך יותר מזה בשביל לנצח במבצר של לידור, הקבוצה הכי ביתית בליגה
maccabi haifa ת"א לייקרס
נכון, למכבי חיפה סגל הרבה יותר חזק, אבל ניצחון של הלייקרס, לא יהיה הפתעה מרעישה. אחרי ההפסד בשבוע שעבר, נראה שהלייקרס מאבדים את אמון המהמרים, אבל לא הייתי מספיד אותם כל כך מהר, מה גם שאני לא אתפלא אם הם יקרינצ'ו ואז בבית שלהם - יש להם סיכוי מצויין
The Hamburgers HapoeL UsishkiN
הבית השניי די שקול לדעתי, וחוץ מסער ומחיפה הפערים הם די קטנים ולמרות פערי המיקום, ביום נתון ההמבורגרים לא יותר חלשים מפונפון, דוד, חוף השרון, וכדומה, לכן, לא יהיה קל כל כך לאוסישקין, אבל בבית הם אמורים לנצח
COMFORTEMBEL Sub Genesis
יהיה עצוב מאוד אם לא אוכל לנצל את הפציעה של הספרדי המצוין כדי לנצח בבית
Hapoel Leo Bek הפועל פסגת זאב
האוהדים של פסגת זאב מחכים לניצחון
buzz lakers macabi shoam
לא יהיה קשה מדי
Maccabi Nirman BC VS amit united
משחק ענק בשביל ניר. אסור לו להפסיד ולאפשר לקבוצות האחרות להנות מהפרישה ולצבור ניצחונות קלים. ממש לא יהיה קל, אבל אני סומך על האיכויות של המנג'ר שיזהה מהן נקודות החולשה ויכה בהן בעוצמה ובמדויק
בהצלחה