BuzzerBeater Forums

BB Hellas > Καφενείο η Ωραία Αίγα X

Καφενείο η Ωραία Αίγα X (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
00
241958.330 in reply to 241958.329
Date: 8/29/2013 5:53:38 AM
Αφροδίτη Ζωγράφου
III.1
Overall Posts Rated:
337337
Θες να μου πείς ότι θεωρείς τον ΠΑΟΚ μεγαλύτερο από την ΑΕΚ; Σε κόσμο, ναι, σε τίτλους, επιτυχίες και αναγνωρισιμότητα στην Ευρώπη είσαι χρόνια μακριά ακόμα. Πιθανότατα δεν το θυμάσαι, όταν έπαιξε ο ΠΑΟΚ με τη Νάπολι, οπότε δε μπορείς να κρίνεις με αυτά που ακούς μόνο. "Παίξαμε με τη Νάπολι του Μαραντόνα και ήρθαμε 1-1". Ευχαριστώ πολύ. Σου θυμίζω ότι και ο Σαββίδης είπε να ρίξει τον ΠΑΟΚ για να σβηστούν τα χρέη. Μην το πας εκεί λοιπόν. Σύγκριση κάνουμε όχι μόνο στα τελευταία 5 χρόνια, που πήρες πακέτα και πακέτα από τις κυβερνήσεις (κακώς για όποια ομάδα παίρνει και ξεφτίλα για την ΑΕΚ που παίρνει 20 εκ. για το γήπεδο της εγώ τα λέω τουλάχιστον), αλλά για τη διαχρονικότητα των 2 ομάδων. Αν είχες δυνατό Άρη & Ηρακλή επάνω, δεν θα είχες τόσο κόσμο.

Υ.Γ. Νίκησες και την Τότεναμ, επειδή μου αρέσει να είμαι σωστός.

Last edited by epanastatis79 at 8/29/2013 5:55:03 AM

From: fd97

This Post:
00
241958.331 in reply to 241958.330
Date: 8/29/2013 6:33:49 AM
Overall Posts Rated:
6262
ΑΕΚ και εδω, ερχομαι για να σταματησουμε πλεον να συγκρινουμε τις ομαδες απο τα αποτελεσματα απεναντι σε καλες ομαδες.
Οπως ειπα πριν ΑΕΚ ειμαι, κερδισα Μιλαν, το χαρηκα αλλα μεχρι εκει.Το μονο που θυμαμαι ηταν η ατμοσφαιρα μεσα στο ΟΑΚΑ οπου ημουν παρων μαζι με αλλα 70.000 ατομα περιπου.
Ααα για ενα πρωταθλημα που ειπες πριν με τον Σπαθα, θυμιζω το δικο μας κλεμενο το 2008 με διαφορα δυναμικοτητας τεραστια απο τον τοτε πρωταθλητη(μια τεσσαρα ευκολα κιολας).Η ΑΕΚ βρεθηκε (για την ιστορια και μονο) τις 3 πρωτες χρονιες του Γιουροπα Λιγκ στους ομιλους, απο τις λιγες ομαδες που ηταν στον θεσμο συνεχομενα, υπενθυμιζω απο την μερα που εγινε Γιουροπα Λιγκ και οχι Ουεφα.
@epanastatis79
Θες να μου πείς ότι θεωρείς τον ΠΑΟΚ μεγαλύτερο από την ΑΕΚ; Σε κόσμο, ναι, σε τίτλους, επιτυχίες και αναγνωρισιμότητα στην Ευρώπη είσαι χρόνια μακριά ακόμα.
Σε κοσμο ναι???
Εγω χαρηκα για τον ΠΑΟΚ και την μεγαλη προσπαθεια απεναντι στην Σαλκε, αλλα απο οτι εχω καταλαβει ειναι μια ομαδα με σκαμπανεβασματα.Καλο ροστερ, οταν εχει κεφια παιζει ωραια μπαλα και εχει θεαμα, οταν ομως π.χ. στο τελευταιο ματς πρωταθληματος προχτες ηταν για να φαει 4 γκολ αστα να πανε, τα 2 ηταν λιγα ετσι οπως επαιζε.Δεν ειναι σταθερη ομαδα, για αυτο δεν παει παραπερα.Σε αντιθεση με τον Ολυμπιακο, που παντοτε ειναι μετριος(για αυτο που μπορει να κανει με την ομαδα που εχει) αλλα επειδη το μετριος φτανει για πρωταθλημα στην Ελλαδα κερδιζει.Στην ευρωπη ομως δεν φτανει γι αυτο γινεται ο,τι βλεπετε.
Πιστευω οτι ο ΠΑΟΚ στα καλα του αν ηταν στην θεση του Ολυμπιακου στο cl. θα ειχε παει παραπερα.Αλλα επειδη οπως ειπα δεν ειναι σταθερη ομαδα δεν θα προχωρουσε αρα ακυρο.
Οσο για την ομαδα μου, λυπαμαι που επεσε και ελπιζω για ανοδο, δυσκολο εργο ομως!Κοροιδεψτε οσο θελετε που ειμαι στην Γ εθνικη αλλα ερχεται η σειρα ΟΛΩΝ, με πρωτο τον Παναθηναικο αλλα και τον Αρη.Καλο θα κανει σε ολους αυτο.Εγω δεν θα κοροιδεψω αν πεσει καποια αλλη ομαδα, κοροιδευω ομως την Σουπερλιγκα και τα βαρετα παιχνιδια.
Και επιτελους να σταματησουμε να βλεπουμε 7 και 8 ξενους βασικους και ολοι οι Ελληνες στον παγκο.Ειναι τραγικο...
Τελος να σχολιασω το αλλο αθλιο, να παιζεις Ευρωπη με αδειο γηπεδο(λογω τιμωριας) οπως ο ΠΑΟΚ προχτες.Ελεος δηλαδη.
Υπαρχουν ηδη τρεις μεγαλοι, Μαρινακης, Σαββιδης και ο Μελισσανιδης(αργει βεβαια γιατι ειναι στην Γ').Μπορουν να αλλαξουν το ποδοσφαιρο;Παντως αν κρινω απο τις μεταγραφες των 2 πρωτων, ειδικα του Μαρινακη, με τιποτα.Ο τριτος δεν μετραει γιατι ειναι στην Γ', θα τον κρινω οταν θα ειναι η ομαδα στην Α'.
Aυτα τα λιγα..

This Post:
00
241958.332 in reply to 241958.331
Date: 8/29/2013 7:03:41 AM
Αφροδίτη Ζωγράφου
III.1
Overall Posts Rated:
337337
Συμφωνώ. Είναι αίσχος να έχεις Βλαχοδήμο, Φετφατζίδη, Ζαραδούκα, Σάμαρη, Κολοβό, Μανωλά, Σιόβα, Παπάζογλου, Μανιάτη, Μήτρογλου τόσους καλούς ή εξελίξιμους Έλληνες και τους μισούς να τους έχει διώξει δανεικούς ή πώληση, οι άλλοι να μην παίζουν για να παίζουν κάποιοι Μεντζανί, Κατάι & Μασάδο που είναι απλά για κλωτσιές. Ο Ολυμπιακός σε ένα ρόστερ 29 παικτών έχει -άκουσον άκουσον- 19 ξένους και οι περισσότεροι άχρηστοι!!!!! Ε Λ Ε Ο Σ

This Post:
00
241958.333 in reply to 241958.332
Date: 8/29/2013 7:59:22 AM
Overall Posts Rated:
6262
Να ηταν μονο ο Ολυμπιακος που το κανει αυτο.....
Μιας και ειμαστε και οι δυο αεκτζηδες ο τιγρης ειπε οτι θα φτιαξει ελληνικη ομαδα...το πιστευεις;Εγω το ευχομαι!

This Post:
00
241958.334 in reply to 241958.330
Date: 8/29/2013 8:59:15 AM
Overall Posts Rated:
2525
Δηλαδη επειδη εσυ προλαβες τα ματς με την Αιντχοβεν "μετρανε" για την ΑΕΚ,αλλα επειδη εγω δεν προλαβα τα ματς με τη Ναπολι δε "μετρανε" για τον ΠΑΟΚ. Μ αρεσεις παρα πολυ :)

Ο Σαββιδης απειλησε αν θες,τονισε αν θες (ο καθενας το ερμηνευει οπως γουσταρει),οτι αν ο ΠΑΟΚ δε βοηθηθει στο να πληρωσει τα χρεη του μπορει κι αυτος να βαρεσει κανονι και το κρατος να μην παρει τιποτα.Ο τιγρης εριξε την ομαδα (και για μενα μαγκια του).

Για μενα ο κοσμος δεν εχει σημασια,ο λογος υπαρξης των δυο ομαδων ειναι ιδιος (αλλωστε λεγομασταν ΑΕΚ Θεσσαλονικης),αν καποιος ΑΕΚτσης γεννιοταν στη Θεσσαλονικη λογικα θα ηταν ΠΑΟΚ και το αντιστροφο.

Για το πρωταθλημα που εχασε η ΑΕΚ φυσικα και το αξιζε 1000%,μεχρι και οι γαβροι το λενε.

@fd, ο ΠΑΟΚ δεν εχει σκαμπανεβασματα ακριβως,απλα δεν εχει την ωριμοτητα να κανει πρωταθλητισμο,ουτε εχει τα κολπα του Ολυμπιακου να τον ξελασπωνει στα δυσκολα.Παμε και παιζουμε στα ισα τον Ολυμπιακο πχ,και ο Παναιτωλικος μας κανει πλακα και θα πρεπε να μας βαλει 4 ξεκουραστα.

Ο λογος που στην Ευρωπη παιζουμε τοσο καλυτερα ειναι πολυ απλος.Αφενος οι παιχτες εχουν κινητρο να φανουν,αφετερου στην Ευρωπη ειμαστε εμεις η μικρη ομαδα που "κλεβει" τα ματς.Στην Ελλαδα οταν μας παιζουν με 11 πισω απτη μπαλα μας "κλεβουν" τα ματς μικροτερες ομαδες.

Αν ειδατε στο ματς με τη Σαλκε,επαιξαν 4 παιχτες που προερχονται απτις ακαδημιες του ΠΑΟΚ (Κιτσιου,Κατσε,Σαλπι,Αθανασιαδης) και ερχονται κι αλλοι απο πισω.Σ αυτο το κομματι ειμαστε πολυ μπροστα σε σχεση με τις υπολοιπες ομαδες.

This Post:
00
241958.335 in reply to 241958.334
Date: 8/29/2013 11:41:39 AM
Αφροδίτη Ζωγράφου
III.1
Overall Posts Rated:
337337
Δεν φταίω εγώ, αν δεν κατανοείς επακριβώς αυτά που λέω ή τα ερμηνεύεις κατά το δοκούν. Αλλά τη μια μου λές για την τελευταία 5ετία και την άλλη μου πας πίσω στο 1988 με τη Νάπολι. Επιτέλους, αποφάσισε. Φυσικά και δεν είπα ότι δεν είναι σημαντικό. Σημαντικότατο ήταν, ποσώ μάλλον με αυτή τη Νάπολι. Αλλά είπα ότι δεν μπορείς να κρίνεις τόσο εύκολα κάτι, αν δεν το έχεις βιώσει όσο το να το έχεις βιώσει. Μη γίνεσαι επιθετικός, δεν σου θίξαμε την οικογένεια. Για 2 κωλοχανεία θα τσακωνόμαστε;

Όσον αφορά τη "μαγκιά" του Μελισσανίδη θεωρώ ότι ήταν "μαγκιά, κλανιά & εξάτμιση". Μάγκας δεν λέγεσαι, όταν παίρνεις μια μετοχή στο 0 και την πάς στο 5 ή το 10. Μάγκας λέγεσαι, όταν παίρνεις μετοχή που κάποτε ήταν στο 10, πήγε στο 0 και την πας ξανά στο 20. Εκεί επίτρεψε μου να διαφωνήσω.

Υ.Γ. Επίσης, θες επειγόντως τερματοφύλακα της προκοπής. Ο Χακόμπο είναι ρινόκερος μεταμορφωμένος σε τροχονόμο. Πιο άμπαλο τερματοφύλακα σε μεγάλη ομάδα έχω να δώ από την εποχή του Μορέτο (ΑΕΚ) & Λέμενς (Ολυμπιακός) αν και ο Χαλκιάς το ίδιο γίδι ήταν.

Last edited by epanastatis79 at 8/30/2013 2:09:09 AM

This Post:
00
241958.336 in reply to 241958.335
Date: 8/29/2013 3:55:03 PM
Overall Posts Rated:
2525
Μαγκια με την ελληνικη εννοια εννοω,αλλα ναι εχεις δικιο.Ο Χακομπο δεν ξερω γιατι ειναι ετσι φετος,μεχρι περυσι ηταν 2 επιπεδα πανω απτους αλλους τερματοφυλακες του πρωταθληματος... Η ομαδα θελει ακομα ενα στοπερ τωρα που πηραμε και Τζαβελλα για να μπορουμε να πουμε οτι εχουμε ενα 25% για πρωταθλημα.

This Post:
00
241958.337 in reply to 241958.336
Date: 8/29/2013 4:17:48 PM
Overall Posts Rated:
9696
Ανοιξτε τα ματια σας να μαθετε λιγη μπαλιτσα απο τον κοουτς Μιτσελ που δεν χρειαζεται λεει κοφτη για να παιξει CHL...Με Μασαντο κοφτη θα γλεντησει κατι ζερμεν και κατι μπενφικες...!!! :p

From: Vari3

This Post:
00
241958.338 in reply to 241958.337
Date: 8/29/2013 4:31:49 PM
Overall Posts Rated:
2525
Πολυ καλος ομιλος και στα μετρα του Ολυμπιακου παντως,ακομα και η Παρι ειναι "χαζη" ομαδα μπορει να της παρει κανα βαθμο..

This Post:
00
241958.340 in reply to 241958.339
Date: 9/1/2013 6:40:32 AM
Overall Posts Rated:
2525
Βασει ροστερ ειναι σιγουρα 1 επιπεδο πανω μαζι με Ισπανια.Βεβαια ουσιαστικα ολο το τουρνουα ειναι ενα ματς (στην 8αδα) οποτε δε μπορεις να μιλησεις με σιγουρια για τιποτα..

Αν ισχυει οτι η 12αδα ειναι δωσμενη απο Βασιλακοπουλο απτη μερα που ηρθε ο Τρινκιερι μιλαμε για εγκληματιες.Ο Βουγιουκας εχει ΠΑΡΑ πολλα πραγματα να δωσει,ειδικα σε ενα τουρνουα με λιγους ψηλους..

Advertisement