BuzzerBeater Forums

Hellas - I.1 > Σεζόν 29

Σεζόν 29 (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
00
263213.330 in reply to 263213.329
Date: 10/28/2014 8:31:03 PM
Overall Posts Rated:
11571157
Σκέψου μόνο ότι έχει 12 μέρες να φάει γύρο με μαρούλι,......οι 12 ώρες χωρίς μπαλάκι είναι πταίσμα , παιδική αμαρτία ένα πράγμα

Ο Marinάκης χτυπάει πάντα δυο φορές
This Post:
00
263213.333 in reply to 263213.331
Date: 10/28/2014 8:37:33 PM
Overall Posts Rated:
11571157
χαχαχαχχαχα

πάντως σε βλέπω έχεις ζεσταθεί τρελά τον τελυταίο καιρό,.....ωραίος Μάνο

Ο Marinάκης χτυπάει πάντα δυο φορές
This Post:
00
263213.337 in reply to 263213.323
Date: 10/29/2014 4:17:23 AM
Aris b.c.t
II.3
Overall Posts Rated:
650650
Ευχαριστω ματσα..δυστυχως οπως ειπες και εσυ καποτε ο νεοφωτιστος πρεπει να επιλεγει τα παιχνιδια που θα πρεπει να χτυπαει..ηξερα οτι θα με υποτιμησεις ειδα τους παικτες που εβγαλες προς πωληση και ειπα μεσα υπερεχω ακομα και με τους δυο ψηλους που εχω...ηξερα και τον paulionkas απο την προηγουμενη ομαδα του,ειχα την εδρα οποτε λεω δεν εχω ναχασω τιποτα και για αυτο κατεβηκα..ειχες βεβαια καλυτερες καταστασεις σε αρκετες θεσεις...εκανα και την προβλεψη, κοιμηθηκε ο θεος ειδικα στο τελος και γρθε η πολυτιμη νικη...ο κοντος που επαιξε σεντερ σιγουρα επηρεασε την εξελιξη του αγωνα αλλα αυτο καπως εξισορροπειται απο ολους τους υπολοιπους παικτες που ειχες μεσα και ειναι φτιαγμενοι για εσωτερικο παιχνιδι.για παραδειγμα στον ασο και στο δυο επαιζες με σμολ φοργουορντ (φυση εσωτερικοι παικτες), στο τρια και τεσσερα επαιξες με ΠΦ για να με βαλουν στο καλαθι μεσα, στο 5 σιγουρα ο προπονησιμος ασος σου ειναι τυπου ΣΦ...με αλλα λογια ειχες καλο στησιμο για χαρη της προπονησης βεβαια...αλλα και αν δεν τραυματιζονταν στο ημιχρονο ο ψηλος πιθανοτατα θα εκανα blow out αλλα μην ειμαι και αχαριστος η νικη ειναι τεραστια γιατι εν νομιζω ομαδες που ειναι ανταγωνιστες μου να μπορεσουν να σε κερδισουν ακομα και στην εδρα τους:)

This Post:
00
263213.338 in reply to 263213.335
Date: 10/29/2014 5:40:15 AM
OLYMPIAKOS PIRAEUS LEGEND
III.4
Overall Posts Rated:
10761076
επιτέλους μια μεγάλη προσωπικότητα ξανά στην Α1. κι ας είναι και παράγοντας.
έχουν λείψει από την Α1 οι Μάτζιοι και οι Ταλαρίκοι αυτού του σπορ...
[ (BB)]

Ευχαριστώ τον manager Mamuwalde καθώς και όλους τους άλλους manager για τα καλά σας λόγια!!!Η στήριξή τόσων σπουδαίων manager μου δίνει δύναμη και αποτελεί φάρο ελπίδας ενάντια στο σκοταδισμό και την υπέρτατη αμπαλοσύνη του manager ALEXANDROY7!!!
Είμαι πεποισμένος ότι η διεξοδική και ενδελεχής ανάγνωση του ιερού βιβλίου της καλαθόσφαιρας θα μου δώσει τα εφόδια,έτσι ώστε να σταθώ ως ίσος απέναντί σας και οι LEGENDS να αποκτήσουν έναν πραγματικό προπονητή και όχι ένα κομπογιαννίτη εν ονοματεί ALEXANDROS7!!!

Mε αγωνιστικούς χαιρετισμούς,

Αγαμέμνονας Κοτίδης!!!!!

This Post:
11
263213.339 in reply to 263213.338
Date: 10/29/2014 6:01:41 AM
Xeftilaikos
A1
Overall Posts Rated:
10971097
Second Team:
Back2Back
Μαθαμε κ το μικρο του σημερα. Αγαμεμνονας λοιπον ο κυριος Κοτιδης

Εβγαλε τη πραματια του στην αγορα ο αυτοκρατορας. Αν παει για τανκαρισμα γλιτωνω την 8η θεση. Οποτε τσαλακωνω κ 2-3 παικτες του Ατσαλακωτου για 3-4 βδομαδες μπας κ βγουμε 6οι κ εχουμε το πλεονεκτημα εδρας στα πλευ αουτ

Last edited by str77 at 10/29/2014 6:40:18 AM

This Post:
00
263213.340 in reply to 263213.326
Date: 10/29/2014 7:01:55 AM
OLYMPIAKOS PIRAEUS LEGEND
III.4
Overall Posts Rated:
10761076
οι πληροφοριες μου λενε οτι εχει υπεξερεσει
χρηματα απο την ομαδα για προσωπικο του οφελος...Επισης επηρεαζεται απο το γνωστο σπαγκοραμενο
Φλου που απο την πολυ παρεα εχει κολησει την ασθενεια της οξειας τσιγκουνητιδας

Αν συνεχιστεί η απόπειρα σπίλωσης της ακεραιότητας και της εντιμότητας του μάνατζερ ALEXANDROY7,τον λόγο θα έχει η δικαιοσύνη!Δεν θα ανεχτούμε την ''λάσπη'' που εκτοξεύεται συστηματικά στο πρόσωπο μας και αναρωτιόμαστε ποιον εξυπηρετεί ο Κύριος Μαnu!!Μήπως το νέο του φιλαράκι Κοτίδη??? :?

.δεν γινετε απο τον καθενα αυτο
και σταματηστε να πετατε λασπη στο αξιοτιμο προεδρο σας να λετε οτι αλκολικος και πηγενει σε ψυχιατρο
για τα ψυχολογικα προβληματα που διαδιδετε οτι εχει...ΣΤΟΠ μεχρι εδω η λασπη και θα ειμαι ο πρωτος που θα
παει στο δικαστηριο να καταθεσει υπερ του οταν ο αξιοτιμος προεδρος παει να σας καταγγειλει για συκοφαντικη
δυσφημιση...ελεος πια σταματηστε κυριε που θελετε να τον βγαλετε οτι ο ανθρωπος δεν εχει σωας τα φρενας
ωστε να του παρετε τις μετοχες και τον ελενχο της ομαδας...ΣΤΟΠ-ΕΔΩ
λευτερια-λευτερια στα αλκολικα παιδια...χαχαχα

Υπάρχουν αδιάσειστα στοιχεία ότι ο Κοτίδης από τα μέσα της προηγούμενης σαιζόν,παρακολουθεί τακτικά συνεδρίες με θέμα την διαχείρηση άγχους και θυμού και ''κουράρεται'' από τον διεθνούς φήμης ψυχίατρο Dr.Ηρεμόγλου!

Επομένως ο ίδιος ο Κοτίδης παραδέχεται εμμεσα ότι ''δεν στέκει καλά'' 8}

Το παρακάτω ποστ είναι αντιγραφή από το φόρουμ της ΙΙ.1 την προηγούμενη σαιζόν και βάζει τα πράγματα στη θέση τους!!! :P

Advertisement