Pozdrav ekipa, večeras je seniorska reprezentacija završila svoju avanturu na svjetskom prvenstvu u Koreji...
u polufinalu, bolja od nas je bila Italija, 21 razlike...
Bosna i Hercegovina vs. Italia 77 - 98 (51820)tri četvrtine smo se dobro držali, i onda u zadnjoj raspad sistema... posljednju četvrtinu Talijani otvaraju 14-4 serijom, i onda je samo postalo pitanje razlike...
šteta, jedna velika šteta... u neku ruku očekivao sam poraz, pogotovo kad sam vidio formu nekih igrača u petak, i onda povredu Ledera u subotu, ali svejedno, nisam očekivao ovakvu katastrofu...
znam, neki će reći, i ovo je uspjeh, treća medalja na svjetskim u nizu, al svejedno, htio sam i očekivao sam više...
tko zna, možda je ovo krajnji domet jedne sjajne generacije koju sam krenuo stvarat prije 12ak sezona, možda nije ni realno tražit više pored ovakvih velesila s kakvima se borimo...
trenutno, ovako vruće glave ne mogu ni razmišljat, al narednih par dana ću morat dobro razmisliti ima li smisla još jedan mandat i pohod na nove medalje...
čisto reda radi da spomenem i drugu tekmu, nakon puno muke i sreće, Španci su pobijedili Kinu 1 razlike, po meni puno teže od očekivanog...
(51819)toliko od mene zasada, hvala svima koji su pratili, navijali i nervirali se skupa sa mnom, do nekih novih vijesti,
lijep pozdrav!