BuzzerBeater Forums

BB Srbija > Nacionalna debata

Nacionalna debata (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
00
3511.330 in reply to 3511.312
Date: 5/11/2008 4:21:10 AM
Overall Posts Rated:
3030
Plata je merilo visine igracovih skilova..

Izvinjavam se profesoe :)))

From: Dumbarajko

To: Ozzy
This Post:
00
3511.331 in reply to 3511.324
Date: 5/11/2008 4:30:18 AM
Overall Posts Rated:
740740
a ti stvarno covece nemas pametnija posla. juce si se ispilio u ovoj igrici i stalno delis neke savete a i dalje postavljas newbie pitanja i tvojoj cuvenoj temi. prvo i prvo plata nije jedino merilo igraca. a i drugo, ko kaze da taj tvoj cuveni centar nec biti u repki posle izbora. ako nisi znao ukoliko dodje do promene igraca u repki tokom turnira dolazi do pada entuzijazma. a i nisam siguran koliko igraca moze da se promeni.

a sto se ranka tice coveku svaka cast. aj ti sastavi reprezentaciju vrednu pomena od svega 30 aktivnih korisnika. sad nas vec ima mnogo vise, makar su prva i druge lige skoro popunjene. ja kad sam pocinjao utrecoj ligi bio sam samo ja i jos jedan zivi korisnik. pa onda u drugoj nas trojica. vidis da je i na kraju prosle sezone ispalo 6 botova iz prve lige. i kako covek da odabere reprezentaciju. od cega bre?

e sad kad dodje novi selektor mozda i ima sta da probere. lepo se da oglas na globalu pa ce i stranci da nude nesto nase ako imaju u timu.

I SHVATI JEDNOM ZAUVEK. BROJ POENA NIJE MERILO KAKO JE IGRAC ODIGRAO NA UTAKMICI. AKO NISI ZNAO POSTOJI I STVAR KOJA SE ZOVE ODBRANA, ZATIM SKOK, ASISTENCIJA, PRAVLJENJE BLOKOVA U NAPADU ITD. mrzi me vise da ti objasnjavam jer sam ubedjen da ce opet doci tvoj neki glupi komentar posle svega ovoga.

This Post:
00
3511.332 in reply to 3511.331
Date: 5/11/2008 5:24:31 AM
Overall Posts Rated:
00
Plate su svima na kraju sezone drasticno pale. Ja sam prodao centra, koji mi je bio drugi centar u ekipi, sa platom od 5 600 za 557 000. Koja budala bi dala toliko za Centra sa tom platom, tako da po meni plata NIJE merilo kvaliteta igraca. Prvi centar mi ima platu od 9 000, ali jos uvek nije za reprezentaciju. Po meni, treba mu jos dva skila na inside def. i jedan na inside shot i blocking, sto ce (nadam se) vrlo brzo dobiti, tako da ce mozda biti za NT. U finalu je imao ocenu 12, dao je 16 poena uz 13 skokova i po jednu izgubljenu, asistenciju i blokadu. Otkud mu tolika ocena??? Na prethodnoj utakmici je imao i vise poena i vise skokova, a dobio je manju ocenu, tako da (po meni) ni statistika igraca ne moze biti merilo kvaliteta. Sve je to nesto izmedju :))

From: LA-boban

To: Ozzy
This Post:
00
3511.333 in reply to 3511.323
Date: 5/11/2008 5:39:24 AM
Overall Posts Rated:
11
P.S.
shvati ovo kao "vikanje"...jer mi se stvarno zaglavi CapsLock

Upoznati smo sa tim da ti ne valja tastatura :-)

A ti na izborima glasaj za Juniora, pa će pola Žaba krastača biti u reprezentaciji! :-)
Sve se otkrije, kad tad :-)

From: Ozzy

This Post:
00
3511.334 in reply to 3511.331
Date: 5/11/2008 5:51:50 AM
Overall Posts Rated:
2424
Ovako prvo za sve....ova tema se zove nacionalna debata, i ne vidim zasto je spam ako pricamo i komentarisemo rad proslog selektora i slusamo misljenja buducih.

Dumbarajko:
I SHVATI JEDNOM ZAUVEK. BROJ POENA NIJE MERILO KAKO JE IGRAC ODIGRAO NA UTAKMICI. AKO NISI ZNAO POSTOJI I STVAR KOJA SE ZOVE ODBRANA, ZATIM SKOK, ASISTENCIJA, PRAVLJENJE BLOKOVA U NAPADU ITD

Ja se apsolutno slazem da broj poena nije merilo. A sto se tice odbrane ----> igrac mora imati ocene za tu odbranu. Skok ----> igrac mora imati skok. Blokade ------> igrac mora imati blok. Da li se slazes? Moze se desiti da ga usere da odigra jednom u 9 utakmica dobro...ali sta je sa ostalih 8? A ako ima visoke skilove i ako se trenira onda ce imati vidok i DMI. A ako mu je DMI visok imace visoku i platu. Da li se sa ovim slazes? I na kraju za mene najvaznije ----> GODINE. Mislim da je to ono na sta bi se najvise paznje trebalo obracati u reprezentaciji, ne zarad nekih trenutnih interesa i ciljeva, nega ako stvarno mislimo iole bolje nasoj reprezentaciji u buducnosti. Da li se slazes?
A u prethodnoj godini je bio slucaj da su u reprezentaciji bili igraci koji UOPSTE nisu ili su samo malo trenirani, i tako su dosli do 20 godina bez nekog velikog pomaka. Po je ono sto sam ja zamerio, a vidim da nisam jedini.

I na moje pitanje sta je merilo ako nije plata, ako nije DMI, ako nisu godine....(statistika i frizurica su bili ironicni:) nisam dobio ni jedan odgovor od selektora. 3 puta je preskocio da mi odgovori, a jednom je rekao da je njegom mandat na isteku i da ga vise ne zanima.
(a sto se tice mog ispaljivanja...slatko cu se nasmesiti;)

@Laimbeer40:
Hoces li staviti "limit" vestina za reprezentaciju isti i za igraca od 18 i za igraca od 21 godinu?

This Post:
00
3511.335 in reply to 3511.333
Date: 5/11/2008 6:36:29 AM
Overall Posts Rated:
00
Slusaj me Bobane,na izborima glasas za onog kom verujes.Zar mislis da cu kao selektor dopustiti da ako ima igrace koji nisu ni za Sinalco ligu dati da igra.Cak ja,ako postanem selektor moji igraci nece igrati u to sam siguran.I necu da vodim reprezentaciju iz licnih koristi,a mozda ti vodis Crnu Goru.Pa lepo kazes sve se otkrije.A jer se otkrilo da Bill i selektor pokusavaju CRNOGORCE da ubede da glasaju za tebe.I to se otkrilo,kao i da svima punite mozgove.A ti mene ne poznajes i ne mozes da mi pricas nista.

This Post:
00
3511.336 in reply to 3511.334
Date: 5/11/2008 6:41:21 AM
Overall Posts Rated:
00
Igrach sa 18 i sa 23 godine ce da igraq isto ako ima iste skilove, to shto je mladji ne znachi da ce bolje da igra, nego samo da ce brzhe da napreduje. A kako i mozhesh da znash da uopshe nisu napredovali neki igrachi od dvadesetak godina kad ne mozhesh da vidish njihove skilove??! Mozhda zato shto im se plata nije povecala?!?! Mojne si smeshan

This Post:
00
3511.337 in reply to 3511.334
Date: 5/11/2008 6:45:16 AM
Overall Posts Rated:
00
''This thread is for debating. Anybody may post here as many times as they would like, but keep away from personal attacks. You can find the complete election rules in (3509.1) and the official debate thread in (3510.1). Moderating will likely be stricter during election times as we have seen from other online games that things can get of control pretty quickly.''

Ovo pishe na prvoj strani ove teme

This Post:
00
3511.338 in reply to 3511.335
Date: 5/11/2008 7:06:52 AM
Overall Posts Rated:
3030
Slusaj me Bobane,na izborima glasas za onog kom verujes.Zar mislis da cu kao selektor dopustiti da ako ima igrace koji nisu ni za Sinalco ligu dati da igra.Cak ja,ako postanem selektor moji igraci nece igrati u to sam siguran.I necu da vodim reprezentaciju iz licnih koristi,a mozda ti vodis Crnu Goru.Pa lepo kazes sve se otkrije.A jer se otkrilo da Bill i selektor pokusavaju CRNOGORCE da ubede da glasaju za tebe.I to se otkrilo,kao i da svima punite mozgove.A ti mene ne poznajes i ne mozes da mi pricas nista.

Jeste, Selektor ubedjuje Crnogorce da ne glasaju za njubije i to nije nikakva tajna!
Pa jel treba da ih vodi covek koji jos uvek postavlja njubi pitanja?Koji pojma nema kada su izbori!Koji spamuje gde god stigne!
A jel mozda ti treba da vodis reprezentaciju Srbije?Ti koji si hteo da ubacujes igrace od 30 godina!
Nama treba pod hitno moderator,trebalo bi uvesti reda malo na konferencije!
A valjalo bi i proveriti neke naloge,mozda ima nekih multy-a :)))

This Post:
00
3511.339 in reply to 3511.336
Date: 5/11/2008 7:17:16 AM
Overall Posts Rated:
2424
Mozhda zato shto im se plata nije povecala?!?! Mojne si smeshan

Upravo tako. Plata im je ostala ista!

Jeste, Selektor ubedjuje Crnogorce da ne glasaju za njubije i to nije nikakva tajna!
Pa jel treba da ih vodi covek koji jos uvek postavlja njubi pitanja?Koji pojma nema kada su izbori!Koji spamuje gde god stigne!
A jel mozda ti treba da vodis reprezentaciju Srbije?Ti koji si hteo da ubacujes igrace od 30 godina!
Nama treba pod hitno moderator,trebalo bi uvesti reda malo na konferencije!
A valjalo bi i proveriti neke naloge,mozda ima nekih multy-a :)))

Pazi taj "NJUBI" (uvreda bas kako je °º¤ø,¸ ..m!x.. ¸,ø¤º°` boldovao gore^ i trebalo bi te bannovati zbog toga) je za 2 sezone iz 3. lige dosao u prvu ligu. A taj tvoj favorit je dosao iz 3. u drugu i tu i ostao...
A druga stvar opet krsis pravilo "keep away from personal attacks" napadom na Junniora...

This Post:
00
3511.340 in reply to 3511.339
Date: 5/11/2008 7:27:59 AM
Overall Posts Rated:
3030
Izvini,mislio sam da su izbori za dve sezone :)))

Advertisement