To mój stary znajomy. Grałem z nim 2 sezony temu w 3 lidze. Stoczyłem nawet z jego drużyną zaciętą i naszczęście zwycięską batalię o awans to II ligi;-) Kiedyś jego były właściciel pokazywał mi jego skille. Z resztą rozmawialiśmy o nim w kontekście kadry już kilka razy na forum. Ostatnio właśnie przy okazji jego transferu do BC Torooo...Z tego co pamiętam to na pewno miał bardzo wysokie JR i to głównie nabijało mu pensję. Obronę na pewno miał większą niż 10-11. Z tego co kojarzę to chyba 14-15. Całkiem niezłe PS, z tego co pamiętał koło 13 (kiedy ja grałem z nim w 3 lidze to jego domyślną pozycją było PG). JS bodajże około 14, nie pamiętam jak DV i HN ale też jakoś przyzwoicie. Dół raczej słaby.
Podsumowując: zawodnik ciekawy....Dużym jego plusem jest to, że gra w świetnym klubie i na pewno forma nie będzie jego problemem. Poza tym exp będzie mu szybo rósł, a doświadczenie jest kapitalną sprawą u zawodników. Przyznam, że chętnie bym go zobaczył w jakimś sparingu:-) Z resztą innych ciekawych zawodników, którzy nie pojawiali się do tej pory w NT też. Mam na myśli np. Tomzę ( z tego co wiem to ciągle trenuje) i tego centra Napieralskiego.
Edit: widzę, że się trochę spóźniłem bo m4ti już pokazał skille;-) ale z tego co widzę to pamięć mam całkiem dobrą i się za bardzo nie pomyliłem:D
Last edited by kozlik4 at 8/25/2010 2:21:34 PM