Evo mali osvrt na ovu sezonu:
Vučići-sezona 15
Očekivanja:Ulazak u II.ligu, Nabildavanje skilova Rojasu i Roslandu,kupiti pojačanja za klupu
Ostvareno:Za II.ligu još moram pobijediti Prugovo što neće biti lako,ali mislim da ćemo uspjeti.Na početku sezone sam Rojasu htio obavezno dignuti domet za 2 skila i dodavanje,pa da mu svih 6 gornjih skilova budu malo jače rozi i naravno skok-šut sam mu htio što je više moguče.I vanjsku obranu također,ali za nju nisam imao puno vremena,pa sam je trenirao samo 2 puta,a skočila mu je samo jedanput.Roslandu su svi skilovi preko prolazan(6) osim šuta iznutra.Da bi imao jači šut iznutra igrao bi kao prvo krilo u repki,ali nažalost za moj klub ne može puno igrati,ali sam u par utakmica pronašao mjesto za njega.Glavna pojačanja su mi bila prije playoffa
(2346424) i
(2326221).
Najbolji igrači:Definitivno da mi je najbolji igrač bio Rojas.Ove sezone(proječni PL i PR) je zabio 544 koševa,10 blokada,42 OP,52 ukradene,160 asistencija i 79 skokova što je odlično za nekoga tko ima skok nikakav(1).Osim toga imao je postotak šuta 44%,a za tricu 36 %.Osim njega moram spomenuti Viggnetu i Sabadeju.Viggneta je mom klubu najviše značio po broju skokova.Prosjek skokova bio mu je 11,2,a sve ukupno ih je imao 370.Sabadeja je imao ponekad stvarno dobrih nastupa kao što je druga utakmica protiv yebeka koju sam izgubio,ali je Sabadeja imao 34 koševa.Ili protiv mervina kada još nije bio bot,imao je 35 koševa.
Najviše napradovali:Kod napređivanja skilova moram spomenuti 2 igrača:Rojas i Rosland.Rojas je ove sezone imao 10 zelenih i mislim da će mu do kraja sezone skočiti još koji skil.Do kraja sezone ću trenirati skok-šut PL/BŠ i skok KC/C,pa ćete moći vidjeti kako Rojas igra na centru.Rosland je ove sezone imao 9 zelenih.Malo manje od Rojasa,ali mislim da će ga rojas još malo prestići jer je skok-šut trening na kojem Rojasu (osim 1 na 1)najviše skaču skilovi dok Roslandu ne baš,ali zato se nadam da će Rosland rasturati na treningu skoka.Rosland inače ima sve skilove osim šuta iznutra ima preko prolazan.
Najveće razočarenje:Mislim da ga nema.Imalo je par utakmica koje sam trebao pobijediti kao što je utakmica protiv Zagreba,ali sve je dobro što se dobro svrši

Planovi za iduću sezonu:Ulazak u prvu ligu
Ovo ću staviti na web stranicu i da dajte mi puno tučeva za ovo

:)