обіграли вдома піком проти мотса парагвайців +51 :
(43032). в принципі різниця нам не суттєво вносила корективу в розташуванні в турнірній таблиці, так як литва перед нами виграла в 36 очок, а австрійці зустрічались з слабкими алжирцями і навряд чи там могла бути сенсація. тому я так і розраховував на підсумкове 6 місце. і якби шведи трішки несподівано не поступились вночі, то ми так би і завершили. а так ми 5. краще були б 6, але про це пізніше...
по матчу, то описувати особливо немає що. хоч і парагваєць вгадав наш швидкий темп, але це, імхо, суттєвої ролі не зіграло. зважаючи, що наші гравці на голову-дві сильніші за суперників, то очевидно, що вони всі без винятку класно зіграли як в нападі, так і в захисті. порадував і Романенко, якого я тестуючи виставив запасним ЛФ. дабд-дабл здобув 1 Юдін.
ну і наступний наш суперник, нажаль, сильна МЗ Німеччини. коли я переживав і передивлявся який суперник може попасти нам у майбутньому півфіналі, на які у нас плани і мінімальні завдання на сезон, то якось не звертав особливої уваги на першого нашого суперника в ПО. місце нижче, чи місце вище, і я б не переживав з приводу наступної нашої зустрічі. а тут пісєц, непруха якась.
перемогти німців та наступних наших суперників ми можемо лише спільними зусиллями : продовжуємо наполегливо тренувати наших збірників та найближчих кандидатів; награємо їм щотижня оптимальну кільксть хвилин, щоби гравці знаходились у відмінній формі!