BuzzerBeater Forums

BB Srbija > Navijaci, Vicevi, Prozivke...

Navijaci, Vicevi, Prozivke...

Set priority
Show messages by
From: Golub
This Post:
00
108371.332 in reply to 108371.331
Date: 11/5/2009 12:26:18 PM
Overall Posts Rated:
427427
kakvi ste bre :S I KAD DOJU PORAZI I KAD DODJE TUGA UVEK CE TE VOLETI GROBARI SA JUGA NUSKNVP!!!

Message deleted
From: Golub

This Post:
00
108371.334 in reply to 108371.332
Date: 11/5/2009 5:06:57 PM
Overall Posts Rated:
427427
dobro polovicno...bice bolje!!

From: Bavaria

This Post:
00
108371.335 in reply to 108371.332
Date: 11/5/2009 5:19:25 PM
Overall Posts Rated:
22
kakvi ste bre :S I KAD DOJU PORAZI I KAD DODJE TUGA UVEK CE TE VOLETI GROBARI SA JUGA NUSKNVP!!!

Videces kad ostaris s tom parolom,i skontas da se sve svodi na poraze i tugu!!!!
Sta reci za ovo veceras,svaka cast ili borili su se??? Ili mozda bice bolje protiv Tuluza???
Koga vise boli kurac za "pobede' nad Radom,Jagodinom,Proleterom sa Slane Bare itd....daj bre nesto ozbiljno!Pa ja sam ko klinac,sa 11 godina, isao u Osijek i Vinkovce da ih gledam,mene ne zanima vise domaca liga,mozda vama mladjima domaca liga i ima neke drazi,ali meni,a pogotovo nekom starijem od mene,NEMA.Sto se bre jajare ne ugledaju na kosarkase,momci nemaju za zvaku a deru CSKA i Panatinaikos,nabijem ih na kurac sve do jednog na celu s Krstajicem alkoholicarem,koji ce sutra opusteno otici do Novog Sada,napiti se u Kiliju,Prontu gde li vec pije,staviti svojih 25k evra mesecno u dzep i jebe se njemu!A ja i jos mnogo nas da kidamo zivce zbog njegovih kartona i kiseva??Tomic ce od muke opet da se nasmrce,i pravice se kao da je sve u najboljem redu( i meni bi bilo da imam belog svaki dan)!
To je to,FK Partizan=proslost!!!

This Post:
00
108371.336 in reply to 108371.335
Date: 11/5/2009 6:13:39 PM
KK Sloga PnM
III.12
Overall Posts Rated:
5252
...nabijem ih na kurac sve do jednog na celu s Krstajicem alkoholicarem,koji ce sutra opusteno otici do Novog Sada,napiti se u Kiliju,Prontu gde li vec pije,staviti svojih 25k evra mesecno u dzep i jebe se njemu!...

Mislis i na Nenada Djordjevica, pricao mi drugar, posto je on iz Paracina, kad dodje kod nas u diskoteku, ostaje zadnji ne mogu da ga izbace koliko je pijan, i on je profesionalni fudbaler, takvi mogu da igraju samo u nasoj zemlji... :-)

This Post:
00
108371.337 in reply to 108371.336
Date: 11/5/2009 6:33:30 PM
Overall Posts Rated:
740740
ja se samo divim Stevanovicu i njegovom cudesnom taktikom. mi se u svakoj utakmici nadigravamo sa protivnikom. a igra sa dva zadnja vezna. pa jos protiv velikog napretka ubaci i treceg jer smo izgubili balans na terenu. i onda me ubila izjava Bogunovica posle utakmice "sad kada su sve sanse za prolaz dalje izgubljene, igracemo rastereceno i sigurno ostvariti bolje rezultate". a do sad im bile noge svezane.

more mrs u pm. a rekli su da bi i u ligi sampiona ostavili dobar utisak. da da da. u ligi sampiona opstinskih liga u srbiji. more mrs goveda jedna

From: Dock

This Post:
00
108371.338 in reply to 108371.335
Date: 11/5/2009 6:34:22 PM
Hajlenders
III.10
Overall Posts Rated:
109109
.Sto se bre jajare ne ugledaju na kosarkase,momci nemaju za zvaku a deru CSKA i Panatinaikos,nabijem ih na kurac sve do jednog na celu s Krstajicem alkoholicarem,koji ce sutra opusteno otici do Novog Sada,napiti se u Kiliju,Prontu gde li vec pije,staviti svojih 25k evra mesecno u dzep i jebe se njemu!

Molim nadlezne organe da ne kazne Bavariju za ovaj ocigledno emotivni ispad koji je cak dirnuo ovog zvezdasa da se zalozi za partizanovca ;)

From: Bavaria
This Post:
00
108371.339 in reply to 108371.338
Date: 11/5/2009 7:21:44 PM
Overall Posts Rated:
22

Molim nadlezne organe da ne kazne Bavariju za ovaj ocigledno emotivni ispad koji je cak dirnuo ovog zvezdasa da se zalozi za partizanovca ;)

Hvala na zalaganju druze
Emocija sto je bilo,bilo je! Nece meni vise krv piti kojekakvi pilicari,samozvane zvezdice,lenji crnci,alkosi,tatini sinovi i ostali...ne znam kako da ih nazovem!Svaki pogrdni naziv je za njih kompliment!!!
Sreca pa nijedan Apatinac ne igra u prvom timu Partizana,zabranio mu ulazak u grad...:))

Mislis i na Nenada Djordjevica, pricao mi drugar, posto je on iz Paracina, kad dodje kod nas u diskoteku, ostaje zadnji ne mogu da ga izbace koliko je pijan, i on je profesionalni fudbaler, takvi mogu da igraju samo u nasoj zemlji... :-)

On je samo nastavio tradiciju kapitena..:))
Ni Sale Ilic,koji je za mene Bog,nije bio nista bolji po tom pitanju..:))

ps. I mislim da nadlezni organi nece morati da intervenisu posto sam iznapusavao iskljucivo osobe koje nisu clanovi ove zajednice...:))

This Post:
00
108371.340 in reply to 108371.339
Date: 11/5/2009 7:33:40 PM
KK Sloga PnM
III.12
Overall Posts Rated:
5252

ps. I mislim da nadlezni organi nece morati da intervenisu posto sam iznapusavao iskljucivo osobe koje nisu clanovi ove zajednice...:))

odkud znas da nisu, mozda i jesu neki od menadzera, i sad citaju ove tvoje postove, xa xa xa :-)

This Post:
00
108371.341 in reply to 108371.337
Date: 11/5/2009 7:37:24 PM
Overall Posts Rated:
22
ja se samo divim Stevanovicu i njegovom cudesnom taktikom. mi se u svakoj utakmici nadigravamo sa protivnikom. a igra sa dva zadnja vezna. pa jos protiv velikog napretka ubaci i treceg jer smo izgubili balans na terenu. i onda me ubila izjava Bogunovica posle utakmice "sad kada su sve sanse za prolaz dalje izgubljene, igracemo rastereceno i sigurno ostvariti bolje rezultate". a do sad im bile noge svezane.

more mrs u pm. a rekli su da bi i u ligi sampiona ostavili dobar utisak. da da da. u ligi sampiona opstinskih liga u srbiji. more mrs goveda jedna

Posebno se slazem sa boldovanim tekstom..:))
O trenerskom umecu doticnog,koji je do sada zadovoljan sa sve jednom utakmicom pod njegovim vodjstvom ne vredi pricati!
Za taktiku koju je on zamislio treba imati igracki kadar,a Partizan to nema!

This Post:
00
108371.342 in reply to 108371.337
Date: 11/5/2009 9:32:33 PM
Overall Posts Rated:
122122
Ama ne diraj mi Napredak!!)
Da vam nije njega Zvezda bi vam bezala jos dva boda vise!

Fair play!!!
Advertisement