BuzzerBeater Forums

BB Magyarország > Kérdés és csevegő XVIII.

Kérdés és csevegő XVIII. (thread closed)

Set priority
Show messages by
From: Wolwerine

This Post:
00
217339.332 in reply to 217339.331
Date: 6/25/2012 11:35:02 AM
Overall Posts Rated:
190190
Még reménykedem abban, hogy nem kell keresnem a posztra senkit.

Tegyünk együtt a válogatottakért, neveljünk magyar fiatalokat!
From: wotoo

This Post:
00
217339.333 in reply to 217339.332
Date: 6/25/2012 11:49:55 AM
Overall Posts Rated:
33
Értem, ha tudnék segíteni, kérlek.jelezd! :)

This Post:
00
217339.334 in reply to 217339.328
Date: 6/25/2012 12:17:49 PM
Overall Posts Rated:
411411
Szerintem akiknek bajuk van a dologgal, azoknak nem az árral van, mert tényleg nagy az áldozat, amit egyesek hoznak a válogatott érdekében.
Sokkal inkább a már idézett mondattal, ami nehezen magyarázható.

Ugye te se hiszed el azt, hogy azért kelt ki magából az illető ilyen mértékben, és várja, hogy a föld színéről is eltöröljenek minket, mert volt egy elszúrt rosszul értelmezett nehezen magyarázható mondat? Van olyan aki nem értette a helyzetet. Írt PM-ben, hogy tudja mi miért történt stb. tájékozódott kérdezett, majd mérlegelt, és gondolom ő is feljelentett utána, de legalább korrekt volt, és utána nem szedte le rólam a szentelt vizet egy ilyen hsz-el a nem megfelelő topicba!

Mivel van baja ha nem az árral? A személyemmel? És mégis miért? Ártottam neki? Vagy úgy érzi ezt most végre megérdemeltem? Soha senkit nem jelentettem fel, ezek után akkor most megsebzett vadként figyeljem azt, hogy a közösségben ki kap 200k-val több pénzt egy játékosért és azonnal jelentsem fel? Volt stáb tagként mondhatom, ha ez az átigazolás ennyire vészes volt és így kiverte a biztosítékot egyeseknél, a büdös életbe többet ne eddzen NT játékost senki ha ez a hála érte. Mert ha többet kap érte mint az átlag azonnal 4-5-6 ember feljelenti. Mert ez a módi.

Hány de hány olyan eset volt amikor írtuk a fórumon, ne vegye meg ezt meg azt bárki, mert drága áron felül van stb, mégis ki lett fizetve érte az ár. Akkor ők mind feljelentést érnek mert rohadt mocskos csalók, mint ahogy állítólag én vagyok? Volt más is aki bejelentkezett Aczélra, így én hiába írtam azt, hogy sok érte, volt akinek ennyit megért, innentől kezdve nincs miről beszélni.

This Post:
00
217339.335 in reply to 217339.334
Date: 6/25/2012 12:22:45 PM
Overall Posts Rated:
145145
Ne érts félre, én nem őt védem, igyekszem pártatlan lenni, de az a mondat az nekem sem tetszett, elég könnyen félreértelmezhető.
Én elismerem a munkád, remélem folytatod, mégha sok mindenben szerintem nem is értünk egyet, de hát ilyen a világ, nem lehet mindenki egy véleményem:).

Szerintem fölösleges ezt tovább ragozni, mivel a fő vitapartner, aki ezt kirobbantotta, nem reagál, így pedig érdemi dolog nem sülhet ki belőle..

This Post:
00
217339.336 in reply to 217339.333
Date: 6/25/2012 1:36:42 PM
Overall Posts Rated:
4141
Természetesen én is nagyon szívesen segíteném a válogatottat scout-ként!! :)

From: Dawa

This Post:
66
217339.337 in reply to 217339.334
Date: 6/26/2012 4:41:50 AM
Overall Posts Rated:
106106
@Dzsev: az eladási megfogalmazás abból a szempontból nem volt szerencsés, - hogy is mondjam - nem volt kellően "diplomatikus".

Ahogy a mellékelt ábra mutatja, felveti a rosszmájú manipuláció képzetét (valakit csak azért el lehet adni sok pénzért, mert ez szolgálja az érdekeimet és azzal indoklom, hogy válogatott játékos -> kvázi érzelmi zsarolás, az NT iránt elkötelezettek irányába -> nem a piac, értsd. valós értékek szabályozzák a piaci mechanizmusokat, hanem az összebeszélés, mutyi és zsarolás).

Sztem nem ellenetek, vagy az ár ellen kívánt menedzsertársunk protestálni, hanem egy vélt mechanizmus ellen.
Csak a személyes rossz (méltánytalan) tapasztalat adott mellé egy (negatív) érzelmi töltetet.
"Engem büntetnek, pedig tisztán játszok", "aki meg mutyizik és GM azt meg nem". Kisebbségi érzés, frusztráció és az "igazságtalanság" miatti keserű érzés.

Nem szerencsés, ellenben tanulságos eset.

From: KGGG

To: Dawa
This Post:
66
217339.338 in reply to 217339.337
Date: 6/26/2012 8:58:26 AM
Overall Posts Rated:
1515
Tökéletesen igazad van Dawa!

Ha valakit megbüntetnek azért mert megvesznek tőle valakit tisztán a kikiáltott áron, nem csoda ha dühíti, hogy más a fórumon nyíltan saját bevallása szerint jóval nagyobb összegért ad el valakit ismerősnek, főleg ha pont az az ember büntette meg ezért...

Nem hiszem hogy a feljelentő mindenkit megbüntetne aki 100$ral többért ad el embert, de ha tőle azt várják, hogy bizonyos keretek között játsszon, "felsőbb" emberek se mentesüljenek...

Dzsevasztól meg nem érzem jogosnak a mártírságot, mindenkinek a saját választása, hogy válogatott játékosokat edz, senkit nem kényszerítettek... És ezért a NT jó szereplése, a kinevelt játékos sikere és az erősebb közösség kéne hogy a jutalma legyen... Hiába vár minden magyar BBstől egy levelet a hálájáról (most ironizáltam).
És vállalom azt a véleményt miszerint az egész az ő hibája, mert azt írta amit a fórumra - és erre nem az okosan a legjobb szó, ha csak kirakja és elviszik, sztem semmi gond nem lett volna... Szennyes alsóneműt nem szokás az ablakban szárítani

From: gecsega

To: KGGG
This Post:
22
217339.339 in reply to 217339.338
Date: 6/26/2012 9:33:24 AM
Overall Posts Rated:
4141
Nem szoktam én sem teleírni a fórumot, de most úgy érzem, hogy nekem is állást kell foglalnom!

Ahogy Griffin úr megnyilvánult az nem a legszebb módja volt a véleménye kifejezésének, de azért ezt valószínű a csalódottság hozta ki belőle. Viszont az tuti, hogy nem a legjobb módja volt az NT játékos eladásának ez a fajta módszer..

Nem akarok megkövezni én sem senkit. De lehet, hogy Griffin mondandójának van egy kis igazság tartalma!

From: DanChee

This Post:
00
217339.340 in reply to 217339.337
Date: 6/26/2012 9:35:13 AM
Overall Posts Rated:
4343
Ezt nem lehetett jobban megfogalmazni.
Ment is a +1

From: Dawa

This Post:
00
217339.341 in reply to 217339.337
Date: 6/26/2012 9:41:59 AM
Overall Posts Rated:
106106
Időrendileg a most következő szöveg volt előbb (csak nem a Kérdés és csevegőben posztolódott).
Íme, a teljesség kedvéért, mert amúgy félreérthető az itt, korábban olvasott. Címzettje Griffin:

Azt gondolom, hogy bárki leírja, hogy mit szeretne; meg mi élete hő vágya, az nem tiltott.

Egy Ford Mustangot szeretnék, vegyétek meg nekem légyszi, nem érdekel mennyi pénzetekbe kerül! :)

Még ha engem is zavar kicsit ez a fajta metódus... a piac így működik.
Érzelmileg kicsit meg lett dolgozva a közvélemény és a menedzser el is tudta adni a játékosát. Valószínűleg nem "szánalomból" vették meg azt a játékost sem.
De az sem logikus pl., hogy egy 18 éves, 5000-es fizetésű játékost megvesz valaki 3 millió dollárért, amikor ezért kész, akár válogatott játékos is kapható... mégsem jelenti fel senki.

És ne kivételezzetek Dzsevasszal, csak mert NT, várom azt a Mustangot! :D

Last edited by Dawa at 6/26/2012 9:43:42 AM

Message deleted
Advertisement