Trebuie facut un refresh regulilor thread-ului.
(221437.1):
Reguli speciale pentru publicitatea(reclama) jucatorilor-Sunt permise doar in thread-urile speciale aflate in forumurile nationale. Aceste thread-uri pot fi create doar de membri ai staff-ului.
-O singura reclama este permisa pe saptamana. Se poate posta orice numar de jucatori in acea reclama.
-Userii locali pot posta oricare dintre jucatorii proprii aflati pe lista de transferuri in timp ce userii straini pot doar posta jucatori ce se afla pe lista de transferuri si sunt din tara de origine a jucatorului. Jucatorii trebuie sa fie in lotul userului ce ii pune la vanzare pe lista de transferuri.
-Nu sunt permise evaluarile jucatorilor sau discutiile despre ei.In ultimul timp observ ca sunt comentarii asupra jucatorilor postati de alti manageri. Comentarii despre preturile lor, despre skill-urile lor, despre cine ar vrea sa ii cumpere dar nu are bani, despre cum ar trebui antrenati sau cum ar fi trebuit anternati in trecut, despre potentialul lor, etc.
Am vrut sa las un pic discutia mai libera pentru ca nu poate face rau si mai stimuleaza dorinta managerilor de a comunica pe forum. Dar alte tari respecta regulile cu strictete si nu e corect fata de ele. E vina mea ca nu am intervenit mai repede, nu e gresala comunitatii noastre.
Pe viitor, va rog, postati jucatorii care ii aveti la vanzare si atat. Pentru alte discutii putem gasi alte thread-uri, putem deschide alte thread-uri. Putem vorbi desre antrenament pe orice tread al nationalelor.
Orice mesaj care nu are legatura cu acest thread va fi sters de acum. Multumesc pentru intelegere!