המספר היחידי עליו דיברתי, ועליו אני עדיין עומד. הוא שההוצאה על תקציב השחקנים של מכבי היא קצת מעל 8.6 מיליון, לא סתם החלטתי לעגל ל9, אלא כמרווח ביטחון, נראה לי הגיוני מאוד טעויות של 5 אחוז למטה שעשיתי לאורך הדרך. ולכן המספר שאני בהחלט עומד מאחוריו הוא שתקציב השחקנים ברוטו של מכבי העונה, נע על סדר גודל של 9 מיליון דולר ברוטו. האם תקציב כזה מבאס? בהחלט. האם מועדון כמו מכבי היה ראוי ליותר? בהחלט.
בוא ניקח את הדיון על התקציב האחרון כדוגמה, גרינוולד (שכיום הערכה שלו שווה כמוני/כמוך/כמו כל אחד אחר), שאל את ניקולה, איך בעבר הצלחתם עם תקציב של 11-12 מיליון דולר, והיום עם תקציב כמעט כפול, אתם לא מצליחים? עכשיו אפשר פשוט לקחת את המספר ולהכפיל. ואפשר להבין שהסדר גודל, ההערכה המקובלת בעולם, היא שתקציב מכבי הוא בערך 18-20 מיליון דולר. ולכן גרינוולד לא אמר איך זה שבעבר היה תקציב איקס, והיום הוא פי 1.7 יותר, אלא עיגל, ולכן כתב כמעט. אפשר גם להבין שזה שתקציב מכבי היום כפול, לא אומר שמכבי היום מכניסה 20 מיליון דולר. אלא שזה מה שהיא מוציאה, הוא שואל אותו האם לא היה אפשר לנהל את הכסף נכון יותר.. גם אם תקציב לא המינוח המדויק אותו רואי חשבון ייקחו. ניקולה אגב ענה שהתקציב של מכבי הוא לא כפול.