Chápu, že si to psal v emocích po zápase, ale jak psal vajns, výhra o 13 a více bodů v zápase se Srby nás posune dále, byť by v tomto případě z jistých důvodů nebyla naše pozice asi moc dobrá.
Nevím, jestli ti někdo před zápasem radil do pošty taktiku nebo ne, já tuhle možnost nevyužil, takže to co teď napíšu, neber jako kritiku, je to moje blbost, že jsem tu možnost nevyužil. Navíc to, co napíšu, je trochu moje subjektivní vnímání, jiný manažeři to můžou vidět trochu odlišně.
Prvně zkus si projít třeba 5 sezón zpátky, co jsme hrávali za útoky, hlavně v těžkých zápasech, jak moc úspěšně nebo neúspěšně a třeba si tím i potvrdíš nebo naopak zpochybníš to, co napíšu v dalších řádcích.
Za mne pořád brutálně nejsilnější útok zůstává Look Inside (a jen Look Inside, Low Post už mi tak silný nepřijde), jeho výhoda se snižuje/ztrácí v případě, že je na něj trefena příprava nebo naopak, když tým hrající Look Inside dá a netrefí přípravu na soupeře.
Z vnějších taktik nám dlouhodobě nejvíce seděl Motion, naopak mi přišlo, že Run and Gun se nám moc nedařil.
Vzhledem k tomu, že ty hráče dlouhodobě trénujeme hodně podobně, myslím, že lze dělat závěry i ze starších zápasů (třeba 5 sezón), které odehrála zcela odlišná sestava.
Osobně bych primárně vždy vybíral z Look Inside a Motion, k jiné taktice bych se uchyloval zcela výjimečně.
A souhlas s tím, že zvlášť při lepší formě bych dal přesnost Menšíkovi v základu před Ondřichem.
Tentokrát se zkusím zapojit do předzápasové přípravy a nějaké své myšlenky ti do pošty napíšu.
Last edited by rwystyrk at 4/14/2020 2:01:46 AM