Όσον αφορά το ρόστερ, θα κάνω και εγώ μια...επιφανειακή σύγκριση, καθώς δεν ξέρω τα στοιχεία των παικτών σου+δεν θέλω να αποκαλύψω των δικών μου! :-)
PG: Κοντό που να κανει triple-double με ριμπάουντ σπάνια βλέπεις, το γεγονός ότι έδωσε τόσες ασσίστ αυτόματα τον αναγορεύει σε ιδανικό για την θέση του, εγώ ήθελα ασσίστ+σκοράρισμα από τον δικό μου PG, γι'αυτό τον πήρα και σχετικά μικρό για να τον βελτιώσω, αλλά και αρκετά έτοιμο για να ανταπεξέλθει...
SG: Τον Αβέσιο τον θυμάμαι όταν έψαχνα για SF, σίγουρα είναι καλύτερος ο δικός μου επιθετικά (αν και δεν απέδωσε), και αμυντικά όμως δεν πάει πίσω! ;-)
SF: O βοσκός σου ήταν εντυπωσιακός όσο έπαιξε, αλλά έχω πιο πλήρη SF αυτή τη στιγμή, λίγο πεσμένο βέβαια...
PF: O βέλγος μου έχει βελτιωθεί αρκετά, τώρα είναι καλός για ΙΙΙ, έκανε την διαφορά όπως είπες, αλλά για πιο πάνω θέλει παραπάνω skills...
C: O...ισπανούλης έχει πάσα όχι για να μην παίρνει προσπάθειες, αλλά για να παίρνω σκορ και από αλλού όταν τον μπλοκάρουν, το οποίο αποδείχτηκε περίτρανα στον αγώνα μας, στον οποίο δεν απέδωσε επιθετικά τα μέγιστα, αλλά μοίρασε τόσες ασσίστ όσες και ο PG μου! Θεωρώ ότι η βασίλισσα είναι ο πιο δυνατός C που έχω αντιμετωπίσει στον όμιλο (μάλλον ο Μπαμπαλιώτης είναι ο καλύτερος...)
Δεν περίμενα διαπρεπής στο εσ.σουτ, ωραίος ο γατούλης, πολύ καλός φέτος, απέναντι βλέπω να φουντώνει ο ανταγωνισμός!Ο φάιτκλάμπ έχει νικήσει στα play-off τις εσωτερικές τακτικές, με έναν εξαιρετικό PF, γεγονός που με προβληματίζει...
Ελπίζω μόνο να μην έχουμε κανένα απρόοπτο τραυματισμό και να καταφέρω να με ξεφορτωθείτε, αλλιώς θα ακολουθήσω την τακτική του Στέφανου!
Συγχαρητήρια στην Καλλιθέα για την παραμονή, αν μείνουν και οι Σέρρες θα ολοκληρωθεί η μπλέ έκπληξη! :-)
PS: Μου αρέσουν τα μαθηματικά, αλλά το παλικάρι στο φόρουμ έχει ξεφύγει, πολύ ψάξιμο, αν βγαίνουν και ασφαλή συμπεράσματα...
Last edited by fireblaze at 1/2/2011 7:35:15 PM