Oli ka aeg juba, et keegi jutu ülesse võtax.Bc Konesko plaane suuremaid ei tee.See hooaeg veel katsetamise ja treenimise jaoks planeeritud. Sooviksin treenida veel oma VÄ hr Martseppa=.Tal veel mõni hooaeg kõvat trenni vaja, muidu ei suuda minu meeskond kuidagi II liigas olevate meeskondadega konkureerida ja see pos minu arust nõuab hullult vaeva ja pühendamist, et neid skille upitada.Aga miski pole võimatu!!
1-PLaan ikka ennast hooaja lõpux play-offi venitada.
2-Treenida hr Martseppa niipalju kui võimalik.
3-Katsetada erinevate liigakaaslaste vastu erinevaid taktikaid ja sellest lähtudes teha väikesed analüüsid, keda/kuda hiljem murda, nii et ärge tehke oma kohtumisest minuga suuremaid järeldusi...ajage oma asja edasi mina lihtsalt katsetan ja proovin BB mängumootori kitsaskohti.
4-Ja ehk hooaja lõpus õnnestub üks korrali sg poiss ka soetada, kes paneks silmad kinni igal mängul 15-20 punni.Ilmvõimatu sellist meest otsida pole probleem, kuid aega on selle jaoks vaja.
Nii et...Bc Koneskol siis sellised plaanid.Tore olex teada, mida teised teha plaanivad, sest konkurents on teretulnud nähtus.Ennustama ei hakka , kuid nagu aru sain Kakerdistel plaan II- liigassse tagasi murda.Selle peale ütlen jõudu rügamisel, sest iga aastaga läheb konkurents II liigasse tahtjate vahel veidikene raskemaks, vähemalt mulle tundub nii.Igal juhul Edu kõigile siin liigas olevatele kaasmanageridele!!!!Lahinguväljal näeme!!