BuzzerBeater Forums

BB Hrvatska > NT III

NT III (thread closed)

Set priority
Show messages by
From: Reo

This Post:
22
196358.334 in reply to 196358.333
Date: 1/3/2012 7:25:11 AM
Karlovac Knights
II.1
Overall Posts Rated:
12621262
e da svi slusaju izbornika za treninge i formu bili bi na konju. ali svako ima svoju ideju i to se pocme jako odbijat o glavu..
nije lako biti izbornik.. pogotovo kad nemas srece u par tekmi. plus sto ti svi jos pored toga prigovaraju pa ti bude jos veselije.
vjeruj mi nije lako jos ako kao ja sa repkom bas jako zaje.... svi se nabrzinu okrenu protiv tebe.. tako da malo povjerenja pomogne jako. nemozes tu nesto fulat u taktici jako. ent je odlican forma nije losa i imamo sanse. pa sta bude bude.
po meni belgija ima puno bolje rezutate nego ekipu tako da se ja nadam prolazu

Last edited by Reo at 1/3/2012 8:18:10 AM

From: biro

This Post:
22
196358.335 in reply to 196358.334
Date: 1/3/2012 7:31:31 AM
Overall Posts Rated:
222222
Dobili su Njemce i Mađare koji imaju odlične momčadi i da nije bilo onog poraza od Kostarike bili bi možda i prvi.

Pa dobro jesi ti ista vidio kako su njemci igrali ovu sezonu il samo pises gluposti po forumu ? :)

This Post:
11
196358.336 in reply to 196358.335
Date: 1/3/2012 7:54:59 AM
Overall Posts Rated:
22452245
Garge ovo nisam od tebe očekivao nikako...malo si me razočarao..

ne kužim kaj misliš pod tim da se ne dela dobro sa repkom...

dela se onolko kolko drugi hoče ..pa nemre izbornik imati sve igrače u svojoj momčadi...i trenirati ih kak on hoče..

on ovisi od drugih menađera.i ako ga oni ne slušaju a što je u večini slučajeva..

i onda se još i potrefi random pad forme..odmah je on kriv..a istina je da on tu niš nije kriv...

zato nije uredu tak napasti odmah čovjeka...

bilo ko bio izbornik sad je starosta..a bili su i drugi....

mislim da je odigrao najbolje kaj se moglo sa trenutnim rosterom...

kak veli Bobo kad bi imali bar 2 nutarnja sa obranom i šutom na 20..

to bi bila druga pjesma ali nažalost mi nemamo nikog ni sa 18-18 ..

i to nas odmah baca u drugi plan izaozbiljnih repki....

jer to treba plačati a to ni prvoligaši nemreju plačati dugoročno...

zato dok god ne osnujemo po nekoliko uzgajivačnica koje buju plačale takve igrače...

teško da bumo napredovali na reprezentativnom planu..

žalosno ali istinito::(((

Neka pobijedi najbolji ,pa makar to bio i ja!!!!!!!!!
This Post:
22
196358.337 in reply to 196358.336
Date: 1/3/2012 8:30:06 AM
Critters
II.4
Overall Posts Rated:
48124812
Realno, doživjeli smo poraz od momčadi koja ima snagu za top10, i koja je bila u top 10 proteklih sezona, ali su, kao i Nijemci jednostavno pali...

Uspjeli smo vratiti Krajinu i Mijca u krug reprezentacije, no ostali smo bez Težaka i Curke...dobro, Curka je počeo pokazivati neke znakove poboljšanja...i tu smo jako puno izgubili...Težak je jedini s 18 u skoku...tako da za njega prave zamjene nema...
Prije toga je Verbić bio ozljeđen, pa dok se vratio u formu prošlo je dosta vremena...

Uvjek netko fali...a i dok smo kompletni onda zna posrat random ko ovaj tjedan s Grbešom i Pejkovićem...

Mislim da je suvišno reć da uvijek igraju oni u najboljoj formi i da se taktike raspravljaju bar do tjedan dana prije utakmice...dakle već sad važemo opcije za Belgiju, makar za to još nema potrebe jer prije treninga nema smisla...

Imamo vanjsku liniju u rangu najboljih svjetskih reprezentacija, ali unutarnja linija nam je kratka u obrani i skoku...i to nam je rak-rana...

Realno, naši rezultati su bar 110% naših realnih mogućnosti i snage...ovo jučer je bilo samo grubo prizemljenje i povratak u realnost...i tu smo gdje jesmo, dok ne stigne nova generacija centara Orlić, Hegedušić i Luković...pod uvjetom da ne udare opet prebrzo u plafon...

Da nije LI po postavkama igre najdominantnija taktika, tj. da ostale taktike mogu bit ravnopravne s LI, mi to nikako ne bi smjeli igrat...jer ovako sami izbacujemo svoju vanjsku liniju iz igre...imamo centre i visoka krila s dobrim sekundarcima, imamo niska krila pokrivena u svim skilovima, imamo vrhunske šutere izvana, ali trenutno s LI sve pada u vodu jer smo kratki pod košem...

Verbić bi bio genijalno nisko krilo za LI taktiku da ima pravu podršku u unutarnjim igračima...ovako možda je bolje da ga se koristi kao krilnog centra u nekom drugom vanjski-orijentiranom napadu gdje bi njegovi sekundarci došli do izražaja, jer 99% centara postaju bezopasni kad ih makneš od koša...

Evolucija Ide U Pogrešnom Smjeru...
This Post:
00
196358.338 in reply to 196358.337
Date: 1/3/2012 8:58:47 AM
Overall Posts Rated:
222222
Pusti skok, prije smo imali problema sa skokom sad u zadnje vrijeme ne desi se cesto da nas neko nadskace. Mi imamo patetican napad unutra :) tu je mijac jedini dovoljno jak al uvijek odigra ispod svojih mogucnosti. Nama je dobra ocjena unutarnjeg napada samo radi Verbica i ostatak krila koja trenutno svi imaju jak unutarnji napad. Al centri i krilni centri su nikakvi igraci za LI :)

A sto se tice vanjske linije tu isto imamo cudnu ekipu gdje nemamo nijednog pravog pleja, sto je trebao biti Da Silva, al nije :) svi su slicni igraci, bek suteri sa dobrim dodavanjem al isto tako imaju solidne sekundarce sto nas opet vadi :)

Mislim da smo mi mocni, ovo ja dosta dramatiziram i samo ukazujem koje su nam slabe tocke :) da imamo jednog pravog pleja i 2 nutarnja igraca sa vrlo visokim napadom i obranom mi bi mogli dobit svakog...

This Post:
44
196358.339 in reply to 196358.337
Date: 1/3/2012 9:03:31 AM
Overall Posts Rated:
10361036
a garge, i ja sam to jučer mislija, da smo bar u rangu s portugalom. jos smo imali bolji ent, dobru formu svih visokoh igrača
al onda sam malo bolje pogleda, svak njihov visoki igrač ima dosta bolji DMI nego naš, i to sa slabijom formom. znam da DMI nije uvik mjerilo, al kako ćeš protiv igrača koji imaju IS 20 i obranu 19-20? ok, izbornik sam, al nemam neki utjecaj na to, ne mogu učinit da igra bolje igrač sa obranom 17 i IS 17 nego taj njihov. nama je jedina šansa da se nosimo s takvim reprezentacijama da nam je vanjska linija u superformi. al nemojmo mislit ni da mi jedini imamo takvu vanjsku liniju, imaju i drugi

šta se tiče sriće, neću se vadit na to, al malo pogledaj protivnike argentine i belgije u regularnom dijelu, ili recimo bugarske koja je isprid nas, a koju smo dobili laganicom.. nisu baš svi imali tako teška gostovanja kao mi. al za to se slažem s tobom, zadnjih 5 sezona je uvik"nismo imali sriće", i to nije opravdanje

eto, imamo sad belgiju, nadam se da će nas forma poslužit, ja ću trenirat formu, marijoh također, valjda nećemo bit jedini. idemo to dobit, protivnik je po mjeri, svakako imamo šanse

This Post:
11
196358.340 in reply to 196358.339
Date: 1/3/2012 9:11:34 AM
Overall Posts Rated:
22452245
na mene se možeš osloniti..

trening forme je ostavljen

Neka pobijedi najbolji ,pa makar to bio i ja!!!!!!!!!
This Post:
00
196358.341 in reply to 196358.338
Date: 1/3/2012 10:13:41 AM
Critters
II.4
Overall Posts Rated:
48124812
Mi imamo patetican napad unutra tu je mijac jedini dovoljno jak al uvijek odigra ispod svojih mogucnosti.

Nije problem u mogućnostima...on može i zna zabit...ali on nema vođenje ni dodavanja da bi mogao kvaltetno prihvatit loptu pod košem u toj konkurenciji, a ni ulaz da sam sebi može stvorit priliku za šut...

I onda jednostavno lopte nejdu u njegovom smjeru...

Tako da je vidljivo iz aviona da samo unutarnji šut i obrana ne znaće previše...

Isto tako odgovorno tvrdim da je uz takve sekundarce, kakve mi već po tradiciji njegujemo kod velikog dijela naših visokih igrača, dovoljno stvoriti 2 centra s 18-18 na IS-ID da bi mogli konkurirati za top20, a možda i više...

Također bi još dodao da uz 40-45% šuta skok igra jako veliku ulogu...nemam sad vremena pisat neke analize, no i s tim se igram već neko vrijeme...drugom prilikom možda...

Last edited by Ray Sadomazođubrilović at 1/3/2012 10:22:02 AM

This Post:
00
196358.342 in reply to 196358.341
Date: 1/5/2012 6:35:01 PM
Overall Posts Rated:
4040
samo da se javim u vezi troskota
sumnjam da ću ga prodavati za 750-1.2 kolike su bile ponude
jer bas sada gledam jednog igrača na TL (9492975)

već je na 1.5m, a godinu je stariji, ima veću plaću. istina, ima bolji ulaz i unutarnji sut, al isto tako slabiju obranu i puno slabije dodavanje

ako će on biti oko 1.5 onda ipak za troskota očekujem više s obzirom na sve. još ću sutra pogledati za koliko je otišao
pozdrav svima!

This Post:
11
196358.343 in reply to 196358.342
Date: 1/6/2012 8:56:57 AM
Overall Posts Rated:
10361036
imamo 6 igrača sa formom 9, šta nije loše. (sad 7, i curka je opet pozvan, a razmisljam i o petroši)
zelena niti jedna

Last edited by Starosta (NT coach) at 1/6/2012 9:39:58 AM

This Post:
00
196358.344 in reply to 196358.343
Date: 1/6/2012 9:07:53 AM
Critters
II.4
Overall Posts Rated:
48124812
Baš sam slinil nad DMI-em od Grbeša i Da Silve...mislim da su Belgijanci malo zbunjeni s ovim...šteta da Težak ili Mijac nisu u top formi, no vjerujem u prolaz...=)))

Advertisement