BuzzerBeater Forums

BB Srbija > Nacionalna debata

Nacionalna debata (thread closed)

Set priority
Show messages by
From: Ozzy

This Post:
00
3511.334 in reply to 3511.331
Date: 5/11/2008 5:51:50 AM
Overall Posts Rated:
2424
Ovako prvo za sve....ova tema se zove nacionalna debata, i ne vidim zasto je spam ako pricamo i komentarisemo rad proslog selektora i slusamo misljenja buducih.

Dumbarajko:
I SHVATI JEDNOM ZAUVEK. BROJ POENA NIJE MERILO KAKO JE IGRAC ODIGRAO NA UTAKMICI. AKO NISI ZNAO POSTOJI I STVAR KOJA SE ZOVE ODBRANA, ZATIM SKOK, ASISTENCIJA, PRAVLJENJE BLOKOVA U NAPADU ITD

Ja se apsolutno slazem da broj poena nije merilo. A sto se tice odbrane ----> igrac mora imati ocene za tu odbranu. Skok ----> igrac mora imati skok. Blokade ------> igrac mora imati blok. Da li se slazes? Moze se desiti da ga usere da odigra jednom u 9 utakmica dobro...ali sta je sa ostalih 8? A ako ima visoke skilove i ako se trenira onda ce imati vidok i DMI. A ako mu je DMI visok imace visoku i platu. Da li se sa ovim slazes? I na kraju za mene najvaznije ----> GODINE. Mislim da je to ono na sta bi se najvise paznje trebalo obracati u reprezentaciji, ne zarad nekih trenutnih interesa i ciljeva, nega ako stvarno mislimo iole bolje nasoj reprezentaciji u buducnosti. Da li se slazes?
A u prethodnoj godini je bio slucaj da su u reprezentaciji bili igraci koji UOPSTE nisu ili su samo malo trenirani, i tako su dosli do 20 godina bez nekog velikog pomaka. Po je ono sto sam ja zamerio, a vidim da nisam jedini.

I na moje pitanje sta je merilo ako nije plata, ako nije DMI, ako nisu godine....(statistika i frizurica su bili ironicni:) nisam dobio ni jedan odgovor od selektora. 3 puta je preskocio da mi odgovori, a jednom je rekao da je njegom mandat na isteku i da ga vise ne zanima.
(a sto se tice mog ispaljivanja...slatko cu se nasmesiti;)

@Laimbeer40:
Hoces li staviti "limit" vestina za reprezentaciju isti i za igraca od 18 i za igraca od 21 godinu?

This Post:
00
3511.335 in reply to 3511.333
Date: 5/11/2008 6:36:29 AM
Overall Posts Rated:
00
Slusaj me Bobane,na izborima glasas za onog kom verujes.Zar mislis da cu kao selektor dopustiti da ako ima igrace koji nisu ni za Sinalco ligu dati da igra.Cak ja,ako postanem selektor moji igraci nece igrati u to sam siguran.I necu da vodim reprezentaciju iz licnih koristi,a mozda ti vodis Crnu Goru.Pa lepo kazes sve se otkrije.A jer se otkrilo da Bill i selektor pokusavaju CRNOGORCE da ubede da glasaju za tebe.I to se otkrilo,kao i da svima punite mozgove.A ti mene ne poznajes i ne mozes da mi pricas nista.

This Post:
00
3511.336 in reply to 3511.334
Date: 5/11/2008 6:41:21 AM
Overall Posts Rated:
00
Igrach sa 18 i sa 23 godine ce da igraq isto ako ima iste skilove, to shto je mladji ne znachi da ce bolje da igra, nego samo da ce brzhe da napreduje. A kako i mozhesh da znash da uopshe nisu napredovali neki igrachi od dvadesetak godina kad ne mozhesh da vidish njihove skilove??! Mozhda zato shto im se plata nije povecala?!?! Mojne si smeshan

This Post:
00
3511.337 in reply to 3511.334
Date: 5/11/2008 6:45:16 AM
Overall Posts Rated:
00
''This thread is for debating. Anybody may post here as many times as they would like, but keep away from personal attacks. You can find the complete election rules in (3509.1) and the official debate thread in (3510.1). Moderating will likely be stricter during election times as we have seen from other online games that things can get of control pretty quickly.''

Ovo pishe na prvoj strani ove teme

This Post:
00
3511.338 in reply to 3511.335
Date: 5/11/2008 7:06:52 AM
Overall Posts Rated:
3030
Slusaj me Bobane,na izborima glasas za onog kom verujes.Zar mislis da cu kao selektor dopustiti da ako ima igrace koji nisu ni za Sinalco ligu dati da igra.Cak ja,ako postanem selektor moji igraci nece igrati u to sam siguran.I necu da vodim reprezentaciju iz licnih koristi,a mozda ti vodis Crnu Goru.Pa lepo kazes sve se otkrije.A jer se otkrilo da Bill i selektor pokusavaju CRNOGORCE da ubede da glasaju za tebe.I to se otkrilo,kao i da svima punite mozgove.A ti mene ne poznajes i ne mozes da mi pricas nista.

Jeste, Selektor ubedjuje Crnogorce da ne glasaju za njubije i to nije nikakva tajna!
Pa jel treba da ih vodi covek koji jos uvek postavlja njubi pitanja?Koji pojma nema kada su izbori!Koji spamuje gde god stigne!
A jel mozda ti treba da vodis reprezentaciju Srbije?Ti koji si hteo da ubacujes igrace od 30 godina!
Nama treba pod hitno moderator,trebalo bi uvesti reda malo na konferencije!
A valjalo bi i proveriti neke naloge,mozda ima nekih multy-a :)))

This Post:
00
3511.339 in reply to 3511.336
Date: 5/11/2008 7:17:16 AM
Overall Posts Rated:
2424
Mozhda zato shto im se plata nije povecala?!?! Mojne si smeshan

Upravo tako. Plata im je ostala ista!

Jeste, Selektor ubedjuje Crnogorce da ne glasaju za njubije i to nije nikakva tajna!
Pa jel treba da ih vodi covek koji jos uvek postavlja njubi pitanja?Koji pojma nema kada su izbori!Koji spamuje gde god stigne!
A jel mozda ti treba da vodis reprezentaciju Srbije?Ti koji si hteo da ubacujes igrace od 30 godina!
Nama treba pod hitno moderator,trebalo bi uvesti reda malo na konferencije!
A valjalo bi i proveriti neke naloge,mozda ima nekih multy-a :)))

Pazi taj "NJUBI" (uvreda bas kako je °º¤ø,¸ ..m!x.. ¸,ø¤º°` boldovao gore^ i trebalo bi te bannovati zbog toga) je za 2 sezone iz 3. lige dosao u prvu ligu. A taj tvoj favorit je dosao iz 3. u drugu i tu i ostao...
A druga stvar opet krsis pravilo "keep away from personal attacks" napadom na Junniora...

This Post:
00
3511.340 in reply to 3511.339
Date: 5/11/2008 7:27:59 AM
Overall Posts Rated:
3030
Izvini,mislio sam da su izbori za dve sezone :)))

From: no Frks

To: Sire
This Post:
00
3511.341 in reply to 3511.327
Date: 5/11/2008 8:32:53 AM
Overall Posts Rated:
88
Ja sam pomenuo platu jer ne mogu da vidim skillove igraca.
Poenta mog posta je bila da po platama mislim da mladi igraci nisu trenirani dovoljno.
Da li ce neko da kaze : NE NISI U PRAVU, mladi igraci su dobili max trening samo na poziciji koju igraju a plata im je jbg ostala 12000 ili 8000.

Ne, nego samo nesto komentarisete mimo prave poente, koja je da ja mislim da reprezentativni igraci nisu dobijali full trening i to sam ovde i rekao.

Moje misljenje je bilo da ako plata igracu sa 19 godina za 1update plata skoci 1000 ili 2000 ja mislim da je on dobijao grupni trening ili da nije dobijao ni toliko.

This Post:
00
3511.342 in reply to 3511.341
Date: 5/11/2008 8:44:04 AM
Overall Posts Rated:
00
kad sam ja napao juniora??

This Post:
00
3511.343 in reply to 3511.341
Date: 5/11/2008 9:16:52 AM
Overall Posts Rated:
178178
A kakvo je tvoje misljenje po pitanju toga sto Srbija nema boljeg SF-a od prozivanog Pusica? Od 4 SF-a samo je jedan sa "ozbiljnom platom" a ostala 3 su tu negde, gotovo identicna.
Nije primarni problem u tome sto je Pusic igrao nego sto nismo imali bolje od njega.
U sustini, Pusic je imao i adekvatnu rolu u reprezentaciji shodno svom kvalitetu: igrao je na kasicicu ili nije ni igrao, sto je potpuno u redu. I ono malo sto je igrao - od koga je, dobro je.
Eto ti gore (boldovano) PRAVA poenta, kada si vec odlucio da isteras stvari na cistac...pa da te cujemo!

"Da ste vi bolji narod i ja bi` bio bolji vladar!" - Knjaz Milos
From: Laimbeer40

To: Ozzy
This Post:
00
3511.344 in reply to 3511.334
Date: 5/11/2008 10:08:04 AM
Overall Posts Rated:
178178
@Laimbeer40:
Hoces li staviti "limit" vestina za reprezentaciju isti i za igraca od 18 i za igraca od 21 godinu?

Obracas mi se kao da sam vec dobio mandat...ne znam kako da se odredim prema tome? Da li ti znas nesto sto mi ne znamo ili...?
Zasto to pitanje ne postavis svim kandidatima, da cujemo sta oni imaju da kazu?

Ali evo odmah i da odgovorim:
Imajuci u vidu da igraci napreduju ISKLJUCIVO u nasim klubovima a da od utakmica u repki (za sada, po recima BB-ova i GM-ova) nemaju nista - cak ni porast iskustva, prednost ce imati igraci sa najvecim vestinama potrebnim za poziciju na kojoj igraju.
Sledeci kriterijumi po vaznosti su iskustvo i stamina igraca. Starost igraca je u ovom trenutku za reprezentaciju najmanje bitan kriterijum, po mom misljenju.

Objasnjenje:
Podrazumeva se da tamo gde imamo igrace identicnih ili pribliznih kvaliteta mladji treba da dobije prednost iz razloga sto je daleko veca verovatnoca da on ubrzo napreduje nego njegov stariji protiv kandidat za mesto u timu a njihovom kasnijom zamenom bi se oborio entuzijazam NT-a.

Sustina: univerzalnog pravila nema - dzaba "hall of famer" od 18 godina cija ekipa postane bot na pola sezone...bolji je u tom slucaju "starac" od 23 godine ciji je vlasnik aktivan i koji namerava da se zadrzi u BB svetu i da prati uputstva selektora i strucnog staba oko treninga tog igraca.

"Da ste vi bolji narod i ja bi` bio bolji vladar!" - Knjaz Milos
Advertisement