Dzięki wielkie! Częściowo udało Ci się rozwiać moje wątpliwości ;) ale odnosze wrażenie, że kilka pytań musiałem zadać niezbyt jasno, bo Twoje odpowiedzi nie pasują do tego o co chciałem zapytać ;)
ad 5. Jaki wpływ na entuzjazm mają TIE i CT to wiem, ale nie wiem jaki wpływ ma entuzjazm na grę mojej drużyny... W HT to jest jasne - lepsza/gorsza pomoc, a w BB? Zwiększa wszystkie staty wszystkim zawodnikom czy może tylko niektóre staty, a może w ogóle w jakiś inszy magiczny sposób pomaga wygrywać ;)
ad 6. Co do treningu to mam pytanie raczej o to czy opłaca się trenować staminę? Jak już napisałeś na początku nie bardzo jest kasa na kupowanie całego składu, więc trzeba grać tym co mam. Problem polega na tym, że spora część tych lepszych grajków z mojego składu ma stosunkowo niski poziom staminy, co jak rozumiem skutkuje np. takimi występami jak tego zawodnika
(4126686) w tym meczu
(2624789) - skille niby dobre, na parkiecie siedział mega długo, ale staty raczej niezachwycające... No chyba, że niska stamina nie mogła na to wpłynąć a ja tylko coś źle zrozumiałem i się bez sensu wymądrzam ;). Więc pomyślałem, że może na razie, póki się nie bardzo orientuje o co w tym wszystkim chodzi i jakie staty na co dokładnie wpływają to może warto potrenować staminę, tym bardziej, że nie muszę wtedy pilnować minut i zatrudniać lepszego trenera. Co o tym myślisz/myślicie?
ad 7. to jak wybierać taktykę off i def jeśli chodzi o rozłożenie sił inside/outside to wiem, nie wiem natomiast czym się kierować wybierając tempo rozgrywania? Np. jaki wpływ na mecz będą miały konkretniej taktyki Base Offence/Push the Ball/Patient? I czym się kierować przy ich wyborze? Decydują staty rozgrywających czy o co chodzi? Jeśli tak to jaka taktyka do jakich statów?
Wiem, że znowu dużo tych pytań, ale strasznie to zakręcone wszystko ;)
dzięki wielkie za pomoc!
pozdrawiam!
wiktor