Troszke sie rozpisze teraz. Po prostu nie mam ostatnio czasu na ogarnianie tego, III rok studiów a gnębią jakby był pierwszym, 29 przedmiotów musiałem zaliczyć czy też egzaminów, i na BB byłem okazyjnie przez ostatnie tygodnie, juz nie wspominając o życiu prywatnym.. Także tak to wyglądało, za co przepraszam :) co do meczów, to są one znane mysle wszystkim, typujemy zawsze mecze mistrzostw, teraz te ktore zostały.. dlatego jesli ktos nie da razy zalogowac sie niedziela/poniedzialek to te mecze może juz sobie typować wczesniej, nie czekać na mnie bo ja w tygodniu to nie wiem jak sie nazywam.. ja zrobilem tak z 2 sezony temu, musialem wyjechac ale wiedizalem jakie mecze będą, więc zatypowałem wcześniej, bo wiadomo - vinnie mial wazne sprawy do rozwiązania, co zrozumialem. Także sorki chłopaki, staram sie robic to najlepiej jak potrafie ale ogarnąć 2 typerki + to, co sie dzieje ostatnio w prawdziwym życiu naprawde jest ciężko, mam nadzieję, że zrozumiecie :) co do Ciebie sbk to z tego co podliczałem, nie typowałeś dwóch ostatnich kolejek, dlatego myslalem, że zrezygnowałeś.. czyli mam normalnie podliczać i walczysz dalej? :)