אני ממש לא נותן לסטט' משמעות מוחלטת. אני חושב שאני אחד מהאנשים שרואה הכי הרבה משחקי כדורסל באירופה ממשתמשי באזרביטר ישראל. אז לא, אני ממש לא משתמש רק בסטט' (הרבה בזכות העובדה שאני תלמיד תיכון.. בניגוד לרוב פה שאני מניח מבוגרים יותר = בעלי פחות זמן).
לגבי רנדל, סטטיסטית יש לו יתרון אדיר על כדיר, הסתכלנו על 7 העונות האחרונות של רנדל וכדיר. פה בליגת העל. יש המון דברים שלא נכנסים לסטט'. מסכים לגמרי, אבל גם פיני הסכים עוד מראש, לפני שהבאנו את הסטט', שההגנה של רנדל טובה בהרבה, והגנה טובה היא אולי הדבר הכי בולט שלא נכנס לסטט'.
למרות שאם אני זוכר נכון צחי, בתגובות שלו לטענה שלך(אם לא על רנדל אז על סופו), הוא פירק לך את היכולת של השקן מלעשות הגנה בדברים הכי קים ועד איפה הוא מוגבל התקפית ואיפה לא.
זו תשובה הרבה יותר איכותית מהסטטיסטיקה שאתה מביא, לדעתי.
לגבי סופו, שנינו דיברנו על היכולות של סופו. רק שפיני משוכנע משום מה, שהוא בור הגנתי, אני מסכים עם פיני שלעשות עם סופו חילוף זה רעיון רע מאוד. אבל יש המון פתרונות הגנתיים לזה. אצל גודס הפתרון היה העונה פתרון גורף, לכל השחקנים, מול כל השחקנים חילוף בחסימה. התקפית לסופו יש 2 כלים התקפיים חזקים לכל אורך הקריירה, פיק אנד רול (אליו פיני לא מודע) ופוסט אפ. פיני משוכנע שיוטר למשל הוא שחקן שמסוגל לשמור על סופו שמפעילים אותו נכון התקפית. לאור העובדה שכשהפעילו את סופו נכון התקפית, הוא התמודד מול שחקנים רחבים, ארוכים וחזקים בהרבה מיוטר..