Tos pergalės ir pralaimėjimai dar ne pasaulio pabaiga pažiūrėjus kaip buvo prieš tai. Mano akimis didžiausia problema, kad kaip dauguma minėjot jog nesimato jokių tęstinumo ženklų. Nesakau, kad nėra ties tuo dirbama, gal kaip tik išrinktasis pluša dienom naktim dėliodamas 20 ateinančių sezonų planus, bet čia tik jam pačiam žinot. Nebalsavau už jį, nes nepatiko jo mintys apie trenerių štabą(pataisykit jei suklysiu prisimindamas, bet buvo kažkas tokio: "jei minde sutiks, o jei ne, tai nelabai turbūt ir reikia"), kuris tokiais sunkiais laikais mano akimis yra būtinybė. Kaip supratau iš kitų žinučių, ankščiau buvo krūvos tų žaidėjų ir tas kontaktavimas nebuvo gal toks svarbus, vienas be formos - imsiu kitą ir pan. O kaip dabar yra? Ir dėl formų kalbėk, ir dėl treniruočių kalbėk, ir dėl pardavimų kalbėk ir dar dėl N dalykų turi pastoviai pastoviai kalbėt ir ragint žmones. Tai iš kur vienam žmogui dar liks laiko ir priešininkus analizuot, ir žaidimo planus sukurt ir t.t. Na be šansų viską vienam padaryt sakykit jūs ką norit.
Tuo pačiu noriu įgelt ir visiems tiems, kurie kandidatavo. Kiek iš jūsų pasisiūlė but trenerių štabe pas išrinktąjį? Jei bent vienas siūlės būsiu didžiai nustebęs. Generolais netapot, tai kareiviais būt neverta? O po išrinktojo kadencijos vėl bandysit 20 kartą savo laimę rinkimuose? Ir nelaimėsit su tokiu požiūriu dar ateinančius 20 rinkimų galiu iškart pasakyt. Mano akimis yra 3 privalumai galintys nutiesti pergalę į NT trenerius: 1 - buvimas lbbl lygos senbūviu 2 - buvimas U21/NT treneriu/štabo nariu 3 - praeities nuopelnai. Nesileidžiant labai į smulkmenas duokim kiekvienam variantui po 33% procentus tikimybę padidinti pergalę rinkimuose. Nepatenki nei į vieną kategoriją? Sveikinu, turi ~1% laimėt rinkimus priklausomai nuo dalyvių skaičiaus, kitų dalyvių turimų procentų ir tavo paties valdomų anketų skaičiaus. Tai gal geriau nelaimėjus pagrindinės vietos nenuleist rankų ir bandyt įrodyt savo vertę būnant štabe? Ir pamatysit situaciją iš vidaus, ir leisit kitiems pažinti jus kaip trenerį bei žmogų. Kaip pavyzdį galiu paimt Ignazzaz. Jei jis dalyvautų rinkimuose 100% gautų mano balsą, nes matau kiek darbo įdeda į U21 ir žinau, kad tie, kurie taip stengiasi ir dirba, ankščiau ar vėliau pasiekia geriausius rezultatus. O tie, kurie tik ir laukia stebuklo taip niekada jo ir nesulaukia, o jei ir sulaukia, tai paprasčiausiai nesugeba pilnai jo išnaudot.
Galit ginčytis su visais mano žodžiais, galit jų net ir neskaityt, galit vėl kokį bajerį numest ir simpatukai vienas kitam užsidėt po pliusiuką, tačiau svarbiausia, kad kažką daryt tai reikia, nes nieko nedarant sedėsim toj pačioj gilioj duobėj ir saulės nematysim.