Μιας κ βρήκα λίγο χρόνο ας γράψω κ γω! Αρχικά πιστεύω πως ο ΑΓΟΡ θα μας αφήσει για άλλες πολιτείες! βέβαια ο ανταγωνιστης μου ο fightclub δείχνει να έχει κρυμμένα όπλα αλλα δεν πιστεύω οτι φτάνουν!
κ στα ερωτήματα τώρα!
-Καλύτερο ρόστερ : Νομίζω πως ο Αγόρ κατακτά αυτην την θέση μιας κ εχει ενα ισορροπημένο ρόστερ με καλους παίχτες σε όλες τις θέσεις!
-Καλύτερος προπονητής : αν πρέπει να ψηφίσω με βάση αυτόν που εντυπωσίασε χωρίς να το περιμένουμε μάλλον βάζουμε τον φαιτκλαμπ που έκανε ένα πολύ καλό ντεμαραζ κ με την νικη εκτος απέναντι στον Ζαπα πέρασε στον τελικο. Από την άλλη ο πιθανός πρωταθλητής ( κ με πολύ καλό ρεκόρ) αγορ είναι πολύ ψηλά στην προτίμησή μου . Ψηλά στη προτιμηση μου ήταν κ ο Αστερίες αλλά μετά τον αποκλεισμό του με πλεονέκτημα έχασε την ψήφο μου. κ στην λίστα στο τέλος μπικε κ ο ΑΙΖFBA με την νικη εκπληξη εκτός έδρας στα πλευ-οφ . Απο τους τρέις λοιπόν η ψήφος μου πάει ............ ΣΤΟΝ ΦΑΙΤΚΛΑΜΠ !!!!!!!!!!!!!!!
- Πολυτιμότερος παιχτης : Balmaceda κ ξερό ψωμί μιας κ η αδυναμία μου είναι οι καλοί ψηλοί!!!!
-Αγαπημενος παίχτης της ομαδας μου : Ο Μπαμπαλίωτης 100% ειναι η αδυναμία μου. όπως κ ο Βλάχος που μου καλύπτει καλα την θέση 4. Κ έχουν ανδρωθεί στην ομαδα μας!!! Όμως χρειάζεται ένα ευχαριστώ ο ακούραστος Σουηδός Leijonmo που απο την στιγμή της απόκτησης του έδωσε ποιοτικά λεπτά κ την δυνατοτητα στα 2 αυτα παιδια μας να πάιζουν κ στα φιλικα ωστε να προπονηθούν χωρις να εξοντωθούν! Πάντως ξαναλέω 100% αγαπημενος ο ΑΡΓΥΡΑΚΗΗΗΗΣ ΜΠΑΜΠΑΛΙΩΤΗΗΗΗΗΗΗΣ
α, κ για να μην ξεχάσω:
-Πολυτιμότερος παιχτης: Ο αγαπημένος μου Μπαμπαλιώτης αν έπαιζε σε όλους τους αγώνες και είχε και επιπλέον υποστήριξη,
Α, δεν γινοταν να παιζει ολη την ώρα το παιδί έπρεπε (κ πρεπει ακόμα ) να βελτιωθεί στα κοντά skill :P