Erdem hocam selamlar,
Öncelikle sevgi ve saygılarımı iletiyorum.
Esasen zaten özellikle şiiri yorumsuz olarak paylaştım. Oyun dışı bir farkındalık yaratmak yada belkide bu şiiri okumamış kişiler varsa en az 1kez okumasına vesile olmak istedim.
Konunun hassaslığına ithafen duygularımı ve düşüncelirimi bir kez daha dile getireyim.
Geliboludaki milli parki ziyaret sirasinda yarali düşman askerini taşiyan mehmetcik heykelinden hemen sonra sol taraftaki boş alanin ucunda bulunan heykelin yan tarafinda yazili bulunan Necmettin halil onan Şiiri.
Bunu okuyunca o ruh hali icerisindeki insanin Ürpermekten başka secenegi kalmiyor.
Çanakkale, kilitbahir'de yer alan anıtında, o bölgeyi biraz gezmiş, görmüş, orada yaşananları az da olsa algılamış bir insanın bu anıtı görüp de etkilenmemesi, gözünde döneme ait bir şeyler canlanmaması mümkün değil gibi geliyor.
"‘dur yolcu!’ türkiye’nin çanakkale boğazı’ndaki zafer için ödediği bedeli hatırlatır"
Bende aslında bunu hatırlatmak istedim. Herhangi bir kalp kırma yada yanlış anlaşılma olsun istemem.
Senin yerin bende ayrı biliyorsun.
Sevgilerimle..
@Alemtraş hocam, konu dışı olacak ama ligde harika gidiyorsun. Önümüzdeki sene seni üst ligde göreceğimize şüphem yok.. Tebrikler.