Ένα "όχι" απλά για το Princeton θα αρκούσε Ricky. Αλλά μόλις μου εξήγησες γιατί πετυχαίνει με το σύλλογο.
Σας έχω πει πως η αντοχή και οι πάσες όχι μόνο στους ψηλούς αλλά σε αρκετούς παίκτες μας είναι ένα μείον μας.
Πρόσφατα δε διάβασα πως το 100% ενός παίκτη το παίρνεις όταν έχει 7 αντοχή και 7 game shape. Από κει και πέρα είτε προς τα πάνω είτε προς τα κάτω παίρνεις ένα ποσοστό σαν + ή - από το 100%
Αυτή την εβδομάδα έχουμε την τύχη να έχουμε πολλούς παίκτες στο 8 και στο 9 game shape.
Στερούμαστε βέβαια για άλλη μία εβδομάδα τον Φιλιππακόπουλο που ξανά τον λιώσανε, αλλά και του Αγγελίκου που μόλις αναρρώνει και θα τον έχουμε καλύτερο από την επόμενη εβδομάδα.
Εκτός επίσης θα μείνει ο Γκαγκλιάς και ο Λογοθετίδης λόγω κακής αγωνιστικής κατάστασης.
Διάβασα αρκετά και αυτη την εβδομάδα για τις αλλαγές στο game engine στη σεζόν 11 και για την εκμεταλλευση των ψηλών τεράτων. Ουσιαστικά οι χρήστες που συμμετείχαν στο forum, οι περισσότεροι GM, ανέφεραν την ανάγκη για τη δημιουργία ισορροπημένων ψηλών κάτι που η δική μας Εθνική, αλλά και αρκετές άλλες στερούνται στην παρούσα φάση.
Κατόπιν πολύωρων συζητήσεων στο msn καταλήξαμε πως πλέον στα περιφερειακά συστήματα μόνο ένας ψηλός τέρας θα μπορούσε να απορροφηθεί.
Κάποια παιδιά όμως, συμπεριλαμβανομένου και εμένα έχουμε ξεκινήσει να βρίσκουμε χρήστες με ψηλούς που έχουν μέτρια δευτερεύοντα και ετοιμάζουμε τους ψηλούς της μεθεπόμενης σεζόν, ελπίζοντας πως δεν θα αλλάξει πάλι η game engine.
Πάντως οφείλουμε πολλά ευχαριστώ στο χρήστη του Αγγελίκου, που θα μας χαρίσει τον πρώτο ολοκληρωμένο μας ψηλό, ενάντια στην πορεία της ομάδος του, μιας και άμεσα και για κάποιες εβδομάδες θα τον δούμε σαν PG!!!
Δεν γνωρίζουμε την ταχύτητα της προπόνησής του λόγω ύψους κυρίως, αλλά έχουμε πολλές πιθανότητες να έχουμε έναν εκπληκτικό C τη σεζόν 12, αν δεν τραυματιστεί πάλι γιατί ήδη πήγαμε 2 βδομάδες πίσω.
Last edited by Kajabbar at 1/24/2010 3:24:32 AM
The secret of communication lies in defeat...