BuzzerBeater Forums

Hellas - III.8 > Season 14

Season 14

Set priority
Show messages by
This Post:
00
159200.337 in reply to 159200.336
Date: 1/4/2011 10:02:32 AM
Overall Posts Rated:
11
Geia xara k apo mena.Niki mesa ston aiwnio antipalo Zapa k i prokrisi itan ekpli3i kai gia mena.Gia tous telikous den xreiazetai na poume polla, stoxos einai na kataferoume na pame ston 3o teliko gia ta lefta alla duskola:P

gia kalitero roster i psifos mou tha paei ston AGOR, kanei tin diafora fetos.

Kaliteros proponitis:Psifizw ton Aiz(sto nima nikaei ton AGOR) gia tin niki tou sta play off alla k gia ton tropo pou meletaei ta paixnidia.

Polutimoteros paixtis:Mpampaliwtis xwris deuteri skepsi.Einai ena skali panw pisteuw apo olous tous center pou iparxoun stin katigoria.

Agapimenos mou paixtis:O Veniani, den perimena na prosferei tosa alla stin ousia autos exei parei tin omada apo to xeri k tin eftase ston teliko.

This Post:
00
159200.338 in reply to 159200.337
Date: 1/4/2011 1:27:45 PM
Overall Posts Rated:
4141
Κάποιος φαίνεται να γκαντέμιασε το ρόστερ μου...

Κάποιος δίνει ευχές και κατάρες για τραυματισμούς εδώ και καιρό...

Κάποιος μου έφαγε τον SG για 2η σερί σεζόν στα play-off...

ΟΧΙ, δεν φταίει η μηχανή του παιχνιδιού...
ΟΧΙ, δεν φταίει ο φάιτκλαμπ,
φταίει η μαυρόγατα ο Χάρης! νιάου! :-)))))

Έστω και με καθυστέρηση έπιασαν οι εισηγήσεις του στον παντοδύναμο, ευτυχώς κατά το ήμισυ, γιατί αν έμενε τραυματίας και ο Μπαλματσέντα μετά το παιχνίδι θα έπαιρνα το...δίκανο! :-)

Στα του παιχνιδιού, όπως αναμενόταν ο αντίπαλος κατέβηκε με μικρότερη διάθεση και μπερδεύοντας τις θέσεις των παικτών του φτάσαμε σε εύκολη επικράτηση. Με αυτά που βλέπω να γίνονται σκέφτομαι σοβαρά να μην πράξω ανάλογα και να πάω σε τρίτο μάτς, έχοντας και κανα άλλο τρελό τραυματισμό από το μάτς του Σαββάτου (Χάρη άσε το κομποσκοίνι κάτω!). Έξτρα κίνητρο αποτελούν και τα περσινά δράματα του τρίτου τελικού... (Χάρη άσε τις δεήσεις στον Αλλάχ τώρα!)

Τέλος, οι μπλε συνεχίζουν να...δέρνουν αλύπητα τους κόκκινους, μετά την Καλλιθέα έμειναν και οι Σέρρες στην κατηγορία! Συγχαρητηρια μας!

Last edited by fireblaze at 1/4/2011 1:29:11 PM

From: Aizenbro

This Post:
00
159200.339 in reply to 159200.337
Date: 1/4/2011 1:29:31 PM
Overall Posts Rated:
7676
Κσι επειδη ειμαι και κακο παιδι θα αρχισω τους σχολιασμους των αποψεων σας...Πρωτα ομως θα σχολιασω τα σημερινα παιχνιδια...

Δυστυχως φιλε μου Γιωργο οι μοναδικες μερες που ειχα ελευθερο χρονο για να σχολιασω ασταματητα και να μελετησω ηταν το ΣΚ οπου και ποσταρα μονος μου οταν ημουν σπιτι..

Το λοιπον,πιστευα ειναι η αληθεια ανετη επικρατηση του ΑΓΟΡ ενω ο φαιτκλαμπ ακολουθησε την τακτικη των αδυναμων ομαδων που επιτασσει να μαζευευεις ενθουσιασμο και να παρακαλας λιγο την τυχη την Παρασκευη(η να κινησαι αναλογως)..Ειναι η τακτικη που δεν ακολουθησα προπερσι και τελικα δεν ανεβηκα..Βεβαια η σχετικα ανετη επικρατηση εδωσε στον ΑΓΟΡ την δυνατοτητα να ξεκουρασει παικτες αλλα μετα τον μεταξυ μας αγωνα σαν να μαζευονται αρκετα τα λεπτα...

Οι δε Σερρες σοβαρευτηκαν λιγο στο νημα και σωθηκαν χωρις το πουλεν μου,γεγονος που δεν τους το ειχα αλλα το εδειξαν απο το πρωτο παιχνιδι..

Στα των παικτων,ο μεν μπαμπαλιωτης ειναι ο καλυτερος βαση μισθου και ικανοτητων(αφου ειναι ενας ολοκληρωμενος σχετικα ψηλος με 70+ μισθο)αλλα λογω αγ καταστασης,τραυματισμων και προπονησης σε σκιλ κοντων δεν απεδωσε τα μεγιστα του.Γι αυτο αν και καλυτερος δεν θεωρω οτι ηταν πολυτιμοτερος...

Στα των προπονητων,ο ΑΓΟΡ απλα επρεπε ηδη να εχει να ανεβει με το ροστερ που εχει και κανει που και που μερικα λαθακια λογω μη εντατικης ενασχολησης που τον προδιδουν..Πολυ σωστο στησιμο ομαδας αλλα οχι και υπερβαση νομιζω..Μακαρι να ανεβει και να μεινει στην ΙΙ καθως πιστευω πλεον το εχει..

Στα των μαθηματικων,ο εν λογω παικτης του παιχνιδιου απλα εβγαλε ακριβης συσχετισμους που εχουν να κανουν με το παιχνιδι και τα ξεραμε χρονια τωρα αλλα οχι επ ακριβως..Η πρωτη λαλακια που μου ερχεται στο μυαλο που λεγαμε ηταν το οτι για να παιξεις καλο κοιτα μεσα θες επιθετικη ροη μεγαλυτερη απο την αντιπαλη περ αμυνα..Τοσα χρονια παιζω το συστημα και αν ισχυε αυτο θα εχανα ασταματητα..Γι αυτο και μονο μου αρεσε πολυ..Ασε που σε βοηθαει να βρεις το τροπο να μετατρεψεις ενα κοιτα μεσα σε περιφεριακη τακτικη αν δεν εχεις μεγαλη εμπειρια σε αυτο..Προσωπικα τις περισσοτερες φορες αποτυγχανα,τωρα θα το δειτε πιθανον του χρονου να γελαει το συστημα μου με το 2-3...Πλακιτσα αλλα δινει καλες αρχες για καποιον που δεν ξερει...

Για την νικη των φαιτκλαμπ που την ξεχασα,δεν ασχοληθηκα ιδιαιτερα αλλα την μερα του αγωνα εριξα μια ματια στα ΔΜΙ των ομαδων..Ηταν περιπου στα ιδια αλλα θεωρω τον Φαιτκλαμπ πιο ολοκληρωμενη ομαδα και το ειπα και αλλη φορα στο φορουμ,αφου το μεταξυ μας αποτελεσμα με εριξε απο τα συννεφα...Αυτα τα λιγα για σημερα...Του χρονου η ομαδα που δεν ειναι για παραπανω απο το να κανει ζημια πιθανοτατα θα παει για ανοδο,σας το δηλωνω να τρομαξετε λιγο...:)))

This Post:
00
159200.340 in reply to 159200.338
Date: 1/6/2011 6:29:01 AM
Overall Posts Rated:
2525
Συνχαρητηρια στους μπλε για την εξολοκληρου επικρατηση ...παλι εχουμε 3 πτωσεις στην ΙV κατηγορια...καποτε πρεπει να σοβαρευτουμε...φετος χασαμε και την ανοδο!!
Το κακο στην ολη περιπτωση ειναι οτι για μια φορα ακομα θα ερθουν 3 καινουργιες ομαδες...αντε παλι μελετη...χαχαχαχχαα....
Ειμαι δευτερη χρονια στην κατηγορια και ειμαι απο τους ''παλιους'' στον ομιλο...
Πλεον ο προεδρος στους κοκκινους ειναι ο Λενι!!

From: Leniarn
This Post:
00
159200.341 in reply to 159200.340
Date: 1/6/2011 11:08:52 AM
Overall Posts Rated:
88
Ώστε είμαι παλιοσειρά πλέον... ΧΑΧΑΧΑ είμαι κ πρόεδρος ε? καλο αυτό, πέφτουν ευθύνες στις πλάτες μου :PP ο μικρο αντιπρόεδρος!
Συνολικά στον όμιλο πρέπει να είναι ο ΑΙΖ η πιο παλιά ομάδα ή κανω λάθος?
Γενικώς κάθε χρόνο εμείς οι κόκκινοι πρέπει να μελετάμε....πολλές αποχωρήσεις έχουμε..

Ως καλύτερο μάνατζερ ψηφίζω τον Χαρη διότι πάλι μας εξέπληξε και παρουσίασε στα πλέι οφφ μια εξαιρετικά στημένη ομάδα όπως κάποτε πριν 2 σεζόν, ενώ ακολουθεί ο πολύ συγκροτημένος φαιτκλαμπ τον οποίο δεν πίστευε κανείς στην αρχή της σεζόν και του αξίζουν συγχαρητήρια.
Ο ΑΓΟΡ ανεβαίνει φέτος, και πολύ πιθανόν να συνδυαστεί και με άνοδο και της ανδρικής ομάδας από την Α2, πηγαίνει πολύ καλά μέχρι στιγμής,αν και είναι πολύ νωρίς ακόμα.

Καλή χρονιά και καλή επιτυχία και στους δύο!

This Post:
00
159200.342 in reply to 159200.341
Date: 1/6/2011 12:05:46 PM
Overall Posts Rated:
7676
Ε οχι και εγω ο πιο παλιος...Εχω βρει εδω απο οταν ηρθα σερρες και κυνηγους,ενω οι δε κυνηγοι πρεπει να ειναι εδω καμια 10ρια σεζον..Και για την ακριβεια αυτη θα ειναι η 10η σεζον τους...Απλα δεν ειναι ενεργοι για να διεκδικησουν τον τιτλο...Απο τους κοκκινους ηταν ο δαδι αλλα μας αφησε φετος...

This Post:
00
159200.343 in reply to 159200.341
Date: 1/6/2011 3:05:40 PM
Overall Posts Rated:
4141
Λένι σ'ευχαριστώ για τις ευχές και ανταποδίδω, στην Α2 το Ρέθυμνο καλά πάει, έχουμε πάλι τον προπονητή των επιτυχιών(Κουφός) και έμπειρους παίχτες για την κατηγορία (Κούμουλος, Κυριακόπουλος, Λάτοβιτς), αν βελτιώσουμε και την απόδοση στα εκτός έδρας που όλο χάνουμε στο τέλος, κάτι μπορεί να γίνει! Αν και αν ανέβουμε δεν νομίζω να αντέξουμε λόγω έλλειψης ισχυρής οικονομικής βοήθειας, πάμε βήμα-βημα, σειρά έχει ο Πιερικός το Σάββατο στο καυτό Μελίνα Μερκούρη!

Στο buzzer σαν πολύ δεδομένο το έχετε όλοι οτι θα ανέβω φέτος, επειδή πολλές εκπλήξεις έχουν συμβεί τις τελευταίες σεζόν εγώ κρατάω μικρό καλάθι, ιδιαίτερα όταν έχω να αντιμετωπίσω μια έκπληξη όπως ο Φάιτκλαμπ, πολύ το φοβάμαι το παιχνίδι του Σαββάτου...

Οι Κυνηγοί και οι Σέρρες έχουν στοιχειώσει στην κατηγορία, ούτε πέφτουν ούτε ανεβαίνουν, βλέπω και τους 2 να παλεύουν στα play-out την επομένη σεζόν αν συνεχίσουν έτσι, αλλά και πάλι θα μείνουν κατηγορία, αλλίμονο στους κόκκινους! :-)))))

This Post:
00
159200.344 in reply to 159200.343
Date: 1/7/2011 9:22:00 AM
Overall Posts Rated:
7676
Εμενα μου φαινεται παντως ατυχια που ηρθε ο τραυματισμος ενα παιχνιδι μετα...Αυτος ο Εγκλιτις παντως δεν εχει παιξει τελικο για τελικο ε?

This Post:
00
159200.345 in reply to 159200.344
Date: 1/7/2011 1:45:06 PM
Overall Posts Rated:
4141
Εμ, δεν έκανες καμμιά δέηση παραπάνω, δεν νομίζω ότι έκανε την διαφορά στον μεταξύ μας αγώνα, μόνο 15 ποντάκια έβαλε-με άσχημα ποσοστά-, πάλι θα τα έτρωγες από αλλού! :-))

Πλακα-πλακα, 4 σεζόν που τον έχω μόνο στον τελικό του υποβιβασμού από την ΙΙ έχει παίξει, στην ΙΙΙ ελέω Χάρη ή τραυματισμών σε τελικό για πρωτάθλημα δεν έχει παίξει! Μάλλον θα τον δώσω την κότα, όταν φτάνουν τα δύσκολα κάνει τον τραυματία! :-ppp

This Post:
00
159200.346 in reply to 159200.335
Date: 1/9/2011 10:10:37 AM
Overall Posts Rated:
7676
Παλι σε τριτο παιχνιδι πηγε το συστημα ο κυριος ΑΓΟΡ και προφανως εσκεμμενα..Με αυτα που κανετε κυριε θηγεται την τιμιοτητα του πρωταθληματος κυριε...Να φυγετε,να πατε αλλου...:ΡΡΡΡΡ

This Post:
00
159200.347 in reply to 159200.345
Date: 1/9/2011 1:01:55 PM
Overall Posts Rated:
2525
Αγορ καλη επιτηχια στην ΙΙ κατηγορια.....αντε τον ξεφορτοθηκαμε τον εναν...χαχχαχαχχα

Advertisement