זה נראה שכבר לא ממש יש התעניינות בנבחרת אנשים, אם אני לא כותב על משחק לא מדברים עליו, אני מדבר גם על שבוע שעבר, שבו ניצחנו בהארכה 107-103, אני הייתי בחו"ל, את ההוראות כמובן נתתי, ניצחנו, אבל לא הייתה על זה הודעה בפורום
גם לקראת המשחק היום לא הייתה התעניינות, היו מספר מועט של אנשים(יהודה הוא אחד מהם, סתם לדוגמא) שכן הביעו התעניינות בנבחרת לשבוע הקרוב, בסגל ובכלל בהכל
אם זה משנה, לשבוע הבא אני מבטיח שאני יכתוב לפני, אולי אני ייצור התעניינות כלשהי, מקווה שכן
היום, למי שלא יודע, ניצחנו במשחק חשוב מאוד את פרגואי ב33 הפרש, כשגם להפרש יש משמעות, משחק מעולה שלנו
הדקות חולקו יפה מאוד, ההגנה שלנו עבדה בצורה מעולה, פרגואי קבוצת חוץ לא רעה והם היו עם 1 מ20 מהשלוש, מצד שני, מההתקפה פחות, קלענו 94 מול הגנה שפתחה לנו לזרוק שלשות, אבל זה עניין של קצב משחק גם, וניצחנו ב33 הפרש, אין לי טענות לשחקים
שימו לב: שבוע הבא יש לנו משחק מאוד חשוב, וסופר קשה, מול בולגריה, שהיא קבוצה שדומה מאוד לטורקיה, קבוצה שאוהבת לשחק על קליעות, בדיוק כמונו, ועושה את זה מעולה, גם הגארדים שלה שומרים חזק מאוד, בדיוק כמו שלנו
היתרון שלהם הוא בביתיות, אבל הדברים שיכריעו את המשחק הם הדברים הקטנים, ריבאונד, חטיפות, בלוקים, איבודים, שביחד, הם פרמטר שעלול להכריע את המשחק