BuzzerBeater Forums

BB Srbija > Navijaci, Vicevi, Prozivke...

Navijaci, Vicevi, Prozivke...

Set priority
Show messages by
From: Dock

This Post:
00
108371.338 in reply to 108371.335
Date: 11/5/2009 6:34:22 PM
Hajlenders
III.10
Overall Posts Rated:
109109
.Sto se bre jajare ne ugledaju na kosarkase,momci nemaju za zvaku a deru CSKA i Panatinaikos,nabijem ih na kurac sve do jednog na celu s Krstajicem alkoholicarem,koji ce sutra opusteno otici do Novog Sada,napiti se u Kiliju,Prontu gde li vec pije,staviti svojih 25k evra mesecno u dzep i jebe se njemu!

Molim nadlezne organe da ne kazne Bavariju za ovaj ocigledno emotivni ispad koji je cak dirnuo ovog zvezdasa da se zalozi za partizanovca ;)

From: Bavaria
This Post:
00
108371.339 in reply to 108371.338
Date: 11/5/2009 7:21:44 PM
Overall Posts Rated:
22

Molim nadlezne organe da ne kazne Bavariju za ovaj ocigledno emotivni ispad koji je cak dirnuo ovog zvezdasa da se zalozi za partizanovca ;)

Hvala na zalaganju druze
Emocija sto je bilo,bilo je! Nece meni vise krv piti kojekakvi pilicari,samozvane zvezdice,lenji crnci,alkosi,tatini sinovi i ostali...ne znam kako da ih nazovem!Svaki pogrdni naziv je za njih kompliment!!!
Sreca pa nijedan Apatinac ne igra u prvom timu Partizana,zabranio mu ulazak u grad...:))

Mislis i na Nenada Djordjevica, pricao mi drugar, posto je on iz Paracina, kad dodje kod nas u diskoteku, ostaje zadnji ne mogu da ga izbace koliko je pijan, i on je profesionalni fudbaler, takvi mogu da igraju samo u nasoj zemlji... :-)

On je samo nastavio tradiciju kapitena..:))
Ni Sale Ilic,koji je za mene Bog,nije bio nista bolji po tom pitanju..:))

ps. I mislim da nadlezni organi nece morati da intervenisu posto sam iznapusavao iskljucivo osobe koje nisu clanovi ove zajednice...:))

This Post:
00
108371.340 in reply to 108371.339
Date: 11/5/2009 7:33:40 PM
KK Sloga PnM
III.12
Overall Posts Rated:
5252

ps. I mislim da nadlezni organi nece morati da intervenisu posto sam iznapusavao iskljucivo osobe koje nisu clanovi ove zajednice...:))

odkud znas da nisu, mozda i jesu neki od menadzera, i sad citaju ove tvoje postove, xa xa xa :-)

This Post:
00
108371.341 in reply to 108371.337
Date: 11/5/2009 7:37:24 PM
Overall Posts Rated:
22
ja se samo divim Stevanovicu i njegovom cudesnom taktikom. mi se u svakoj utakmici nadigravamo sa protivnikom. a igra sa dva zadnja vezna. pa jos protiv velikog napretka ubaci i treceg jer smo izgubili balans na terenu. i onda me ubila izjava Bogunovica posle utakmice "sad kada su sve sanse za prolaz dalje izgubljene, igracemo rastereceno i sigurno ostvariti bolje rezultate". a do sad im bile noge svezane.

more mrs u pm. a rekli su da bi i u ligi sampiona ostavili dobar utisak. da da da. u ligi sampiona opstinskih liga u srbiji. more mrs goveda jedna

Posebno se slazem sa boldovanim tekstom..:))
O trenerskom umecu doticnog,koji je do sada zadovoljan sa sve jednom utakmicom pod njegovim vodjstvom ne vredi pricati!
Za taktiku koju je on zamislio treba imati igracki kadar,a Partizan to nema!

This Post:
00
108371.342 in reply to 108371.337
Date: 11/5/2009 9:32:33 PM
Overall Posts Rated:
122122
ja se samo divim Stevanovicu i njegovom cudesnom taktikom. mi se u svakoj utakmici nadigravamo sa protivnikom. a igra sa dva zadnja vezna. pa jos protiv velikog napretka ubaci i treceg jer smo izgubili balans na terenu. i onda me ubila izjava Bogunovica posle utakmice "sad kada su sve sanse za prolaz dalje izgubljene, igracemo rastereceno i sigurno ostvariti bolje rezultate". a do sad im bile noge svezane.
Ama ne diraj mi Napredak!!)
Da vam nije njega Zvezda bi vam bezala jos dva boda vise!

Fair play!!!
This Post:
00
108371.343 in reply to 108371.341
Date: 11/6/2009 2:18:29 AM
Overall Posts Rated:
178178
Sve sto su Dumba i Bavarija napisali je ziva istina. Pamtim i duze od njih (to ne znaci da sam bas mnogo mator) i bio sam na maksimiru, poljudu, kantridi, svuda...u ligi one stare juge, i mogu da kazem kao bivsi grobar da ta smradovska tvorevina (mislim konkretno na "fudbalski" klub partizan) nikada nije ni valjala, naravno na celu sa hohstaplerskom upravom koja je privatizovala klub i zahvaljujuci kojoj je zvezda i uzela ligu sampiona (svi igraci iz te zvezdine ekipe su bili prvo na "jna" gde su im nudili da igraju za slavu pa kada odu preko tada ce da se naplate...a oni odu kod Dzaje i Cveleta a ova dvojica odmah potegnu koferce sa parama). To je istina o "Bariju".
Posle odlaska tih grdoba i posle blamaza sa fljamurtarijem i nacionalne sramote iz zagreba sam se nadao da ce nesto da se promeni ali `oces malo sutra! Sjahao kurta da uzjase murta...
Od mojih klubova iz detinjstva, ovaj iznad je umro ali su mi bar ostali "Plavci" sa Stamford Bridge-a.

"Da ste vi bolji narod i ja bi` bio bolji vladar!" - Knjaz Milos
From: Golub
This Post:
00
108371.344 in reply to 108371.343
Date: 11/6/2009 5:12:15 AM
Overall Posts Rated:
427427
pa sta se vi bre zalite...pa vi ste ga barem gledali i u dobrom izdanju...sta ja da kazem sto sam rodjen 93...mogu samo da se andam de ce biti bolje kad ga tako volim!!

From: Grobar
This Post:
00
108371.345 in reply to 108371.343
Date: 11/6/2009 5:26:35 AM
Overall Posts Rated:
00
istina je sve sto govorite.. i nazalost to je tako i tako ce biti i u buducnosti.. tuga.. al sta da se radi.. ja mislim da ipak treba ostati uz klub, bar ga podrzati, jer ako ste ga mogli podrzavati pre, znam da su pola njih lopovi i da uopste ne shvataju ozbiljnost igranja za taj sveti klub, ali tako ce i uvek biti.. i kao vam onda kosarkasi odgovaraju.. mislite kao lasmeu, mecalebbu, robertsu, palaciu puca k***c za partizan.. pa nisu ni znali za tim dok im ponuda nije dosla.. a ista situacija i sa ''herojima'' tepicem, tripkovicem, novicom, pekovicem.. da su pravi grobari ostali bi tu a ne pobegli za neku sicu u bolje klubove.. treba se ugledati na djordjevica, danilovica i kompaniju.. ista je stvar i u fudbalu.. i tu svi pobegnu za lovu, pa zato ni ne mozemo nista ostvariti.. sve zbog dovodjenja crnaca.. pa ja bih vise voleo da nam se vrati novica, nego brajanta da mi dovedu.. a i dalje ce se vise ceniti moreira od ljajica ili tosica, brane ilica, tomica.. smesno.. a kladim se da ste svi pozorno pratili utakmice partizana u ligi sampiona pod mateusom.. tad, kada je klub mogao da pomrsi racunei najvecim evropskim timovima.. ja se secam (nisam tad imao ni 10 godina) kako sam bio skenjan kad nam je costinha dao go u beogradu, a onda delibasic produvao baiu, ja skacem po kuci kao mali majmun.. mislim takvi dogadjaji se pamte i zbog takvih dogadjaja se navija za klub i kad nije sve sjajno, zbog nade da ce ponovo jednog dana biti.. taj osecaj kad vidis kako se veliki real trese pred nogama tvog tima je nezaboravan.. tad smo imali kvalitet za najmaje prolazak grupa i tada prtizan nikome nije smetao, svi su ga tad voleli i za trenutak su zaboravili sve te lose epizode iz proslosti.. ili kad je boya promasio onaj penal za ulazak u ligu sampiona, samo sam legao i poceo da placem (to je igrac kojeg cu mrzeti najvise od svih u istoriji partizana).. realno partizan ima tim za ligu sampiona svake 2-3 sezone.. sad, nadam se da ce tako i u buduce biti.. prosle sezone su zbog sudija izgubili protiv fenerbahcea, onda ona sezona sa simonom, pa mateus.. i ove sezone smo mozda mogli dobiti apoel (veoma tesko al smo mogli) i onda uci u ligu sampiona, gde sad apoel muci i timove poput porta, celzija i atletika.. tako da nikad se nece popraviti situacija u nasem sportu, to se mora prihvatiti, i samo nastaviti verovati svoje klubove.. PARTIZAN!!!

This Post:
00
108371.346 in reply to 108371.344
Date: 11/6/2009 5:28:02 AM
Overall Posts Rated:
309309
Znaci Zvezda je zahvaljujuci Partizanu pobedila u Bariju ? Opasna teorija..

From: Grobar

This Post:
00
108371.347 in reply to 108371.344
Date: 11/6/2009 5:28:06 AM
Overall Posts Rated:
00
pa sta se vi bre zalite...pa vi ste ga barem gledali i u dobrom izdanju...sta ja da kazem sto sam rodjen 93...mogu samo da se andam de ce biti bolje kad ga tako volim!!

kao sto rekoh imao si priliku da ga gledas 2003/04..

From: Golub

This Post:
00
108371.348 in reply to 108371.345
Date: 11/6/2009 5:30:26 AM
Overall Posts Rated:
427427
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

a onda delibasic produvao baiu,

ja sam tu tekmu posto nije TV hvatao signal slusao na vrhu jednog brda na radiju :))

Advertisement