BuzzerBeater Forums

Hellas - I.1 > Σεζόν 29

Σεζόν 29 (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
00
263213.338 in reply to 263213.335
Date: 10/29/2014 5:40:15 AM
OLYMPIAKOS PIRAEUS LEGEND
III.4
Overall Posts Rated:
10761076
επιτέλους μια μεγάλη προσωπικότητα ξανά στην Α1. κι ας είναι και παράγοντας.
έχουν λείψει από την Α1 οι Μάτζιοι και οι Ταλαρίκοι αυτού του σπορ...
[ (BB)]

Ευχαριστώ τον manager Mamuwalde καθώς και όλους τους άλλους manager για τα καλά σας λόγια!!!Η στήριξή τόσων σπουδαίων manager μου δίνει δύναμη και αποτελεί φάρο ελπίδας ενάντια στο σκοταδισμό και την υπέρτατη αμπαλοσύνη του manager ALEXANDROY7!!!
Είμαι πεποισμένος ότι η διεξοδική και ενδελεχής ανάγνωση του ιερού βιβλίου της καλαθόσφαιρας θα μου δώσει τα εφόδια,έτσι ώστε να σταθώ ως ίσος απέναντί σας και οι LEGENDS να αποκτήσουν έναν πραγματικό προπονητή και όχι ένα κομπογιαννίτη εν ονοματεί ALEXANDROS7!!!

Mε αγωνιστικούς χαιρετισμούς,

Αγαμέμνονας Κοτίδης!!!!!

This Post:
11
263213.339 in reply to 263213.338
Date: 10/29/2014 6:01:41 AM
Xeftilaikos
A1
Overall Posts Rated:
10971097
Second Team:
Back2Back
Μαθαμε κ το μικρο του σημερα. Αγαμεμνονας λοιπον ο κυριος Κοτιδης

Εβγαλε τη πραματια του στην αγορα ο αυτοκρατορας. Αν παει για τανκαρισμα γλιτωνω την 8η θεση. Οποτε τσαλακωνω κ 2-3 παικτες του Ατσαλακωτου για 3-4 βδομαδες μπας κ βγουμε 6οι κ εχουμε το πλεονεκτημα εδρας στα πλευ αουτ

Last edited by str77 at 10/29/2014 6:40:18 AM

This Post:
00
263213.340 in reply to 263213.326
Date: 10/29/2014 7:01:55 AM
III.4
Overall Posts Rated:
10761076
οι πληροφοριες μου λενε οτι εχει υπεξερεσει
χρηματα απο την ομαδα για προσωπικο του οφελος...Επισης επηρεαζεται απο το γνωστο σπαγκοραμενο
Φλου που απο την πολυ παρεα εχει κολησει την ασθενεια της οξειας τσιγκουνητιδας

Αν συνεχιστεί η απόπειρα σπίλωσης της ακεραιότητας και της εντιμότητας του μάνατζερ ALEXANDROY7,τον λόγο θα έχει η δικαιοσύνη!Δεν θα ανεχτούμε την ''λάσπη'' που εκτοξεύεται συστηματικά στο πρόσωπο μας και αναρωτιόμαστε ποιον εξυπηρετεί ο Κύριος Μαnu!!Μήπως το νέο του φιλαράκι Κοτίδη??? :?

.δεν γινετε απο τον καθενα αυτο
και σταματηστε να πετατε λασπη στο αξιοτιμο προεδρο σας να λετε οτι αλκολικος και πηγενει σε ψυχιατρο
για τα ψυχολογικα προβληματα που διαδιδετε οτι εχει...ΣΤΟΠ μεχρι εδω η λασπη και θα ειμαι ο πρωτος που θα
παει στο δικαστηριο να καταθεσει υπερ του οταν ο αξιοτιμος προεδρος παει να σας καταγγειλει για συκοφαντικη
δυσφημιση...ελεος πια σταματηστε κυριε που θελετε να τον βγαλετε οτι ο ανθρωπος δεν εχει σωας τα φρενας
ωστε να του παρετε τις μετοχες και τον ελενχο της ομαδας...ΣΤΟΠ-ΕΔΩ
λευτερια-λευτερια στα αλκολικα παιδια...χαχαχα

Υπάρχουν αδιάσειστα στοιχεία ότι ο Κοτίδης από τα μέσα της προηγούμενης σαιζόν,παρακολουθεί τακτικά συνεδρίες με θέμα την διαχείρηση άγχους και θυμού και ''κουράρεται'' από τον διεθνούς φήμης ψυχίατρο Dr.Ηρεμόγλου!

Επομένως ο ίδιος ο Κοτίδης παραδέχεται εμμεσα ότι ''δεν στέκει καλά'' 8}

Το παρακάτω ποστ είναι αντιγραφή από το φόρουμ της ΙΙ.1 την προηγούμενη σαιζόν και βάζει τα πράγματα στη θέση τους!!! :P

This Post:
11
263213.341 in reply to 263213.340
Date: 10/29/2014 7:02:23 AM
III.4
Overall Posts Rated:
10761076
to porisma tou iatrou tou Kotidh htan katapelths!!!''kurie Kotidh''...tou eipe..''eiste idiaitera neyrikos,oksuthumos kai agxwdhs!!k pinete polu alkool!!prepei na hremhsete!!den epitrepontai ayta sthn hlikia sas''!!!k tou synesthse na paei se enan eidiko sthn diaxeirish thymou,stis askhseis hremias kai thn katapolemhsh tou agxous.....

meta apo kapoies synedries,o Kotidhs emfanisthke pali sto Karaiskakis Stadium!!!

O KOTIDHS!!!!!!!!!!...fwnakse o Thomas o Matsios!!KSANARXETAI!!!!THN EXOUME GAM@@SEI!!!!

omws o sofos gerontas erxotan hremos!!proxwrouse anemela mazi me enan paraksenoulh typo kai arxise na fwnazei:

''pou einai h managerara o ALEXANDROS7????pou einai o talantouxos PR mas Thomas Matsios??pou einai oi paixtarades ths omados???sas efera gluka na fate!!na hremhsete k na xalarwsete!!!m eixate leipsei!!!! [ O:)]

oi paixtes den pisteyan sta aytia tous!1h fora vlepan ton Kotidh etsi!!

o Kotidhs synexise aptohtos deixnontas ton paraksenoulh kyrio:

''na sas gnwrisw ton doctor Hremoglou!!!pragmatikh aythentia sthn diaxeirish thymou kai agxous!apo tote pou ton gnwrisa,eimai hremos san poulaki!!remvazw me tis wres sthn paralia k vlepw thn thalassa!akouw ta tzitzikakia na tragoudoun,ta poulakia na kelahdoun...xtes evlepa thn panselhno me tis wres!!k eniwtha toso hremos........ [ I-)]

o doctor Hremoglou xamogelase ikanopoihmenos.....

twra sta dika mas...eipe o Kotidhs...stous prwtathlhtes ths II.1...stous mellontes kupellouxous elladas!!!

tote petaxthka egw:''Kotidhs,ksexase to eipa!!oute prwtahlhma tha paroume,oute kupello!!mhn perimeneis kan!!den eimaste etoimoi!!oute neo paixth tha prosthesoume sto roster!!

o Kotidhs aifnidiasthke,alla apanthse hrema:

gia ayto sas paw!!!eiste metriofrwnes!!eiste semnoi kai tapeinoi!!!alla metaksu mas eimaste!!peite mou oti tha paizoume sthn A1 se ligo!

''KOTIDHS KSEXASE TO!!!..tou ksanaeipa!!!

ksafnika o galhnios gerontas arxise na anapsokokkinizei!!!to proswpo tou paramorfwthike k kinountan neyrika pera dwthe,prospathwntas na mhn milhsei!!!

o dr.Hremoglou katalave oti kati den paei kala....''Hrema kurie Kotidh,tou eipe,''vatheies anapnoes''!!!!

omws o sofos gerontas eixe fountwsei??

''TI HREMA RE MPAGLAMA??????...fwnakse sto entromo doctora...AYTOI THA ME SKASOUN REEEEEEEEEEE!!!PALIOKOMPOGIANNITH K ESY!!!ASKHSEIS HREMIAS K MALAK@@@ES!!!!!!!!!

EGW REEEEE,THELW NA EIMAI A1!!!TO KATALAVAINETE??????AMA SAS STEILW STO TAMEIO ANERGIAS THA TO KATALAVETE...ourliakse!!!!!!!!!!!! [ :@]

epeita apoxwrhse monologwntas:''toutoi edw skane k gaidaro!!edw kataferane na ekneyrisoun emena,ton pio hremo anthrwpo tou kosmou!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!'' [ 8}]

This Post:
00
263213.342 in reply to 263213.341
Date: 10/29/2014 3:48:52 PM
Overall Posts Rated:
250250
Καλησπέρα σε όλους, καταρχήν να δηλώσω ότι λόγω έλλειψης χρόνου αδυνατώ να παρακολουθώ (πόσο μάλλον να συμμετέχω) στο φόρουμ, αφήστε που τις περισσότερς φορές δεν καταλαβαίνω τι γίνεται (μάλλον άρχισε νας φαίνεται το χάσμα γενεών που με χωρίζει με τους περισσότερους εδώ μεσα ). Ιδίως αυτά με τον Κοτίδη δεν έχω πάρει πρέφα περί τίνος πρόκειται αλλά φαίνεται να σας διασκεδάζει η φάση.
Έχω 2 απορίες: 1) Γιατί τόση πρεμούρα με τα οικονομικά/λεφτα/μασούρια κλπ κλπ από την άποψη ότι το να μαζεύεις χρήμα χωρίς να το ξοδεύεις κάποια στιγμή για έναν τίτλο ή για μια παραμονή (για ένα στόχο βρε αδερφέ) δεν καταλαβαίνω το νόημά, εκτός αν κληροδοτείται σε real money στους συγγενείς και δεν το έχω πάρει χαμπάρι. Υπάρχει βέβαια κ η περίπτωση να θέλετε να τα πάρετε μαζί σας αλλα σε browser game δεν αντιλαμβανομαι το πως κ ποια χαρά μπορεί να δώσει αυτό.
2) Μετά από 27 σεζόν στο παιχνίδι δεν μπορώ να καταλάβω πως ο D. Qunjie στο τελευταίο ματς (pg 1,88 με αδέξιος ριμπ) κατέβασε 9ριμπ παίζοντας Σέντερ! Αν ήμουν ο αντίπαλος θα ξενέρωνα πολύ βλέποντάς το οπότε θέλησα να το μοιραστώ αναμένοντας κάποια λογική εξήγηση. (Η δικιά μου είναι ότι είχαν οι υπόλοιποι παίκτες υψηλά ριμπαουντ κ έκαναν κάτι σαν μπλοκ ουτ για να τα μαζέψει ο Σέντερ (δλδ η μηχανή είχε αποφασίσει να το κατεβάσει η ομάδα μου) αλλά αυτό δεν με καλύπτει από παιχνίδι simulation Και είναι ένα ακόμα μείον για μένα .

This Post:
11
263213.343 in reply to 263213.342
Date: 10/29/2014 4:10:03 PM
Overall Posts Rated:
6565
κλοπη του παιχταρα Dinís Becerrea μεσα απο τα χερια του εχθρου θεου η οπως αλλιως αποκαλειται..ψαχνοντας λιμα για τον αυριανο αγωνα βλεποντας πως ο κυριος ισι εχει κανει προταση αποφασισαμε να σπαταλησοθμε το ποσο των 3000 για τη μεγαλυτερη κλοπη στην ιστορια της Α1

This Post:
00
263213.344 in reply to 263213.342
Date: 10/29/2014 4:14:49 PM
Overall Posts Rated:
11571157
Εγώ πάντως έχω στόχο που τα μαζεύω

Ο Marinάκης χτυπάει πάντα δυο φορές
This Post:
00
263213.345 in reply to 263213.342
Date: 10/29/2014 7:49:47 PM
Overall Posts Rated:
10001000
μάλλον άρχισε νας φαίνεται το χάσμα γενεών που με χωρίζει με τους περισσότερους εδώ μεσα

πόσο είσαι συ δηλαδής?

1) Γιατί τόση πρεμούρα με τα οικονομικά/λεφτα/μασούρια κλπ κλπ από την άποψη ότι το να μαζεύεις χρήμα χωρίς να το ξοδεύεις κάποια στιγμή για έναν τίτλο ή για μια παραμονή (για ένα στόχο βρε αδερφέ) δεν καταλαβαίνω το νόημά, εκτός αν κληροδοτείται σε real money στους συγγενείς και δεν το έχω πάρει χαμπάρι. Υπάρχει βέβαια κ η περίπτωση να θέλετε να τα πάρετε μαζί σας αλλα σε browser game δεν αντιλαμβανομαι το πως κ ποια χαρά μπορεί να δώσει αυτό

δεν ανήκω σε αυτή την κατηγορία εγώ προσωπικά πάντως, οπότε....

2) Μετά από 27 σεζόν στο παιχνίδι δεν μπορώ να καταλάβω πως ο D. Qunjie στο τελευταίο ματς (pg 1,88 με αδέξιος ριμπ) κατέβασε 9ριμπ παίζοντας Σέντερ! Αν ήμουν ο αντίπαλος θα ξενέρωνα πολύ βλέποντάς το οπότε θέλησα να το μοιραστώ αναμένοντας κάποια λογική εξήγηση. (Η δικιά μου είναι ότι είχαν οι υπόλοιποι παίκτες υψηλά ριμπαουντ κ έκαναν κάτι σαν μπλοκ ουτ για να τα μαζέψει ο Σέντερ (δλδ η μηχανή είχε αποφασίσει να το κατεβάσει η ομάδα μου) αλλά αυτό δεν με καλύπτει από παιχνίδι simulation Και είναι ένα ακόμα μείον για μένα .

α) το ύψος είναι εντελώς αδιάφορο.

β) στην επίθεση έπαιζε σέντερ. στην άμυνα μάρκαρε τον αντίπαλο άσο. επομένως το σκιλ του ριμπάουντ του έμπαινε σε σύγκριση με το ριμπ του Ματζαρέλα

γ) εσένα ο Qunjie μαζεύει 0,13 ριμπ φέτος ανά λεπτό. Στα 48 λεπτά που έπαιξε αυτό σημαίνει 6,25. Δεδομένου ότι είχες έδρα, ότι ο αντίπαλός σου έσπασε τα καλάθια, 2-3 ριμπ παραπάνω σε ένα μεμονομένο ματς δεν νομίζω ότι είναι τόσο τραγικό.

δ) 5/9 του ριμπάουντ τα πήρε στην Ά περίοδο. Στο αντίστοιχο διάστημα ο Ματζαρέλα είχε κι αυτός 3 ριμπ.

ε) ο D. Qunjie πήρε 2 επιθετικά ριμπ (παράξενο λογικότατα απέναντι στον Αρδίζογλου). Πόσους πόντους πήρες όμως από αυτά τα δύο επιθετικα΄ριμπ? 0. Στο πρώτο αστόχησε κοντά στο καλάθι πάνω σε άμυνα, και το δεύτερο ήταν 1 δεύτερο πριν τη λήξη του ημιχρόνου.

Μπορεί να υπάρχει ζουμί και να θέλει ψάξιμο το θέμα ριμπ, αλλά δεν βλέπω κάτι παράξενο.

στ) τέλος, ο Μπρόλα πήρε 35/47 αμυντικά ριμπ δλδ 75%, ενώ εσύ 41/59 δλδ 70%.

Κι εδώ βλέπουμε ότι η πιο δυνατή ομάδα στο ριμπ βάση αναφοράς είχε και καλύτερο ποσοστό στα διεκδικούμενα ριμπς.

Ειλικρινά δεν νομίζω ότι έχει γίνει κάτι πολύ έστω περίεργο.

This Post:
00
263213.346 in reply to 263213.345
Date: 10/30/2014 7:09:23 AM
Overall Posts Rated:
250250
Ευχαριστώ για την αναλυτικότατη απάντηση..
Α, 37 κλεισμένα

This Post:
00
263213.347 in reply to 263213.346
Date: 10/30/2014 7:15:41 AM
III.4
Overall Posts Rated:
10761076
Ευχαριστώ για την αναλυτικότατη απάντηση..
Α, 37 κλεισμένα

Έτσι όπως το έγραψες,φαντάστηκα οτι θα είσαι 50+!! :)

Σιγά το χάσμα γενεών!Εγώ είμαι 34 ας πούμε!!Αναρωτιέμαι πόσο είναι τα άλλα παιδιά!Πιστεύω πάντως ότι η πλειοψηφεία θα είναι πάνω κάτω σε αυτές τις ηλικίες!!

This Post:
00
263213.348 in reply to 263213.347
Date: 10/30/2014 7:53:12 AM
Overall Posts Rated:
11571157
Εγώ είμαι 36

Ο Marinάκης χτυπάει πάντα δυο φορές
Advertisement