a garge, i ja sam to jučer mislija, da smo bar u rangu s portugalom. jos smo imali bolji ent, dobru formu svih visokoh igrača
al onda sam malo bolje pogleda, svak njihov visoki igrač ima dosta bolji DMI nego naš, i to sa slabijom formom. znam da DMI nije uvik mjerilo, al kako ćeš protiv igrača koji imaju IS 20 i obranu 19-20? ok, izbornik sam, al nemam neki utjecaj na to, ne mogu učinit da igra bolje igrač sa obranom 17 i IS 17 nego taj njihov. nama je jedina šansa da se nosimo s takvim reprezentacijama da nam je vanjska linija u superformi. al nemojmo mislit ni da mi jedini imamo takvu vanjsku liniju, imaju i drugi
šta se tiče sriće, neću se vadit na to, al malo pogledaj protivnike argentine i belgije u regularnom dijelu, ili recimo bugarske koja je isprid nas, a koju smo dobili laganicom.. nisu baš svi imali tako teška gostovanja kao mi. al za to se slažem s tobom, zadnjih 5 sezona je uvik"nismo imali sriće", i to nije opravdanje
eto, imamo sad belgiju, nadam se da će nas forma poslužit, ja ću trenirat formu, marijoh također, valjda nećemo bit jedini. idemo to dobit, protivnik je po mjeri, svakako imamo šanse