BuzzerBeater Forums

BB Srbija > Forum

Forum

Set priority
Show messages by
This Post:
00
114874.34 in reply to 114874.29
Date: 10/9/2009 4:00:04 PM
KK Mordor
Prva Liga
Overall Posts Rated:
266266
Second Team:
Mount Doom
pa, posto nisi stavio " " shvaticu da si ozbiljno mislio. a, ako nisi ozbiljno mislio, onda razmisli jer sam to rekao u smislu da taj koji je prvi ne znaci da bi bio prvi da je poceo da igra u isto vreme kad i taj neko koji je 100 (sto si i ti, ne sumnjam, i sam shvatio). a sad odoh da nastavim da pijem

From: Djusko

To: Sire
This Post:
00
114874.35 in reply to 114874.32
Date: 10/9/2009 4:18:12 PM
Overall Posts Rated:
33
(114874.32)
davno bolji post nisam procitao!!!!

From: Djusko

This Post:
00
114874.36 in reply to 114874.32
Date: 10/9/2009 4:19:23 PM
Overall Posts Rated:
33
Ako mogu i ja nesto da kazem za tv dnevnik:))

1. ovaj Radisa u kuci VB je podjednako smesan kao i ovaj forum:)))
2. Mislim da su Crni psi jaci od mene iako pise da su losiji :P
3. Svako moze da vodi ekipu u BB-u i da radi ono sto mu ovu igru cini zanimljivijom...

U vezi tacke 3:

a) Mozes da treniras domace igrace i budes ponosan na njih kad postanu zmajevi i budu kandidati za repku ili igraju u njoj
-mozes ii tako imati neverovatne rezultate, kao Psi npr
-mozes zrtvovati nekoliko sezona i prezivljavati dok ih ne osposobis za pobedu
-mozes i da ih upropastis, pa ugasis tim
-mozes i da probas da igras igru, pa odustanes kad te smori ili vidis da ti ne ide
-Uvek mozes da prodas Srpske igrace pa dovedes bilo koje nacionalnosti
-Lepo je obavestiti igrace BB Srbija 10tak dana pre stavljanja potencijala Srbije na Tl, kako bi se mogli ostali organizovati oko kesa, da taj igrac ostane u Srbiji

b) Ako se odlucis da budes internacionalna ekipa, bez nekog domaceg talenta
- mozes brze stici do dobrih rezultata, jer igraca od 18godina kad dobijes mozes odmah a mozes i za 3 sezone treniranja prodati skoro za iste pare. Pa tako mozes brze skupljati kes od onih koji prave domace igrace.
- nemoralno je da se pljuje na reprezentaciju, jer nismo kvalitetom individualaca doprineli poboljsanju iste
- Zato mozemo individualno skautirati protivnike obe reprezentacije i dati misljenje oko taktike i savet iz licnog iskustva koji moze pomoci oko odabira istih.

Ja sam se odlucio za igranje igre ove igre pod B i dokle god nalazim svoje zadovoljstvo u tome igracu je tako. Kad mi to dosadi, jednom pozicijom davacu trening potencijalima i pomoci Srbiji i na taj nacin.

Pronadjite svoje zadovoljstvo....
Iskreno, Sirko ispred Scorpions Mladenovac

davno bolji post nisam procitao!!!!

This Post:
00
114874.37 in reply to 114874.32
Date: 10/9/2009 4:37:37 PM
Overall Posts Rated:
55
Odlican post!!!

A evo i jedna Radisina izjava: "Nije Radisa opstinski pecat, pa da ga stavljate svuda" :)

Last edited by Milos Zivotic at 10/9/2009 4:39:16 PM

This Post:
00
114874.38 in reply to 114874.32
Date: 10/9/2009 4:45:38 PM
Overall Posts Rated:
3030
Ako mogu i ja nesto da kazem za tv dnevnik:))

1. ovaj Radisa u kuci VB je podjednako smesan kao i ovaj forum:)))
2. Mislim da su Crni psi jaci od mene iako pise da su losiji :P
3. Svako moze da vodi ekipu u BB-u i da radi ono sto mu ovu igru cini zanimljivijom...

U vezi tacke 3:

a) Mozes da treniras domace igrace i budes ponosan na njih kad postanu zmajevi i budu kandidati za repku ili igraju u njoj
-mozes ii tako imati neverovatne rezultate, kao Psi npr
-mozes zrtvovati nekoliko sezona i prezivljavati dok ih ne osposobis za pobedu
-mozes i da ih upropastis, pa ugasis tim
-mozes i da probas da igras igru, pa odustanes kad te smori ili vidis da ti ne ide
-Uvek mozes da prodas Srpske igrace pa dovedes bilo koje nacionalnosti
-Lepo je obavestiti igrace BB Srbija 10tak dana pre stavljanja potencijala Srbije na Tl, kako bi se mogli ostali organizovati oko kesa, da taj igrac ostane u Srbiji

b) Ako se odlucis da budes internacionalna ekipa, bez nekog domaceg talenta
- mozes brze stici do dobrih rezultata, jer igraca od 18godina kad dobijes mozes odmah a mozes i za 3 sezone treniranja prodati skoro za iste pare. Pa tako mozes brze skupljati kes od onih koji prave domace igrace.
- nemoralno je da se pljuje na reprezentaciju, jer nismo kvalitetom individualaca doprineli poboljsanju iste
- Zato mozemo individualno skautirati protivnike obe reprezentacije i dati misljenje oko taktike i savet iz licnog iskustva koji moze pomoci oko odabira istih.

Ja sam se odlucio za igranje igre ove igre pod B i dokle god nalazim svoje zadovoljstvo u tome igracu je tako. Kad mi to dosadi, jednom pozicijom davacu trening potencijalima i pomoci Srbiji i na taj nacin.

Pronadjite svoje zadovoljstvo....
Iskreno, Sirko ispred Scorpions Mladenovac

Potpis

From: Papilon
This Post:
00
114874.39 in reply to 114874.38
Date: 10/9/2009 7:49:09 PM
Overall Posts Rated:
22
Dobro je kad postoji sukob misljenja,pogotovo ako se nesto kvalitetno izrodi iz svega toga! Smesno mi je koliko se stari igraci pale i zare zbog izjava relativno novih igraca ( podseca me na politicku scenu u Srbiji , a priznacete da prica oko selektora i ima dodirnih tacaka sa istom )! Za vas iskusnije igrace imam samo jednu poruku: budite sretni sto ima sve vise sveze krvi u ovoj igri koja vam preti skidanjem sa trona,jer ta konkurencija i cini ovu igru zanimljivijom ( barem je to moje skromno misljenje )! Napred treca liga u pohod ka prvoj , pa da malo izmesamo karte, ko zna, mozda ce pola ovih sto sada pisu po forumima iz prve voditi bitke u drugoj ligi :)

This Post:
00
114874.40 in reply to 114874.39
Date: 10/9/2009 8:00:10 PM
Overall Posts Rated:
22
Lepo...hvatamo zalet:)
Nesto mi se cini da je sve vise onih sto su "u manjini":)
Drago mi je da ljudi prepoznaju polako prave vrednosti i odvajaju zito od kukolja.
Slobodno neka se jave svi istomisljenici, pokazimo da nismo saka pirinca koju moze da pozoba svaka vrana, vec da i mi imamo svoje misljenje koje se itekako cuje.

From: Daryo
This Post:
00
114874.41 in reply to 114874.40
Date: 10/9/2009 8:16:04 PM
Overall Posts Rated:
77
Tako se voli reprezentacija, samo nemojte toliko ozbiljno!

From: LA-Saur0n

This Post:
00
114874.42 in reply to 114874.32
Date: 10/9/2009 10:01:45 PM
KK Mordor
Prva Liga
Overall Posts Rated:
266266
Second Team:
Mount Doom
ko bi rekao da treba da popijem 6-7-8 piva pa da lepo procitam i shvatim ovaj post?! svaka cast za post. u potpunosti se slazem sa tobom. toliko je bitnijih stvari u zivotu... kad bi se vise okrenuli ka njima, mnogima bi zivot bio lepsi - cak i u toj meri da dokaz svoje vrednosti ne bi morali da traze u bb. pozdrav za kazeoznog kolegu (objasnjenje za termin moze da se nadje na google ili na pm

This Post:
00
114874.43 in reply to 114874.25
Date: 10/10/2009 6:52:49 AM
Overall Posts Rated:
7070

Toliko od mene i da citiram Maju ovaj put "treba svi zajedno da igramo ovu igru. Ali svi zajedno"

izgleda se ovde neko zaljubio:-)))

This Post:
00
114874.44 in reply to 114874.43
Date: 10/10/2009 7:29:16 AM
Overall Posts Rated:
122122

Toliko od mene i da citiram Maju ovaj put "treba svi zajedno da igramo ovu igru. Ali svi zajedno"

izgleda se ovde neko zaljubio:-)))
Jel? Pa ko je u pitanju? ;) ;)
Hehe

Fair play!!!
Advertisement