Bilo kakav zahtev za puštanje igrača na transfer listu neće biti odobren sve dok tim za koji igrač igra i zvanično ne postane neaktivanOvo sam procitao u pravilima pa se pitam kome treba poslati zahtjev ako je to uopste moguce?
A ako nije ?
ne bi postavljao pitanje ali sinoć nisam mogao da vidim za koliko je otišao igrač za kog sam bidovao. pokazivalo mi samo koji je bio u glasanju za mvp. sad kad sam pogledao sve je po starom
ne bi postavljao pitanje ali sinoć nisam mogao da vidim za koliko je otišao igrač za kog sam bidovao. pokazivalo mi samo koji je bio u glasanju za mvp. sad kad sam pogledao sve je po staromdesavalo se i meni da ne otvori istoriju transvera, idi na klub koji ga je kupio, pa pogledaj njegove transvere i videces za koliko je kupio tog igraca!
ne bi postavljao pitanje ali sinoć nisam mogao da vidim za koliko je otišao igrač za kog sam bidovao. pokazivalo mi samo koji je bio u glasanju za mvp. sad kad sam pogledao sve je po staromdesavalo se i meni da ne otvori istoriju transvera, idi na klub koji ga je kupio, pa pogledaj njegove transvere i videces za koliko je kupio tog igraca!mudro, mudro. video sam, taman za par hiljada više nego što sam imao. da čovek nemože da uzme pristojnog pleja za 3,500,000 :(