Tegin draftist väikse ülevaate:
5 palli - palk 3930 (a-) - maailmasuurim!
4 palli - palk 3007 - 3702
3 palli - palk 2529 - 2984
2 palli - palk 1919 - 2064
1 pall - palk maailmaväikseim - 1719
See on 18 aastaste puhul, kui kellegi on lisada 19 aastaste infot, siis saab mingid kindlad vahemikud kätte. Arvatavasti on need samasugused iga hooaeg. Ühe kindla vahemiku oleme siit juba kätte saanud. 3 palli lõpp ja 4 palli algus on kusagil 3000 palga piirimail.
Lisaks oleks äärmiselt tore, kui kõik kõrgliiga vennad saadaksid oma 18a draftimeeste skillide summad (stamina, vabavise ja exp väljaarvatud) mulle bb-maili peale. Kuskil ma avaldama neid ei hakka vaid proovin ära crackida selle BB drafti süsteemi. Kui kellelgi on veel lisaks dokumenteeritud draftis antud näidismängud, siis võib seda statistikat ka saata.
Olemas on mul juba ennist info drafti tõmmete nr 1, 2, 17, 18, 20, 34, 36 kohta.
Minu meeste tõmmete skill totalid on 47, 27, 42. Seega mees kelle ma teisena tõmbasin ainult pikkuse pärast, oli täielik tohman. Kuigi tema palk on suhteliselt arvestatav. 6 esimest skilli on näiteks olematud. Kui vaadata meeste statistikaid, siis põhimõtteline vihje on olemas. Samas vajaks tiba rohkem infot järelduste tegemiseks. Igal juhul oli meeldiv ja peame sidet:)