Te se tudsz meggyőzni engem, Én se tudlak téged.Más a játék felfogásunk.Szerinted a kevés marha jó játékos a jó,szerintem meg a sok jó.Ezért is jó ez a játék, mert többféle képpen lehet játszani.Azt elismerem, hogy jók a szuper játékosok csak épp ha valamelyik lesérül vagy pocsék formába kerül mert túl játszatják akkor a gyenge cserék nem tudják helyettesíteni és máris ugrott pár meccs és azért 3 meccsen nem lehet mindig kezdő egy játékos úgy hogy a formája ne essen vissza.Mondjuk neked ebből a szempontból szerencséd van, mert a kupából kiestél ezért elég csak 2 meccsre koncentrálnod.
Ezekben a táblázatokban biztos van igazság, de Én nem nagyon hiszek benne.Az edzést már írtam, hogy miért nem hiszem el, de itt van pl. a buzzerbuster.Annak se lehet azért maximálisan hinni, mert pl. régen Albának volt egy Lazaga nevű játékosa akinek elég rossz skilljei voltak mégis voltak meccsek amin elképesztően játszott pedig a buzzerbuster szerint csak 5.08 volt ha jól emlékszek, de majd Alba pontosít ha nem ennyi volt. :)
Az meg, hogy valaki régebb óta játszik még nem jelenti azt, hogy előrébb kéne tartani, mert pl. kaphatott egy marha nehéz csoportot ahol max a 4. hely a legjobb amit elérhet pedig a csapata nem rossz és más ligában simán lehetne akár 1. is, de Ő pont oda került így a nézők is pl. kevesebben jönnek és a bevétel is kevesebb lesz így máris nem tud olyan sok jó játékost venni vagy jó személyzetet vagy stadiont bővíteni.Arról meg már nem az illető tehet, hogy hova osztja be a Buzzerbeater.