BuzzerBeater Forums

BB Poland > Oskary- sezon12

Oskary- sezon12

Set priority
Show messages by
This Post:
00
150039.34 in reply to 150039.33
Date: 7/17/2010 6:59:39 PM
AC_Milan
IV.31
Overall Posts Rated:
231231
Podsumowanie:

Po pierwsze bardzo dziękuję każdemu kto oddał głos na Oskary. To naprawdę fantastyczne, głosowaliśmy już po raz siódmy!!! Dziękuję tym bardziej, że w tym sezonie nie było żadnej nagrody. Wynika to z mojego zaniedbania, ale obiecuję że wśród tych co zagłosowali zostaną rozlosowane fajne nagrody. Na pewno będzie to występ gracza w U-21 oraz druga nagroda mecz sparingowy kadry U-21 w hali wylosowanego managera.

Jeśli chodzi o zwycięzców, to w kategorii Oskar dla najlepszego managera PLK i II ligi trudno było oczekiwać niespodzianek. t_mac wygrał z miażdżącą przewagą, w pełni zasłużenie i właściwie ciężko cokolwiek skomentować. Zwycięża w tej kategorii po raz trzeci.

Najlepszym managerem niższych lig został CM-mat66, dzięki fantastycznemu awansowi do II ligi będąc beniaminkiem. Szczere gratulacje!

Jeśli chodzi o Oskara w kategorii "Aktywista" to według mnie należał się on w pełni al_saidowi. To jest człowiek, który praktycznie w pojedynkę ciągnie BB-info i za to należą się mu słowa uznania i szacunku. Wygrał kto inny, no cóż taka wola ludu...Podziękował za głosy ;)

MuzG i Mr. President stoczyli pasjonującą walkę o Oskara w kategorii Społecznik&Forumowicz i chyba dosyć nieoczekiwanie wygrał ten pierwszy zdobywając, pierwszego w historii Oskara. Brawo!

Bardzo dziękuję za docenienie mnie w kolejnej kategorii Super Oskara. To szczególna kategoria, dlatego tym bardziej jest mi bardzo miło. Bardzo się cieszę, że reprezentacja U-21 wzbudziła w Was tak wiele pozytywnych emocji. Wielkie dzięki!

Fajnie, że 3/4 waszych głosów w kategorii "Mecz sezonu" związanych było z występami reprezentacji U-21. Szkoda, że najwięcej głosów zdobył przegrany mecz z Hiszpanią, ale chyba był on najbardziej emocjonujący i trzymający w napięciu do samego końca.

Mimo dużego zainteresowania kadrą U-21 w głosowaniu na MVP nie mieliście sentymentów. Wygrała nasza megagwiazda obwodu, jeden z najlepszych playmakerów na świecie Patryk Świątczak. Już po raz trzeci w ostatnich czterech sezonach nie ma sobie równych w Polsce!

Sezon temu wydarzeniem sezonu był: t-mac bez żadnego tytułu. W tym sezonie: Podwójna korona t_maca ;)
Nic dodać, nic ująć, celebryci mają pierwszeństwo ;) Na uwagę zasługuje historyczne zwiększenie się liczby GM-ów, które w mojej opinii było dużo bardziej epokowym wydarzeniem niż WKS Lakers the best ;)

Last edited by vinnie_jones at 7/17/2010 7:07:31 PM