Poza tym jezeli BB King jak to wynika z wyborów, obejmie stanowisko selekcjoner będzie musiał korzystać z zaodników dostępnych obecnie.
A nie lepiej by było gdyby jednak najpierw tych zawodników stworzył, a później z nich skorzystał jako selekcjoner?? Owszem zdarzało się że jeden człowiek piastował urząd selekcjonera 2 kadencje...ale wątpię żeby był ktoś komu uda się utrzymać stołek przez 4 kadencje. Jak selekcjonerem może być ktoś, kto nie lubi korzystać z obecnych zawodników, jak właśnie z tych zawodników trzeba będzie korzystać?
Nie siej zatem demagogi i nie strasz, że jego pomysł doprowadzi do klęski...
BB King mówi, że "odwróceni" będą lepsi, a ja twierdzę, że niemożliwe jest wytrenowanie "odwróconego" PG do poziomu reprezentacyjnego. To jest moje zdanie i tyle.
nawet jezeli " odwróceni " wejda w życie, czego im życzę. To i tak nie będą stanowić 100% kadry.
Czyli co odwracamy tylko PG i C?
Selekcjoner NT musi również być dobrym taktykiem,a Ty spadając z II.3 pokazałeś, że jesteś z tym na bakier. I nie tłumacz się ciągle Węgrzynem, bo spotkań do rozegrania w tygodniu jest kilka.
To jest demagogia:P Po pierwsze wytłumaczyłem się tylko raz odpowiadając na pytanie, które sam chyba z resztą zadałeś. Po drugie pisałem, że spadłem głównie dlatego, że miałem za wąską kadrę na II ligę. Owszem Węgrzyn też wpłyną na wyniki grając na PG, a do tego jego pensja nie pozwoliła mi na wzmocnienia. Może to żadne wytłumaczenie, bo tłumaczyć spadku się nie powinno...ale jednak...Ok. Jeśli piszesz szczerze to szanuję Twoje zdanie. Nie mniej jednak BB King używając swoich "odwróconych" nawet nie awansował jeszcze do II ligi, a mi się to udało używając normalnych;-)
Czas skupić się na swoim programie, no chyba że takowego brak?
??? Program jest w wątku wyborczym. Napisałem co chcę zrobić. Już po wyborach, a nie wiadomo, czy będą nowe ale jak chcesz to zadawaj pytania, a chętnie odpowiem.