Πολυ ευκολα προσβαλεσαι για πες μου που εχω αδικο? αν θελετε να στρουθοκαμηλιζετε δικαιωμα σας αλλα οταν σας λεει καποιος την αληθεια συμφωνα με την κοινη λογικη να μην προσβαλεστε.
Παραδειγμα σε ατομικο επιπεδο "περσυ" ανεβηκε εδω που ειμαι ο γουιζαρτς 3 αγωνες εχουμε παιξει μεταξυ μας και τους 3 τους κερδισε , ε δεν ειμαι ευκολος αντιπαλος για αυτον ? τι να πω οτι ειμαι καλλιτερος ? ε οταν ομαδα ανεβαινει απο την 3η και παει καρφι στην α1 και μαλιστα με μειονεκτημα εδρας πως μπορεις να το ερμηνευσεις? η οταν το τερας (που ασχετως διαφορα αλλα δεν μπορω να μην πω οτι ειναι πολυ καλος ) κανει πλακα 2 φορες στην ιδια κατηγορια τι θα πει οτι ειναι δυσκολη για αυτον ? αν το πει θα λεει ψεμματα , απλα πραγματακια φιλε μου.
ακομα κατι σχετικα με τον τροπο που βγαινει εδω η δυσκολια του ομιλου , σε ατομικο επιπεδο ξανα εγω ειμαι 80 κατι και η νεα υορκη 30 κατι , ε εχω καλλιτερη ομαδα ( ασχετα αν παει να γινει μποτ) και το αποδεικνυουν και τα αποτελεσματα των μεταξυ μας αγωνων 3 σερι εχω και στα 2 τελευταια δεν με προβληματισε καθολου πως θα κατεβασω την ομαδα.