Hmm... Ja właśnie nie zaobserwowałem za dużej zmiany w tych pensjach. Przykładowo, mój SF miał 40 500 pensji, nie trenowany ani nic. Teraz ma 37 z kawałkiem. NA pewno Ci co mają C 50k+ czy coś to będą mieli ciekawszą różnice, chodź Ty piszesz o przypadku w którym pensja jest niewielka.
No i wspomniałeś o kalkulatorze. Ciekawe czy będzie jakoś update'owany. Bo jak nie to już się nie przyda. Chyba że do sprawdzenia różnicy hehe..
Z innej beczki
Nie zauważyłem by był jakiś temat w którym każdy coś o sobie napisał czy coś..
Można by coś takiego zrobić, w stylu przedstawić się, co się w życiu robi, skąd się jest.. Wiem że nie którzy już tu trochę ze sobą czasu pewnie spędzili i dobrze się znają, ale jako że ja jestem nowy to z chęcią bym każdego poznał. Wiem że jest BB@, ale pewnie nie jestem jedyną osobą która chciałaby znaleźć z nie którymi wspólny język, chociaż ze sobą rywalizujemy. :D
Sam miałem w swojej IV lidze fajny przypadek z jednym z menagerów który jak się okazało był z mojego miasta (Warszawa) w mniej więcej moim wieku i też grał w kosza. Miał pecha i jakoś tydzień temu skręcił kolano. I jakoś tam przez FaceBook'a wyszło że potrzebuje kuli i się spotkaliśmy i mu pożyczyłem, więc trochę tak śmiesznie wyszło..
Czytałem że już są jacyś daj menadżerowie z tego samego miasta, więc może będzie więcej takich przypadków. Co Wy na to??
Kurcze, się rozpisałem, mam nadzieję że wytrwacie by to do końca przeczytać hehe :D