O Ταντμόρ και ο Γκοϊτία είναι πρώτα αμυντικοί και μετά επιθετικοί παίκτες.
Βασικά όλη η ομάδα μου είναι πρώτα αμυντική και μετά επιθετική.
Οπότε για να δουλέψει ο Ταντμόρ στην επίθεση χρειάζεται το σύστημα να τον βοηθήσει.
Σε Run n Gun ο ψηλός χωρίς jump shoot θα ατα σπάσει. όπως έκανε με σένα*.
Σε Look Inside και σε εξαιρετική αγωνιστιική, θα τα βάλει.
Βασικά την ομάδα μου δεν πάνε τα ουδέτερα συστήματα. Επειδή έχω χαμηλά σκοραρίσματα χρειάζομαι στοχευμένα συστήματα, ώστε να στοχεύω Γκοϊτία-Ταντμόρ ή Μπιγκάζ-Λο.
Πάντως θέλω να ψάξω λίγο παραπάνω αυτό με τον ενθουσιασμό και την έδρα.
Με χαλαρή διάθεση πρέπει να είσαι πολύ ανώτερος για να πάρεις παιχνίδι εκτός έδρας, ενώ το ίδιο δεν συμβαίνει εντός.
Θα πάιξω κάποιο εκτός έδρας κανονικά και θα δω τι θα κάνει η ομάδα.
Φέτος έτσι κι αλλιώς δεν είχα στο πρόγραμμα την άνοδο. Ήθελα να πειραματιστώ και να φτιάξω το γήπεδό μου.
Έχω πάει ανέλπιστα καλά ως τώρα για τους 5 παίκτες που έχω, αλλά ξέρω πως κάποια στιγμή θα έχω έναν τραυματισμό και δεν θα αντέξω.
Έλεγα να διεκδικήσω άνοδο την επόμενη σεζόν, όταν θα έπαιρνα έναν ακόμη σοβαρό παίκτη και θα είχα 6 ικανούς να παίξουν βασικοί, με απώτερο στόχο να τους κάνω 7.
*: Με εσένα όμως έπρεπε να πάει καλύτερα ο Μπιγκάζ και ο Λο. Σαν σύστημα όμως βγήκε. Το 1-2-3 πήραν κατά σειρά τις περισσότερες προσπάθειες, όπως έπρεπε.
Εσένα πχ δεν σου δούλεψε τόσο καλά, όταν το 5άρι σου πήρε 20!!! προσπάθειες και το 2άρι σου 13, ανεξάρτητα από τη νίκη σου. Μέχρι και το 4άρι σου πήρε πιο πολλές προσπάθειες από το 2άρι σου, τώρα που το ξαναείδα.
Απλά η έδρα δίνει μπόνους στα ριμπάουντ, οπότε τα χάναμε και οι δύο, εσύ όμως πήρες παραπάνω κατοχές και λόγω χαλαρής δικής μου διάθεσης τσίμπησες, λογικά, παραπάνω φάουλ και έχασα λόγω βολών και ριμπάουντ.
The secret of communication lies in defeat...