hocam gerçekten inanılmaz bir sürpriz oldu bana da :) şuana kadar oynadığımız maçlarda pota altında özellikle ribauntlarda çok eziliyordum yeni aldığım pivot o soruna biraz çare olmuş gözüktü. maçın kilit olayı bence as oyunkurucun olan Wojciechowicz'in faul problemine girip sadece 24 dakika oynayabilmesi oldu hocam. yedeği semih oyundayken çok yetersiz kaldı ve o bölümde büyük üstünlük sağladım. maç istatistiklerine de baktığımızda zaten as oyunkurucun oyundayken sadece 2 sayılık bir fark olduğunu görüyoruz. :) bu faul olayları da bana kalırsa tamamen maç motoruyla ve onun rasgele yaptığı seçimlerle alakalı. sonuç olarak çok çekişmeli bir maçtı ve şans benim yanımdaydı, normal şartlarda hala seninle başedebileceğimi sanmıyorum hocam, gerçekten çok iyi bir kadron var. :)
taktik olayında da oyuncuların özelliklerini bilmek lazım yardımcı olabilmemiz için ama tabii ki senin de bize söylememen lazım. :) dolayısıyla sana tek önerebileceğim, kupadan elendikten sonra her hafta düzenli hazırlık maçı yapman ve sürekli yeni taktikler denemen. mutlaka bir tanesi kafana yatıcaktır :)