BuzzerBeater Forums

Eesti - II.1 > Hooaeg 19

Hooaeg 19

Set priority
Show messages by
From: theor

This Post:
00
208519.34 in reply to 208519.33
Date: 5/2/2012 4:23:52 AM
Overall Posts Rated:
7272
Oli hea mäng jah, kuigi lõpus väga tihedaks ei läinud. Ma ühte uut ei saanudki minutite tõttu põhisse panna, aga hea meel, et sain Su tagamehed kinni võetud. Väga ei häirinud seejuures, et Sa minu kaitsest mööda (ehk korvi alla ründasid). Sul ju ka nõrgem koht eesliin, oleks võinud samamoodi PO-ks mõne hiigelpalgaga tsentri osta ning oleksid ise läbi läinud tõenäoliselt.

3XL-i vastu aga on raske. Tal palgad samuti üle 500 000 ja hoiab vist vormitrenni peal, sest kõik mehed tippvormi lähedal. Eks mul on oma relvad ka ja loodetavasti mängime minu meestele sobivat mängu. Muidu ... põhiviisiku keskmine vanus on 3XL-il päris õudne. Kui ta peaks noorendama ennast hakkama, siis ilmselt kaotab kvaliteedis päris kõvasti. Ma ise tõenäoliselt loobun järgmine hooaeg ühest uuest tsentrist, aga teine mahub pikema-ajalisemalt klubi eelarvesse. Samas on kiiresti ostetud mehed ühekülgsed ja tulevik on enda treenitud (või suurema rahaga ostetavate) meeste käes.

From: Jaan Julm

This Post:
00
208519.35 in reply to 208519.34
Date: 5/3/2012 12:58:33 PM
Tallinna Tähed
II.3
Overall Posts Rated:
2424
Ehk oleks pidanud oma tagameeste peale mängima aga tagantjärgi on hea targutada. Mõte oli proovida kuidas suured hakkama saavad. Ei olnud rahalisi võimalusi midagi juurde osta , sai soetatud treener ja suhtekorraldaja. Ega ma see hooaeg ei plaaninudki nii kõrgele jõuda aga mehed arenesid kiiremini kui lootsin ja endalegi üllatusena avastasin end 3 kohalt. Kuna treenin veel noori siis plaan on pigem mitte langeda.
3Xl-l on olukord vist suht kehvake , vaadates sissetulekuid ja väljaminekuid peaks ta korralikus miinuses olema. Kui ta oma 33 ehk siis juba varsti 34 a peaks välja vahetama , kannataks veel ühe hooaja mängida keskmisel tasemel. Kuid pikemas perspektiivis ( kui ta nüüd edasi ei lähe ) on olukord suht nutune.

Ise lähen juuli lõpus 5 kuulisele välislähetusele ( laevaga ) ja ei ole veel selge kuidas meil seal netiga lood on. Ühesõnaga võib juhtuda ,et see hooaeg läheb suht kehvasti.