BuzzerBeater Forums

BB Magyarország > Választási vitafórum

Választási vitafórum (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
00
224298.34 in reply to 224298.23
Date: 8/21/2012 5:53:09 PM
Májköldzsordön
II.1
Overall Posts Rated:
175175
Second Team:
Babszinyúl
Értem, tehát wenger, norbi és hegeace felajánlotta, hogy indulj. Logikus. Na most akkor a tyúk vagy a tojás?

HUNGARY!
This Post:
00
224298.35 in reply to 224298.26
Date: 8/21/2012 5:54:09 PM
Overall Posts Rated:
6262
Na ismételten elérkeztünk az egyik kedvenc pontomhoz. Megnézném, hogy mit kezdtél volna Keindl vagy Pintácsi tulajával, akivel egyik héten megbeszélsz valamit, aztán pedig a másik héten már mást csinál. Csak szólok, hogy egy szezonban egyszer tudod magad végignézni a játékosokat, a többi időben a tulajok válaszaira tudsz majd csak hagyatkozni, ami vagy igaz lesz, vagy nem. Nem véletlenül hiszek a magyar, aktív tulajokban, és semmiféle egyébben. Ezek a játékosok esélyesek voltak az üzenet beírásakor, végül nem edzették őket megfelelően. Mielőtt még megjegyeznéd, volt edzésterve mindegyiknek. Plotárt jó, hogy kihagytad, mert ő pont bekerült a válogatottba.

Ne rajtam ródd le kérlek, hogy őket nem sikerült az edzéstervednek megfelelően nevelni. Mint szövkapnak idáig a te felelősséged volt betartani az ígéreteidet, tehát valahogy rávenni a tulajokat hogy otthon tartsák a játékosokat, és hogy megfelelően eddzék. Elhiszem hogy nehéz dolog, de ha annyira fontos játékosok akkor valamit csak kezdeni kellett volna velük-hogy mit, azt most ne tőlem kérdezd, hanem a szövkaptól.

This Post:
00
224298.36 in reply to 224298.33
Date: 8/21/2012 5:56:17 PM
Overall Posts Rated:
146146
Nem ismerem a centereket talán mert u21 volt és bentre lett gyurva de valoszinüleg kapott de az indulo skilleketnem ismerjük. Semmivel nincs elkésve szerintem.

This Post:
00
224298.37 in reply to 224298.34
Date: 8/21/2012 6:00:26 PM
Overall Posts Rated:
6262
Igen, szó esett a dologról és ott kötöttünk ki hogy segít amiben csak tud.

This Post:
00
224298.38 in reply to 224298.37
Date: 8/21/2012 6:01:59 PM
Overall Posts Rated:
9797
Csak szerintem megy nem túl jó irányba ez a topik?

From: KGGG

This Post:
00
224298.39 in reply to 224298.18
Date: 8/21/2012 6:02:30 PM
Overall Posts Rated:
1515
Valóban sokat tettél a közösségért, de nem hiszem hogy azért kéne 100 évig újra választani, mert az éppen aktuális 22-25 éves korosztály neked köszönhető és az utánad lévőt ez már nem illeti meg.
Nyilván taktikai egyeztetésnél minden NT coach saját stábbal dolgozik nem hiszem hogy a rivális jelölteknek kötelessége lenne a vesztes választás után taktikákat küldözgetni különösen ha nem vagytok jóban. (a hol volt pörköltszáj kérdésre)
Amit én sem értek az az András Aczél kaliberű emberek alap emberként való kezelése, hiszen abszolút monoskilles, de arra meg ott van a havasi-csopaki jellegű ember, tőlük pedig igencsak le van maradva főskillben is. Szóval mi alapján kerülnek ilyenek a keretbe?

This Post:
00
224298.40 in reply to 224298.34
Date: 8/21/2012 6:03:58 PM
Overall Posts Rated:
2222
Beszélgetés közben felmerült, hogy szeretne majdan indulni a választásokon én pedig felajánlottam, hogy segítek amiben tudok. Gondolom Norbival is így volt ez és a többieket csak utána kereste meg.

This Post:
00
224298.41 in reply to 224298.14
Date: 8/21/2012 6:04:54 PM
Overall Posts Rated:
173173
Akkor én most kiemelem ide, hogy melyik kérdésre melyik válasz hangzott el. Utána meg alszom egyet:

Pörköltszáj:

Olyan játékosokat akarok neveltetni, akit egy első ligás is minden gond nélkül eltart, mint ahogy Pl. Csehországban és Lengyelországban teszik.

Kaygee:

Itt nálunk sem volt sosem más a cél, ezért van Gécsekünk, Chalúmovunk, Plotárunk, Ferlingünk, Aczélunk, Leszkovenünk, Gazdagunk és jónéhány tehetséges játékos, akiket be lehet majd építeni. Nem az első eset, hogy olyan dolgot próbálsz a kampányodban saját tervnek beállítani, ami szezonok óta folyik.

Igen, Aczél és Ferling multiskilles?

Jó főskilles játékosok, de én nem olyan típusúakat akarok kineveltetni, fogd már fel. Nem rosszból, de miért ne fogjam fel a sajátoménak, amit a programomban irok, és tervezek véghez vinni? :) Te már véghez vitted? Akkor hol van az eredménye?

Már bocs, de ki írta Aczélról, hogy multiskilles? Arra írtam válaszul, hogy ELTARTHATÓ első ligások számára is. Most is magyar tulaja van. Gécsek, Plotár, Chalúmov és Leszkoven meg mitől lenne alapskilles? És Ferling?

Nem rosszból, de miért ne fogjam fel a sajátoménak, amit a programomban irok, és tervezek véghez vinni? :) Te már véghez vitted? Akkor hol van az eredménye?

Próbáld már meg megérteni. Akármilyen Pörköltszáj-féle csodapirulát adsz be egy játékosnak, nem lesz belőle 7-8 szezonnál előbb játékos. Főleg nem ebben az edzésrendszerben. Tényleg érthetetlen, hogy 22-25 év között járnak a bevethető játékosaink, vagy helyetted végezzem el a számtant? Segítek, és 8 szezon óta vagyok a válogatott mellett.

Igen kint virít a külső fórumon, de azok az elvárások, és nem maga az edzésterv. Én az edzésterv részét tanultam el tőlük, amiből a kinti játékosok is kiképezhetőek.

Ja igen, ahhoz, hogy hülyének nézel (nem csak engem, mert arcul köpöd azokat is, akik szezonok óta küzdenek a neveléssel) már kezdek hozzászokni az eddigi kampányok alapján. Mondjuk ez a jelenlegi túltesz az eddigieken is, mert vannak, akiket meg tudtál szédíteni. Reméljük, hogy nem elegen. képzeld, a kaygee-féle világban is van edzésterve a játékosoknak, és senkitől sem kellett hozzá trükköket ellesnem, meg nem jártam senkinek az iskolájába hozzá.

This Post:
00
224298.42 in reply to 224298.24
Date: 8/21/2012 6:07:31 PM
Overall Posts Rated:
6262
folyt.

Ez a kedvenc részem, már vártam valami hasonlót. Egyrészt kapásból szeretném megkérdezni azt, hogy hol voltál az említett meccsek taktikai megbeszélése előtt, ugyanis az mindenki számára nyílt a kinti fórumon. Ugyanis csak az jöjjön utólagosan okoskodni, aki akkor is ott volt, és leírta, hogy a laza szerinte kockázatos. Nem tettél ilyet, sehol sem voltál, egyetlen taktikai egyeztetésnél sem voltál sehol. Egy Montenegró szintű csapat ellen egy magyar válogatottnak lazáznia kell, ha el akar érni valamit. Ha egyszer is betetted volna a lábad abba a külső fórumba, amelyiknek a népszerűsítését kitűzted a zászlóra, akkor találkozhattál volna azzal a beírással is, ami akkor hangzott el, amikor a magyar-szlovákot tárgyaltuk. A szerbek környékeztek meg azzal, hogy ejtsük ki a szlovákokat közösen. Méghozzá a szezon legelején. Nem csak a szlovák meccs előtt, más hozzászólásokban is utaltam arra nem egyszer, hogy baromi gyanús az, hogy a szerb kapitány megkörnyékez a szezon előtt, amire én kitérő választ adtam, aztán pedig egyszer csak Montenegró jön egy teljest, majd pedig mit tesz isten, a szerbek elleni következő meccsre beesnek felezett csapatszellemmel, és a szerbeknek máris jó nagy gólarány előnye van mindenkivel szemben. Akinek ez nem tűnik fel, az bekötött szemmel vezesse a válogatottat. Ilyen pedig van, és ennél még sokkal durvábbak is, utána csak örültem annak, hogy ellazáztam. Az előző szezonban pedig már vertünk meg csapatokat hozzáállás hátrányban, nem is keveset. Azon a felálláson, amivel az akkori formák miatt ki kellett állnunk, ma már mindenki röhögne, én is. Az egyik legkényszeresebb volt abban a szezonban.

Nézd mivel eddig semmilyen jellegű segítségemből nem kértél kapitányként, más esélyem nincs a válogatott közelébe kerülni, mint hogy megint elindulok a választásokon.
Láthattad, hogy korábban u21 illetve felnőtt szövetségi kapitányként is indultam, ergo nem hagy hidegen a magyar válogatott sorsa. Kinti fórumra nem jártam ötletelni, mert jó ötletet csak a játékosok képességeinek tudatában tudtam volna adni, amit egyébként teljes mértékben megértek, hogy a játékosok képességeit diszkréten kezeled.

Last edited by pörköltszáj-Hungarian NT coach at 8/21/2012 6:09:49 PM

From: blive

This Post:
00
224298.43 in reply to 224298.38
Date: 8/21/2012 6:07:51 PM
Overall Posts Rated:
6262
ilyesmi szokott lenni mindig, nem?

From: LA-Hukli

This Post:
00
224298.44 in reply to 224298.43
Date: 8/21/2012 6:09:10 PM
Overall Posts Rated:
9797
Nemtom amikor én indultam nem volt ilyen.

Advertisement