Odmah prva recenica je pogresna, branim samo delo Vujosevica u vidu zasluzeno osvojenih titula, plasmana na F4 Eurolige, osvojenih kupova i Jadranskih liga ali daleko od toga da je gospodin i dzentlmen tako da njegovu "rec" ne branim. Sa druge strane veceras je pobedila trenutno bolja ekipa i shodno tome cestitke a ponavljam opet SVAKO ko misli da su incident izazvali Grobari i veruju nasim novinarima koji su samo marionete individua na polozaju je izlapeo... Samo mi treba odgovor na jedno pitanje: Da li stvarno smatras/smatrate da je Partizanovim navijacima bilo u interesu da prekinu utakmicu u koj Zvezda za 5:54 u trecoj cetvrtini jedva skuvala 2 poena!? Huh...
Ja ne smatram da su Grobari iskljucivi krivci, svakako mislim da postoji i njihov udeo krivice u celom nemilom dogadjaju.Pilecih mozgova ima sa obe strane, o tome je izlisno pricati.Medjutim, meni su licno smesne price da je neko namenski izazvao prekid utakmice.
Pitas me kome je bilo u interesu, odmah da ti kazem...nikome.Zvezda je dala 2poena a Partizan 5poena, o cemu onda pricamo?Da nije Dukljaninov tim bio u "momentumu" mozda?Budi iskren pa reci, zar niste imao 43:41 i dva napada da odete, za vas, najvecu prednost.
Iskreno, smesne su mi te price.Te da se nije prekidalo dobili ovi, posto se prekinuli dobili su oni i slicno.Cvrsto stojim da mec nije trebalo biti nastavljen, narocito nakon izjave "ljubavi" prema delu tribina gde je sedio predsendik KKCZ, koji je kao tempirana bomba.Budimo realni, postoje krivci sa obe strane, to je evidentno ali evidentna je jos jedna cinjenica.
Naime, ne mogu da prepoznam Lucica i ostale momke u crno-belom dresu.Dok su igrali pod komandom VJ nisu bili agresivni, sad su odjednom postali pobesneli pioni velikog Dukljanina.Mislis li da je to koincidencija?
Sa druge strane,Covic jeste poslednja osoba koja treba da prica o regularnosti uslova za igru.Svedoci smo proslosezonskog PO-a,gde se KKCZ posteno obrukala.Ne opravdam, takodje, ni njegove demagoske izjave, niti opravdavam bilo kakav vid nasilja ili provokacije.
Medjutim, ako si pomno procitao moj post odozgo, video si srz samog.Jednostavno, doticni Dukljanin je,bukvalno, zlo iz malih bocica, u originalnom koncetratu.Sa njim na celu kluba/klupi tesko da ce i ovaj PO proci bez slicnih incidenata.