Pa kaj ima veze, če tretjeligaš ne more kupiti Navršnika? Saj je to le članski reprezentant. A pričakuješ, da bodo člani imeli vsi pod 100k plače ali kako?
Da jaz nisem uspel spremeniti miselnosti? MIslim, pa kaj smo tu Borgi, da imamo skupno zavest in bomo vsi trenirali tako, kot bo selektor rekell, ali kaj? Vsak človek se sam odloči, kako bo treniral in če misliš, da boš ti lahko vsakega prepričal v nekaj, kar ti verjameš, moraš menda priti iz neke globoke pubertete ali neke čudežne dežele, v kateri živiš.
Vsak se SAM odloči, če bo treniral za NT ali ne! Sicer pa ja, jaz sem že kar nekaj ljudi prepričal, da trenirajo tako za člansko kot U21 repko, čeprav sprva tega mogoče niso nameravali. In kaj se je zgodilo? Večina jih je vmes spremenila plan, ker pač ne igra vsak BB samo zato, da bo lahko izboljšal repko in je to tudi normalno. Ti pa lahko s svojo naivnostjo 12 letnika rajši preizkusiš svojo teorijo na kakšni drugi reprezentanci, toliko da vidiš, da če se tebi zdi neka ideja kul, še ne pomeni, da se zdi vsem. Ja, lepo bi bilo, če bi vsi delali za repko. Ampak guess what, ne igrajo vsi BBja zaradi repke.